- Konu Sahibi Papatya0593
- #13.721
2 hafta önce kıza benziyor demişti. Cumartesi gideceğim o zaman 16+4 olacak ve o gün kesin belli olur dediKesin konuşmadı mı yani16+2de gideceğim. Bana ne diyecek kim bilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 hafta önce kıza benziyor demişti. Cumartesi gideceğim o zaman 16+4 olacak ve o gün kesin belli olur dediKesin konuşmadı mı yani16+2de gideceğim. Bana ne diyecek kim bilir
5 kilo cok olmuss kizz sonlara dogru en cok aliniyormus karbonhidrati kessek yeter sankiiAynen canim en güzeli aslında bende 5 kilo almış durumdayim![]()
Hmm o zaman iyi. Ben 16.haftada öyle bir yorum yaptı sandım.2 hafta önce kıza benziyor demişti. Cumartesi gideceğim o zaman 16+4 olacak ve o gün kesin belli olur dedi
“6. ayın sonunda duyabilir, gebeliğin sonuna doğru da görmeye başlar.” Op. Dr. Banu Çiftçi böyle söylüyorKızlar bir de neyi merak ediyorum, şimdi ben daha 14 haftalığım ama acaba bebeğim dış sesleri duyuyor mu ? Mesela müzik vs açtığımda acaba ses gidiyor mu :) sanırım daha çok erken
Ayy o kuyruk sokumu ağrısı bende de berbat canim sevindim normal olmasına Ay benimde çarşamba kontrolüm ins benimkide açarda görürüz hemendoktorumla konuştuğum şeyleri aktarayım size unutmadan. benim gibi kuyruk sokumu ağrısı yaşayan arkadaşlarım vardı. sebebi şuymuş; rahmi tutan 4 tane bağ varmış. 2 si kasıklarsan vajinal dudaklar kısmında, 1 i belde 1 i de kuyruk sokumunun orda olur dedi. rahim büyürken de bu bölgelerin ağrıması normal yapabilecek birşey yok dedi. ense kalınlığını ölçtü 1.6 mm dedi çok yerinde dedi beyninin odacıklarına flan baktı maşallah. sonra bacak arasını açtı ve cinsiyet belli dedi kesin erkek hocam şak diye gördünüz dedim görünmicek gibi değil maşallah şuan bile her açıdan belli oluyor dedii hahahhahadeğişme ihtimali yok dedi ay çok güldük. 2 li test için kanı da verdim çıkacakmış 1 haftaya inşallah riskli birşey olmaz.
Benim eşim de tamamen bana birakiyo oda sinir bozucu oluyo ya diyorum birazcık yönlendir bulamıyorum işimEsim isim konusunda cok karisiyobana kalsa ya ipek ya inci istiyodum bilgeyi esim sundu ama hosuma da gitti bakalim sonuc ne olacak
![]()
Ay evet ya malesef ilk gebeliklerim hiç böyle değildi doğuma yuvarlanarak gireceğim sanirim5 kilo cok olmuss kizz sonlara dogru en cok aliniyormus karbonhidrati kessek yeter sankii
Allah tan kilolu hamile kalmadım 53 le kalmıştım 58 im şimdi ama dikkat etmek lazım bakalım inş başarabilirsem amin inşallh görürsünüz caanımAyy o kuyruk sokumu ağrısı bende de berbat canim sevindim normal olmasına Ay benimde çarşamba kontrolüm ins benimkide açarda görürüz hemen![]()
Cinsiyetten hiç anlamıyorum ama Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimkızlar varmı bana tahmini olanbizim tüp bebek oldğu için valla bi gisiydiyorm doktor diyor 12+2 bugun gittim 13+4 diyo sürekli değişiyor
cinsiyet tahmininiz varmı acaba
![]()
Her turlusu zor ya isim bulmak bi omur tasiyacak cocuk bizim koydugumuz ismiBenim eşim de tamamen bana birakiyo oda sinir bozucu oluyo ya diyorum birazcık yönlendir bulamıyorum işim![]()
amiin inşallah hepimiiiiziCinsiyetten hiç anlamıyorum ama Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimbugün kaç olması gerekiyordu ki değişti benim son iki gittiğim uyumluydu birbirine bakalim bu sefer nasıl olacak
![]()
canım evet cok kücük oldukları için devamı gelmyo bence, ama arada bir tek hamle yokluyor gibiler :)bazen hisseder gibi oluyorum ama emin olamıyorum. sonra oturup bekliyorum elim karnımda.acaba doğru mu hissettim yok sa psikolojik mi diye. devamı gelmiyo![]()
Ultrason dan ultrasonada değişiyor canım yada geride olup haftasını yakalıyorlar öne geçiyorlar tahmini ölçümler olduğu için değişebiliyor hepamiin inşallah hepimiiiizihayırlı sağlıklı olsunda kızımda yok oğlumda
ama insan merak ediyor
ya aslında benim sat 13 temmuz peritlg 22 temmuz diyor takipte oldğum doktor ise 17 temmuz dedi
hepsi farklı bir hesap söylüyor takipte oldğum doktora göre suan 13+5 gzöüküyor
![]()
şu sıralar en şikayet ettiğim konu o kadar erken kalkıyorum kiGünaydın kızlarrrrrrr, pazar sabahı erken kalkmak için bir sebep; hamile olmak. Cin cücüğü gibi her sabah erkenden 06.30-7 gibi uyanmaya başladım sizde de öyle mi? Öğleden sonra da deli gibi uykum geliyor, Allahtan evden çalışıyorum. Bir de üç gündür göbek deliğimin sol tarafına ellediğimde içerden çürümüş gibi bir acı hissediyorum sanırım genişlemeden dolayı, karnım da ağzımdan çıkmak üzere hep göbekli biriydim ama bu top gibi yukarı doğru yükseldi, gören direkt anlıyor.
Bizimkinin cinsiyeti çok erken ortaya çıktı 12. haftada tahmin yapmıştı doktorumuz, 13. haftada netleşti, genetik testle de kesinleştirmiş olduk.
Aynen zaten anne babanın haklarından biri çocuk için güzel anlamlı isim bulmak bende güzel anlamlı olsun kulağa hoş gelsin derken bulamıyorum bulduklarımı çevreden illaki beğenmeyenler oluyo soğutuyor 2 arada kalıyorum hep o yüzdenHer turlusu zor ya isim bulmak bi omur tasiyacak cocuk bizim koydugumuz ismi![]()
gülşah içimize sindi benim de eşimin deInsallah canimne guzel hayirli saglikli bi evlat olsun insallah
Kiz kardes cok guzel bisey biz 3 kiz kardesiz arkadas sirdas hersey oluyo insana
Yok ya henuz ama esim isim konusunda cok israrci o da daha bilmiyo ama bana secenekler sunacakmis
sen dusundun mu peki
Cok tesekkur ederim insallah hepimiz icimize sinen bi isim bulabilirizayyy inci de çok güzel.bulduğunuz 3 ismin 3 ü de çok güzel inanın ki. çok çoook begendim hepsini