2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ya hiç olmasam ben de olurdum herhalde ama daha 5 yıl dolmamış en sonki dozlarıma

çok çok geçmiş olsun hayatım beslenme ve bol bol dinlenme ile geçecek inş kendini hiç sıkma

Kuzum çok geçmiş olsun umarım sağlıklı bir şekilde sıkıntısız tamamlarsin hamisligi

çok çok geçmiş olsun hayatım beslenme ve bol bol dinlenme ile geçecek inş kendini hiç sıkma
İnşallah kuzum. Şimdi ilaçta kullancam ya düşer diye düşünüyorum inşallah düşer öğrencilere de canım sıkılıyor 10 gün yokum sonuçta ama önceliğim bebeğim tabi ki herşeyden önce

Kuzum çok geçmiş olsun umarım sağlıklı bir şekilde sıkıntısız tamamlarsin hamisligi
Amin kuzum amin inşallah hamile kalana kadar baya sıkıntı yaşadım şimdi başka sıkıntılar yaşıyorum. İnşallah ilaçla düzelir kontrol altına alınır. Bugünki doktor haftasıyla uyumlu ölçtü 531 ve dedi hatta. Cuma günü gittiğim ultrasonun aynısı aynı odada baktılar

bak biraz yemeye başladın nasıl toparladı hemen bebiş onun için moralini yüksek tut

Cnm gecmiş olsun. Çok sukur bebişin iyiyat dınlen guzelcene beslen, TV izle keyfine bak, kafanı dınle, sana ıyı gelecek

İlaçla dinlenmeyle iyi olacaksın canım, rapor işi iyi oldu,şimdi evdesin beslenmen de daha rahat olur
Düşer Allahın izniyle sen gönlünü ferah tut, şuan düşünmen gereken tek kişi kendin ve bebeğin, siz iyi olun öğrencilerine de elbet kavuşacaksın

Tekrardan geçmiş olsun canım bol bol dinlen geçsin inşallah yüksek tansiyon istenmeyen durum benimde doktorum ileride tansiyon çıkarsa kan sulandırıcı başlatırım demişti demek ki önemlem amaçlı başlamış doktorun hiç endişe etme en azından müdahale edildi bak

ay beni çağırmadı bir daha ama yandan göremdiğini de ekledi notlara. Bir şey çıkacağını sanmıyorum da artık bakalım hayırlısı
Dr Banu öyle söylüyor aslında. 21+0 dan itibaren 22. hafta diye geçiyormuşuz.
öyleymiş aslında ama yanlıs hesap yapıyomus gibi oluyo
canım çook geçmiş olsun doktorlar mecburen bilgilendirme yapıyor sen kötü düsünme içini ferah tut Tansiyon ilacı iyi gelir umarım

Allah Allah karın cevresini tam olcememis demekki kuzum arkası dönük demiştin ya maşallah çok iyi kilosu canım benim aman rabbim dermansız sıkıntılar vermesin bak bunların çok şükür çaresi var biraz daha sık dişini az kaldı kuzum 4 ay daha sabır

Öyle tabi kuzum önceliğim bebeğim. Herşeye razıyım yeter ki iyi olsun sağlıklı olsun

Evet kuzum inşallah ilaçla da düzelir de böyle kafaya takmam inşallah herşeyi düzelir bebeğim de iyi olur

İnşallah kuzum inşallah ilaçla düzeliriz yeter ki iyi olsun hep yatarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…