2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Normalde 7 mart aslinda dogum ama 1 hafta ileriyiz ultrasonda subat son haftasi veya mart ilk gunleri
Eğer adet tarihinden eminsen bebeğin ileri olmasi doğum tarihini etkilemez canım. Sadece büyük bir bebek olarak doğar

Öksürükten ddeğil canım. Kusarken öğürürken kötü oldum. Sanki bütün kan beyin damarlarıma sıçradı. Göz altımdaki kılcal damarlar benek benek şu an öğürürken çatlamış.. dediğin gibi gebelikte çeşitli hastalıklar geçiriyoruz. İnşallah hepimiz sağsalim doğururuz

Almak lazım mı acaba ya kalsiyumu. Bazıları osteocare diye kalsiyum takviyesi kullanıyormuş. Genelde doktorlar vermiyor ama kalsiyumu nedense

Orzax 1200 mg olanı kullanıyorum ben canım doktor da onu önermişti.
Canım onu bende hamilelik öncesi kullanıyordum çok güzel IFOS sertifikası da varmış baktım ama 1200 mg çok değil mi eski vitaminlerimde 240 mg varmış gebelikte 250-300 mg önerilen doz diyor o kafamı karıştırdı

Uf kizlar açım ve hep açım ya annem akşama börek yapacam kocan alsin dedi ve taa akşam yiyeceğim böreği düşünüyorum şimdiden.
Ya ben de ya iyice doyana kadar yiyorum bir saat sonra acıkma başlıyorum, ilkinde de böyleydim 22 kilo aldım bunda şu an +5 kilodayım sonrası ne olur garantisi yok

Reactions: The
Canım sen içini rahat tut. Zaten gerekeni söylemişsin. Allah'ın verdiği bir şeyi sorgulamak gerçekten büyük cahillik. Çok şükür bebeğin sağlıklıymış sen onun için mutlu ol. Kim ne derse desin önemli olan sağlıklı olması.

Buna ben de takılmıştım doktora da eczacıya da sordum sonrasında kendim araştırdım. 1200 mg diye yazan balık yağı miktarı içindeki omega3 700 küsür e denk geliyo, omega3 de kendi içinde epa dha diye ayrılıyor gebelikte en az 300 dha öneriliyor diye de okudum bir kaç yerde şu an eksik hatırladığım kısımlar olabilir canım ama kısacası ordaki 1200 omega3 miktarı değil.

Doğru d,yorsun. Madem işe yarıyor çönce bu yaşlıların kokmaması gerekir.

Ya benim de evimde tek balkon benim yatak odamda. Kv ve Kp ben orada bebeği emzirirken altını alırken ya da uyurken zırt pırt odama gelip balkondan çıkıp sigara içecekler. Düşündükçe kanım çekiliyor. O yüzden söyleyeceğim. Sigara içmek filan yok. İsteyen sokağa çıkıp içsin. Mahrem sonuçta o oda artık. Benim kendi annem de içiyor. Ama annem dikkat ediyor. Kv ise yatak odamda sigarayı yakıp balkona öyle çıkıyor, kaç defa kapıyı kapat dedim kapatmıyo, girmez duman diyo. Annem de aynısı yapsa ona da aynı katılıkta davranırım.

Eğer adet tarihinden eminsen bebeğin ileri olmasi doğum tarihini etkilemez canım. Sadece büyük bir bebek olarak doğar
Doktora sordum da etkiler dedi buyuk ihtimal erken döllenme oldugu icin gelisimi ileri zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…