Eğer adet tarihinden eminsen bebeğin ileri olmasi doğum tarihini etkilemez canım. Sadece büyük bir bebek olarak doğarNormalde 7 mart aslinda dogum ama 1 hafta ileriyiz ultrasondasubat son haftasi veya mart ilk gunleri
İmza verdin değil mi canım?Ben 2021 de hamileydim ama dediğim gibi gerekli gelmiyor, hastane ortamında tetanoz olan kimse ne duydum ne gördüm bilemiyorum yaptırmayacagim ben
Yok kız imza falan vermedim. O kadar önemsiyorlar mi gerçekten yaİmza verdin değil mi canım?
Öksürükten ddeğil canım. Kusarken öğürürken kötü oldum. Sanki bütün kan beyin damarlarıma sıçradı. Göz altımdaki kılcal damarlar benek benek şu an öğürürken çatlamış.. dediğin gibi gebelikte çeşitli hastalıklar geçiriyoruz. İnşallah hepimiz sağsalim doğururuzYa yerim onubenim minnoşum da köfte dudak, anisi gibi
İnşallah inşallah düşer bir an önce dinlen biraz, benim çarpıntım olunca öyle yapıyorum, daha iyi oluyorum. Sende daha iyi olursun
Canım benim 3.oğlum var, 2 kızda kaybettim, Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin, ben kimse beni etkilemesin diye hamileliğimi hiç kimseyle paylaşmadım, kaybettiğim bebeklerde de çok zorlu süreçler geçirdim en çokta psikolojik olarak, kim ne dersin önemli olan sen ve bebeğin sağlığı bence bu kadar takma ne derlerse desinler, senin içinde hayırlısı neyse o olsun, kız veya erkek hangisinin hayırlı olacağını nerde bilebiliriz ki?
Rabbim en hayı
Allahın izniyle birşey olmaz, kendini kötü düşüncelere kaptırma canım, arkadaşım çok ağır grip ve asla geçmeyen öksürükle tamamladı gebeliğin, çok şükür ne kendisinde ne bebeğinde bir sorun olmadı sağlıkla doğdu
Peynir yoğurt süt yeşillik her gün yiyorum, doktorum kalsiyum vermedi bana, omega verdi multivitaminli
Ben vermedim kuzum benim sansima sağlık ocağı hemsiremde aynı dusuncede gerek yok imzaya dediİmza verdin değil mi canım?
Hahah bana da öyle dediYok kız imza falan vermedim. O kadar önemsiyorlar mi gerçekten yabir şey demedi bana tamam dedi geçti.
Bana dedi ya form imzalamanız lazım diyen biraz da böyle tavırlı söyledi zatenYok kız imza falan vermedim. O kadar önemsiyorlar mi gerçekten yabir şey demedi bana tamam dedi geçti.
Yaa ne güzel, beni aşı karşıtı falan sandı herhalde yüzü değişti içinden de sövmüştürBen vermedim kuzum benim sansima sağlık ocağı hemsiremde aynı dusuncede gerek yok imzaya dedi
Canım onu bende hamilelik öncesi kullanıyordum çok güzel IFOS sertifikası da varmış baktım ama 1200 mg çok değil mi eski vitaminlerimde 240 mg varmış gebelikte 250-300 mg önerilen doz diyor o kafamı karıştırdıOrzax 1200 mg olanı kullanıyorum ben canım doktor da onu önermişti.
Ya ben de ya iyice doyana kadar yiyorum bir saat sonra acıkma başlıyorum, ilkinde de böyleydim 22 kilo aldım bunda şu an +5 kilodayım sonrası ne olur garantisi yokUf kizlar açım ve hep açım yaannem akşama börek yapacam kocan alsin dedi ve taa akşam yiyeceğim böreği düşünüyorum şimdiden.
Canım sen içini rahat tut. Zaten gerekeni söylemişsin. Allah'ın verdiği bir şeyi sorgulamak gerçekten büyük cahillik. Çok şükür bebeğin sağlıklıymış sen onun için mutlu ol. Kim ne derse desin önemli olan sağlıklı olması.kızlaaar belki banada yardımcı olursunuz ... bir oğlum var şimdi yine hamileyim buda erkek ama çevremdekiler hep kıza alıştırdılar kesin kız kesin kız diye ...açıkcası bende heveslenmiştim doktor erkek deyince Allah günah yazmasın ama kötü oldum biran süpriz bir gelebelikti bari kız olsa dedim kendi kendime onun bir burukluğu var ..dünde kayınvalideme gittik cinsiyeti sordular bi oğlumuz daha oluyor dedim gülerek ...kayın validem tüh müh dedi kız olsaydı dedi .kızlar daha sevdiriyor dedi .bende sen sevmezsin olur biter dedim sinirlendim . eltimin 2 tane kızı var kızamı doymadın dedim. takmak istemiyorum ama ister istemez üzülüyorum ...
Haber et bize de mutlaka.Düşmedi vallahi gidiyorum acile
Buna ben de takılmıştım doktora da eczacıya da sordum sonrasında kendim araştırdım. 1200 mg diye yazan balık yağı miktarı içindeki omega3 700 küsür e denk geliyo, omega3 de kendi içinde epa dha diye ayrılıyor gebelikte en az 300 dha öneriliyor diye de okudum bir kaç yerde şu an eksik hatırladığım kısımlar olabilir canım ama kısacası ordaki 1200 omega3 miktarı değil.Canım onu bende hamilelik öncesi kullanıyordum çok güzel IFOS sertifikası da varmış baktım ama 1200 mg çok değil mi eski vitaminlerimde 240 mg varmış gebelikte 250-300 mg önerilen doz diyor o kafamı karıştırdı
Ya da orzax ocean 1200 mg alıp 2-3 günde 1 içsem nasıl olur bilemedim hiç düşük mg satışı yok tek başınaOrzax 1200 mg olanı kullanıyorum ben canım doktor da onu önermişti.
Canım orzaxın düşük olan da var diye biliyorum. Olmadı çocuklar için olandan alabilirsiinYa da orzax ocean 1200 mg alıp 2-3 günde 1 içsem nasıl olur bilemedim hiç düşük mg satışı yok tek başına
Doğru d,yorsun. Madem işe yarıyor çönce bu yaşlıların kokmaması gerekir.Hahaha tuzlamak ne ya gerçekten. Benim kayinvalidemin de var böyle saçma şeyleri, bana da teklif etti ama tabiki hiçbirini kabul etmedim. Eskiden hep tuzlarlarmis bebeleri, de bir otobüse biniyorsun teyzeler turşu gibi kokuyor, hani kokmayacakti, demek ki ise yaramıyor
Benim tüm görümcelerim sigara içiyor malesef. Evde değil ama geldiklerinde balkonda vs içerler yine.Bu konuda pek bir şey yapabilecegimi sanmıyorum bağımlı hepsi.
Canım benden de imza istemedi, bende yaptırmadım Aşıyıİmza verdin değil mi canım?
Aynen bana da öyle dedi ebeYok kız imza falan vermedim. O kadar önemsiyorlar mi gerçekten yabir şey demedi bana tamam dedi geçti.
Doktora sordum da etkiler dediEğer adet tarihinden eminsen bebeğin ileri olmasi doğum tarihini etkilemez canım. Sadece büyük bir bebek olarak doğar
Şu düşük mg orzaxınYa da orzax ocean 1200 mg alıp 2-3 günde 1 içsem nasıl olur bilemedim hiç düşük mg satışı yok tek başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?