2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Hepsini denedim dün 2 tane üst üste 2 çikolata yedim sırf hareket etsin diye ama yok, belli belirsiz hafif kıpırtı oluyor ama hemen geçiyor. Önceden böyle değildi yarım saat 1 saat boyunca hareket ettiği oluyordu. Şimdi iki saat yatakta uzanıp bekliyorum tık yok, sürekli karnıma dokunuyorum yine karşılık alamıyorum. Yani benim bildiğim git gide daha çok hareket hissetmem gerektiği değil miydi? Çok korkuyorum yarın randevum var ama çok endişeliyim nasıl bekleyeceğim

Hiç mi hissetmiyorsun canım sıfır hareket mi? Benim 21-22 hafta da hareket hissetmiyor tabirim şuydu her şeyi denerdim ama yine de bi tekme vuruş hissetmedim sanki hareket edecek ama istemiyor uyuyor ben zorluyorum gibi bir şey oluyordu gece hareketleniyorlardı yani o ayrım önemli eğer sen dünden beri hiççç sıfır hareket mi diyorsun bende çok endişelenmiştim o haftalar buraya yazmıştım hatta çok korkmuştum ama olabiliyor bazen ama yine de anlıyorsun orada ama hareket etmiyor

Sudokrem ne yenidoğana ne de büyük bebeklere kullanılmaz. İçeriğindeki güçlü kimyasallardan ötürü etkili ama bir o kadar zararlı. Çok kısa süreliğine sadece tedavi edici olarak kullanılabilir. Asla ve asla sürekli kullanılacak bir pişik kremi değil. Kremi de almışsınız mesela; büyüyünce kullanırım demişsiniz. Kozmetik ürünlerin raf ömrü kısadır, o kremin üstünde ne yazıyor ?

Reactions: The
Ben 1 doz oldum 2. Dozu olma dedi doktorum adacel diye bir aşı varmış 3 lu karısım 27. Haftadan sonra onu ol dedi sonuç olarak bebeğe antikor oluyor siye dusunuyorum ben tek doz tetsnoz oldum ama 1 gun boyunca cok kotu oldum ağır bir aşı yaptıranda var yaptırmayanda yaptırandanda su ana kadar kötü birşey duymadım ama 5 tane cok değil mi onu bilemedim
Normalde 2 doz yapıyorlar 3. Doz doğumdan sonra diye biliyorum

bazı günler hiç hareket yok yatarken bile bazende belli belirsiz bağırsak hareketiyle bile karıştırabildiğim ufacık bir şey hissediyorum. bu güne kadar elimi koyunca dışarıdan bile hissediyordum, bu beni korkutuyor

Oy kızlar çıktım ölüyorum yorgunluktan..beklediğime de değmedi göremediler yine burun kemiğini. Daha doğrusu önden gördü de yandan baya uğraştı göremedi. Cinsiyete bir daha baktı kesin Ayzamız geliyor kv kahrolcak ay onun dısında hiçbir şeyi çıkmadı çok şükür ama kızlar kilosunu 381g yazıyo 22 haftaya göre az değil mi

bilen biri bana boyunu hesaplayabilir mi kızlarrr hiç anlamadım bu işi wldşsiwşfş

Eklentiler

• IMG_20231127_151155.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 79
Bilemedim canım en iyi yarın gittiğinde belli olur gönlünü ferah tut

ne gibi zararları var ben bunu ilk defa duyuyorum aslında etrafımdaki herkes önermişti o yüzden aldım ben de

Canım içini ferahlatmak istersen bir doktora git dünde ben senin gibiydim endişelendim ağladım ama çok şükür bugün de çok hareketki. Yani bebişlerin günü gününü tutmuyo çikolata falan bende de işe yaramıyor sadece keyfi isterse oynuyor. Bide yani biz bebişlerin hareketlerinden sadece brikaçını net hissediyomusuz aslında normalde hareketleri çok fazlaymış

ya aslında burda acilde pek ilgili değiller çok çokkkk önemli birşey olmadıkça da muayene etmiyorlar o yüzden gitmedim randevuda bulamadım ancak yarınki randevumu beklemek zorundayım ama az önce bir kaç defa vurdu bu beni rahatlattı umarım herşey yolundadır

Bir ben umursamıyorum galiba hareket hissetmediğim için. Doğuma aylarrrrrrr var. Bu süreçte her gün ve her gün bu stresi yaşamak çok büyük külfet. Bebişler de anneler ne hissederse onu hiddediyorlar zaten. O yüzden kafaları dağıtmak şart. Olmamış bir şey için, kafada kurup ya böyleyse diye üzülmek hiç mantıklı değil. Psikolojiniz her hafta daha da güçsüzleşecek ve doğum zamanında bebeğe bakacak sağlam psikoloji kalmayacak belki de. Lütfen dağıtın kafanızı, olabildiğince pozitif düşünün. Bebişler her gün ve her an hissetmememiz çoook normal. İçinizi ferah tutun

Canım zaten bu haftalarda öyle çok düzenli hareketler beklemeyin diyorlar. Uyuyakalmıştır seninki de . Allah'tan randevun yarın çok yakınmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…