Hepsini denedim dün 2 tane üst üste 2 çikolata yedim sırf hareket etsin diye ama yok, belli belirsiz hafif kıpırtı oluyor ama hemen geçiyor. Önceden böyle değildi yarım saat 1 saat boyunca hareket ettiği oluyordu. Şimdi iki saat yatakta uzanıp bekliyorum tık yok, sürekli karnıma dokunuyorum yine karşılık alamıyorum. Yani benim bildiğim git gide daha çok hareket hissetmem gerektiği değil miydi? Çok korkuyorum yarın randevum var ama çok endişeliyim nasıl bekleyeceğimCanım 21-22 haftalarında benimde çok korktuğum bir çok gün oldu bir gün aşırı hareket ertesi gün sıfır hareket sadece tam yatağa uyumak için yattığımda başlıyorlardı. Türk kahvesi içiyorsan onu deneyebilirsin, çikolata yiyip sol tarafına yatıp sessiz bir ortamda hareket bekleyebilirsin, elinle minik pıt pıt yapıp tepki bekleyebilirsin, açsan yemek ye mutlaka
Hiç mi hissetmiyorsun canım sıfır hareket mi? Benim 21-22 hafta da hareket hissetmiyor tabirim şuydu her şeyi denerdim ama yine de bi tekme vuruş hissetmedim sanki hareket edecek ama istemiyor uyuyor ben zorluyorum gibi bir şey oluyordu gece hareketleniyorlardı yani o ayrım önemli eğer sen dünden beri hiççç sıfır hareket mi diyorsun bende çok endişelenmiştim o haftalar buraya yazmıştım hatta çok korkmuştum ama olabiliyor bazen ama yine de anlıyorsun orada ama hareket etmiyorHepsini denedim dün 2 tane üst üste 2 çikolata yedim sırf hareket etsin diye ama yok, belli belirsiz hafif kıpırtı oluyor ama hemen geçiyor. Önceden böyle değildi yarım saat 1 saat boyunca hareket ettiği oluyordu. Şimdi iki saat yatakta uzanıp bekliyorum tık yok, sürekli karnıma dokunuyorum yine karşılık alamıyorum. Yani benim bildiğim git gide daha çok hareket hissetmem gerektiği değil miydi? Çok korkuyorum yarın randevum var ama çok endişeliyim nasıl bekleyeceğim
Sudokrem ne yenidoğana ne de büyük bebeklere kullanılmaz. İçeriğindeki güçlü kimyasallardan ötürü etkili ama bir o kadar zararlı. Çok kısa süreliğine sadece tedavi edici olarak kullanılabilir. Asla ve asla sürekli kullanılacak bir pişik kremi değil. Kremi de almışsınız mesela; büyüyünce kullanırım demişsiniz. Kozmetik ürünlerin raf ömrü kısadır, o kremin üstünde ne yazıyor ?Bir de pişik kremine karar veremedimmSudocrem aldım çok çok memnun kullananlar ama biraz büyüdüğünde kullanırım yenidoğan için daha hassas bişiler almak lazım . Kimisi saf zeytinyağı kullan diyor kimisi hiç bişey kullanma sık sık değiştirip banyo yapacağı için pişik olmaz diyor...
Ben 1 doz oldum 2. Dozu olma dedi doktorum adacel diye bir aşı varmış 3 lu karısım 27. Haftadan sonra onu ol dedi sonuç olarak bebeğe antikor oluyor siye dusunuyorum ben tek doz tetsnoz oldum ama 1 gun boyunca cok kotu oldum ağır bir aşı yaptıranda var yaptırmayanda yaptırandanda su ana kadar kötü birşey duymadım ama 5 tane cok değil mi onu bilemedimKızlar bugün izlemim vardı, ebe önceki gebelikte 2 tane tetanoz yapılmış sonrası yok o yüzden baştan başlayacağız dedi ömür boyu korusun diye 5 tane olacak ve baştan yani. Ben de doktora dönüp bazı doktorların bu aşıyla ilgili düşüncelerini söyledim, herkes yapılıyor demekten başka bir argüman sunmadı. Yarına kadar düşüneyim diye yaptırmadım. Siz ne düşünüyorsunuz?
bazı günler hiç hareket yok yatarken bile bazende belli belirsiz bağırsak hareketiyle bile karıştırabildiğim ufacık bir şey hissediyorum. bu güne kadar elimi koyunca dışarıdan bile hissediyordum, bu beni korkutuyorHiç mi hissetmiyorsun canım sıfır hareket mi? Benim 21-22 hafta da hareket hissetmiyor tabirim şuydu her şeyi denerdim ama yine de bi tekme vuruş hissetmedim sanki hareket edecek ama istemiyor uyuyor ben zorluyorum gibi bir şey oluyordu gece hareketleniyorlardı yani o ayrım önemli eğer sen dünden beri hiççç sıfır hareket mi diyorsun bende çok endişelenmiştim o haftalar buraya yazmıştım hatta çok korkmuştum ama olabiliyor bazen ama yine de anlıyorsun orada ama hareket etmiyor
Bilemedim canım en iyi yarın gittiğinde belli olur gönlünü ferah tutbazı günler hiç hareket yok yatarken bile bazende belli belirsiz bağırsak hareketiyle bile karıştırabildiğim ufacık bir şey hissediyorum. bu güne kadar elimi koyunca dışarıdan bile hissediyordum, bu beni korkutuyor
az önce yine karnıma pıt pıt dokundum hareket etmeyince oturdum ağladım nolur hareket et diyeBilemedim canım en iyi yarın gittiğinde belli olur gönlünü ferah tut
ne gibi zararları var ben bunu ilk defa duyuyorum aslında etrafımdaki herkes önermişti o yüzden aldım ben deSudokrem ne yenidoğana ne de büyük bebeklere kullanılmaz. İçeriğindeki güçlü kimyasallardan ötürü etkili ama bir o kadar zararlı. Çok kısa süreliğine sadece tedavi edici olarak kullanılabilir. Asla ve asla sürekli kullanılacak bir pişik kremi değil. Kremi de almışsınız mesela; büyüyünce kullanırım demişsiniz. Kozmetik ürünlerin raf ömrü kısadır, o kremin üstünde ne yazıyor ?
22+ kaçsın canımbilen biri bana boyunu hesaplayabilir mi kızlarrr hiç anlamadım bu işi wldşsiwşfş
Canım içini ferahlatmak istersen bir doktora git dünde ben senin gibiydim endişelendim ağladım ama çok şükür bugün de çok hareketki. Yani bebişlerin günü gününü tutmuyo çikolata falan bende de işe yaramıyor sadece keyfi isterse oynuyor. Bide yani biz bebişlerin hareketlerinden sadece brikaçını net hissediyomusuz aslında normalde hareketleri çok fazlaymışKızlar 22+0 dayım birkaç gündür kızım az hareket ediyordu yani tekmesi 1 2 kere oldu kaç gün içinde ve hareketleri resmen hiç yok. Bugüne kadar çok hareketliydi gün içinde defalarca tekme atardı sürekli hareket ederdi. Ama bu kaç gündür böyle olunca tedirgin oldum. Bugünde uyandığımdan beridir hareketini hissetmedim. Ne yapmalıyım sizce endişe edilecek bir durum mu bu hafta için?
canım aslında 21+5 ama 22ye yuvarladım22+ kaçsın canım
Canım orda fl ölçüm 34,8 mm gibi sayı var. Onu 7 ile çarpınca boyunu verir. Yaklaşık 24-25 cm ediyorbilen biri bana boyunu hesaplayabilir mi kızlarrr hiç anlamadım bu işi wldşsiwşfş
ya aslında burda acilde pek ilgili değiller çok çokkkk önemli birşey olmadıkça da muayene etmiyorlar o yüzden gitmedim randevuda bulamadım ancak yarınki randevumu beklemek zorundayım ama az önce bir kaç defa vurdu bu beni rahatlattı umarım herşey yolundadırCanım içini ferahlatmak istersen bir doktora git dünde ben senin gibiydim endişelendim ağladım ama çok şükür bugün de çok hareketki. Yani bebişlerin günü gününü tutmuyo çikolata falan bende de işe yaramıyor sadece keyfi isterse oynuyor. Bide yani biz bebişlerin hareketlerinden sadece brikaçını net hissediyomusuz aslında normalde hareketleri çok fazlaymış
Maşallah canım . Sen de kurtuldun detaylıdanbilen biri bana boyunu hesaplayabilir mi kızlarrr hiç anlamadım bu işi wldşsiwşfş
Bir ben umursamıyorum galiba hareket hissetmediğim için. Doğuma aylarrrrrrr var. Bu süreçte her gün ve her gün bu stresi yaşamak çok büyük külfet. Bebişler de anneler ne hissederse onu hiddediyorlar zaten. O yüzden kafaları dağıtmak şart. Olmamış bir şey için, kafada kurup ya böyleyse diye üzülmek hiç mantıklı değil. Psikolojiniz her hafta daha da güçsüzleşecek ve doğum zamanında bebeğe bakacak sağlam psikoloji kalmayacak belki de. Lütfen dağıtın kafanızı, olabildiğince pozitif düşünün. Bebişler her gün ve her an hissetmememiz çoook normal. İçinizi ferah tutunaz önce yine karnıma pıt pıt dokundum hareket etmeyince oturdum ağladım nolur hareket et diye
vurmaya başladı kızım çok şükürdoğuma kadar bu stres bile başlı başına ömrümüzden ömür götürür
Dr Banu öyle söylüyor aslında. 21+0 dan itibaren 22. hafta diye geçiyormuşuz.canım aslında 21+5 ama 22ye yuvarladım
Canım zaten bu haftalarda öyle çok düzenli hareketler beklemeyin diyorlar. Uyuyakalmıştır seninki de . Allah'tan randevun yarın çok yakınmışya aslında burda acilde pek ilgili değiller çok çokkkk önemli birşey olmadıkça da muayene etmiyorlar o yüzden gitmedim randevuda bulamadım ancak yarınki randevumu beklemek zorundayım ama az önce bir kaç defa vurdu bu beni rahatlattı umarım herşey yolundadır
yaa maşaAllah sağlıkla kucağına alırsın umarımcanım aslında 21+5 ama 22ye yuvarladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?