2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay tuzlama olayına güldüm canım yemek mi yapıyoruz demişsin ya artık söylemleri bizi güldürüyor bu kv lerin. Gerçekten kv keyfine geliyor bir çoğu hepsinin günahını almayayım da. Ben zaten çocuğuma bakarım biri gelecekse o kişi şunu bilip gelmeli kalmalı yemek ütü bulaşık çamaşır temizlik yapacak ben çocuğuma bakacağım yoksa tam tersi gelen kişi çocuğa bakacaksa ben ev işi yapacaksam kimse evime girmesin daha iyi çocuğun bize ihtiyacı var millete değil ki gelen kişi yardıma gelecek çocuğa yardım değil ev işlerine yardım bu konuda çok netim. Eşim annem gelir diyor dedim temizliğe yardım edecek mi annem yapamaz ki öyle şeyler temizlikçi çağırırız diyor yok yok canım annen evinde kalmaya devam etsin ikimiz bakarız daha sağlıklı.. hem gelip evin altını üstüne getirecek hem toplamaya yardım etmeyip çocuğun başında mı dikilecek tek görevi gerek yok dedim zaten kv çocuk da bakamıyor ki benden daha bilgisiz 35 sene önce eşimi büyütmüş sadece hatırlamıyorum ki diyor

Onları engelleyebilirsin. Benim kvler de diyor ama bunu yapmazsan annen kızar falan. Hayır anne kızmaz oğlum diyorum direk değiştiriyorum söylediğini. Bu şekilde korkutmak doğru değil vs diye de açıklıyorum sonrasında. Silah oyuncak alirlarsa da oynatmam açıkçası

Hatta dayanamadım bak yazdım doktora şimdi ne zamandır aklımda soracaktım ama önemsemedim nedense en azından sorayım aklımda soru işareti kalmasın kuzum. Sana doktor omega 3 kullan dedi mi
Yok demedi ama ben kullanmak istiyorum bebiş için sonuçta öncekinde vardı demek ki lazım herhalde kafasındayım

Normalde benim önceki doktorun yazdığı multivitaminin içinde vardı ama biliyorsun mide bulantısı yaptı diye buna geçmiştim o yüzden ekstra alıyorsundur diye düşündüm bir sorayım dedim
Ne alsak ki bugün eczaneden alayım kuzum omega 3 kullanan kızlar ne kullanıyorsunuz

Tamam canım hangi marka alırsan bana da söyleyebilir misin

Ay 1 ay iyi dayanmış. Allahtan bebeğe bişey olmamış Ben biraz kendime geldim canım. Toparlanmaya başladım.. Dünkü kusmadan sonra başımda ağrı kaldı biraz. Kötüleşirsem muhakkak giderim.

Ben multivitamin olarak efa mom kullanıyorum onda omega var ama doktorum ekstrada yazdı ben çok önemsiyorum dedi. O yüzden ayrıca omega kullanıyorum. Omega seçerken IFOS sertifikası çok önemli bence, ona göre bir marka seçmeni öneririm canım.

Kuzum bana doktorum tarlada dogurmayacaksin o yüzden gerek yok dedi

Ben yaptırmayacagim. Ben de öncekinde yaptırmıştım bir tane hemşire size kalmış çok geçmemiş üzerinden falan dedi. Dedim zaten yaptırmayacagim. Tetanoz bana çok gerekli gelmiyor.
2019-2020’de hamileydim yani şurda kaç sene olmuş ki bana tuhaf baktılar biraz da ben de gerek yok 5 yılı geçmemiş diyecek diye bekliyordum. Bi şey imzalatmam lazım o zaman falan dedi en son işte yarın kararımı bildireceğim çok arada kaldım herkes bir şey söylüyor artık aşılara beynim yandı ya

Reactions: The
Ayrıca hangisini yazdı kuzum sana? IFOS sertifikası olanlara bakayım ilk kez duydum çok sağol valla. Dediğin gibi besinlerden bir yere kadar artık her gün avokado yemekten de kusasım geliyor en azından ek takviye olur ya da balık zorlanıyorum bazen yerken zorla tıkıyorum ağzıma

Hahaha tuzlamak ne ya gerçekten. Benim kayinvalidemin de var böyle saçma şeyleri, bana da teklif etti ama tabiki hiçbirini kabul etmedim. Eskiden hep tuzlarlarmis bebeleri, de bir otobüse biniyorsun teyzeler turşu gibi kokuyor, hani kokmayacakti, demek ki ise yaramıyor

Benim tüm görümcelerim sigara içiyor malesef. Evde değil ama geldiklerinde balkonda vs içerler yine. Bu konuda pek bir şey yapabilecegimi sanmıyorum bağımlı hepsi.

Ben 2021 de hamileydim ama dediğim gibi gerekli gelmiyor, hastane ortamında tetanoz olan kimse ne duydum ne gördüm bilemiyorum yaptırmayacagim ben

Kızlar bu arada kızım dünyaya dudak olarak gelicek galiba kapkalın dudakları var yicemmmm
Ya yerim onu benim minnoşum da köfte dudak, anisi gibi
Hiçbir şey tahliller ve tansiyon ölçümü bu kadar. Kendi doktorum gel demişti haftasonu. Bilmiyorum inşallah düşer de gitmek zorunda kalmam. Sanırım yatırıp takip ederler
İnşallah inşallah düşer bir an önce dinlen biraz, benim çarpıntım olunca öyle yapıyorum, daha iyi oluyorum. Sende daha iyi olursun
Canım benim 3.oğlum var, 2 kızda kaybettim, Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin, ben kimse beni etkilemesin diye hamileliğimi hiç kimseyle paylaşmadım, kaybettiğim bebeklerde de çok zorlu süreçler geçirdim en çokta psikolojik olarak, kim ne dersin önemli olan sen ve bebeğin sağlığı bence bu kadar takma ne derlerse desinler, senin içinde hayırlısı neyse o olsun, kız veya erkek hangisinin hayırlı olacağını nerde bilebiliriz ki?
Rabbim en hayırlısını nasip etsin

Allahın izniyle birşey olmaz, kendini kötü düşüncelere kaptırma canım, arkadaşım çok ağır grip ve asla geçmeyen öksürükle tamamladı gebeliğin, çok şükür ne kendisinde ne bebeğinde bir sorun olmadı sağlıkla doğdu
Benim bu zamana kadar 4 doz olmuşum, eve sen bilirsin dedi, doktorumda gerek yok dedi, bu hamileliğimde aşı olmadım
Kızlar siz kalsiyum takviyesi kullanıyor musunuz? Gebelikte Çok önemli diyorlar ama kalsiyum vermedi bana doktor. Peynir yoğurt yeşillik de yeteri kadar kalsiyum sağlamıyordur.
Peynir yoğurt süt yeşillik her gün yiyorum, doktorum kalsiyum vermedi bana, omega verdi multivitaminli

Lütfen böyle düşünme. Ben geçen gün bir kanama geçirdim, bebeğimi kaybedeceğimi düşündüm o an ve tir tir titredim, nolur beni bırakma kızım diyerek yani nasıl söylesem.. cinsiyet falan o kadar saçma bir detay ki. İçimizde bir mucize taşıyoruz ve onun kız ya da erkek olması bence sadece bir detay. Tek bir parçasını bile yaratamayiz biz. O yüzden bence canını sıkma ve mucizene odaklan sağlıklı bir gebelik geçirdiğin için şükret.

Orzax 1200 mg olanı kullanıyorum ben canım doktor da onu önermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…