Ya hiç olmasam ben de olurdum herhalde ama daha 5 yıl dolmamış en sonki dozlarımaBen aşıyı oldum 20. Haftamda. Hemşire son tetanoz vakasının 40 yıl mı 50 yıl mı tam hatırlamıyorum . Çok eski bir zamanda yaşandığını söyledi. Ne olacağı belli olmaz diye yapıyoruz dedi. Aslında çok da gerekli değil de işte herkes oluyor diye oldum ben .
İçeriğinde kanserojen olarak nitelendirilen ve uzun süreli kullanımda zararlı olabilecek kimyasallar var maalesef.ne gibi zararları var ben bunu ilk defa duyuyorum aslında etrafımdaki herkes önermişti o yüzden aldım ben de
çok çok geçmiş olsun hayatım beslenme ve bol bol dinlenme ile geçecek inş kendini hiç sıkmaKızlar şimdi eve geldim. Tansiyon ilacı ve coraspine başlatıyor doktor. Riskli gebesin dedi. Bebek çok şükür iyi. Ama tansiyon kötü ve kötü şeyler yapabilir diye bilgi vermek zorundayım tarzı konuştu herşeyi anlattı. 10 gün raporluyum evde dinlen dedi
Kuzum çok geçmiş olsunKızlar şimdi eve geldim. Tansiyon ilacı ve coraspine başlatıyor doktor. Riskli gebesin dedi. Bebek çok şükür iyi. Ama tansiyon kötü ve kötü şeyler yapabilir diye bilgi vermek zorundayım tarzı konuştu herşeyi anlattı. 10 gün raporluyum evde dinlen dedi
İnşallah kuzum. Şimdi ilaçta kullancam ya düşer diye düşünüyorum inşallah düşerçok çok geçmiş olsun hayatım beslenme ve bol bol dinlenme ile geçecek inş kendini hiç sıkma
Amin kuzum amin inşallahKuzum çok geçmiş olsunumarım sağlıklı bir şekilde sıkıntısız tamamlarsin hamisligi
bak biraz yemeye başladın nasıl toparladı hemen bebiş onun için moralini yüksek tutAmin kuzum amin inşallahhamile kalana kadar baya sıkıntı yaşadım şimdi başka sıkıntılar yaşıyorum. İnşallah ilaçla düzelir kontrol altına alınır. Bugünki doktor haftasıyla uyumlu ölçtü 531 ve dedi hatta. Cuma günü gittiğim ultrasonun aynısı aynı odada baktılar
Cnm gecmiş olsun. Çok sukur bebişin iyiKızlar şimdi eve geldim. Tansiyon ilacı ve coraspine başlatıyor doktor. Riskli gebesin dedi. Bebek çok şükür iyi. Ama tansiyon kötü ve kötü şeyler yapabilir diye bilgi vermek zorundayım tarzı konuştu herşeyi anlattı. 10 gün raporluyum evde dinlen dedi
Yok kuzum onu kullanmıyorum eksikliğini hissetmedim hiç doktorun da magnezyum kullan yeter o zaman dediCanım peki kalsiyum takviyesi kullanıyor musun?
Rica ederim canım şifa olsun bebetonaCanım çok teşekkür ederim büyük dertten kurtardın benieşim işten gelirken alacak yarından itibaren rutin bir saate eklerim artık
İlaçla dinlenmeyle iyi olacaksın canım, rapor işi iyi oldu,şimdi evdesin beslenmen de daha rahat olurKızlar şimdi eve geldim. Tansiyon ilacı ve coraspine başlatıyor doktor. Riskli gebesin dedi. Bebek çok şükür iyi. Ama tansiyon kötü ve kötü şeyler yapabilir diye bilgi vermek zorundayım tarzı konuştu herşeyi anlattı. 10 gün raporluyum evde dinlen dedi
Düşer Allahın izniyle sen gönlünü ferah tut, şuan düşünmen gereken tek kişi kendin ve bebeğin, siz iyi olun öğrencilerine de elbet kavuşacaksınİnşallah kuzum. Şimdi ilaçta kullancam ya düşer diye düşünüyorum inşallah düşeröğrencilere de canım sıkılıyor 10 gün yokum sonuçta ama önceliğim bebeğim tabi ki herşeyden önce
Tekrardan geçmiş olsun canım bol bol dinlen geçsin inşallahKızlar şimdi eve geldim. Tansiyon ilacı ve coraspine başlatıyor doktor. Riskli gebesin dedi. Bebek çok şükür iyi. Ama tansiyon kötü ve kötü şeyler yapabilir diye bilgi vermek zorundayım tarzı konuştu herşeyi anlattı. 10 gün raporluyum evde dinlen dedi
ay beni çağırmadı bir daha ama yandan göremdiğini de ekledi notlara. Bir şey çıkacağını sanmıyorum da artık bakalım hayırlısıbenim detaylı tam komediydi :) 40 dk ara verip yürüyüş yaptık baktık gene aynı sonra 20 dk daha tekrar yürüdüm. en son diz ve dirsekler üzerinde yüz üstü durup bakmaya çalıştık göremedik o yüzden 2 hafta sonra gel dedi doktor neyseki cumartesi günü pozisyonunu değiştirmişti de omurgayı görebildik.
öyleymiş aslında ama yanlıs hesap yapıyomus gibi oluyoDr Banu öyle söylüyor aslında. 21+0 dan itibaren 22. hafta diye geçiyormuşuz.
canım çook geçmiş olsun doktorlar mecburen bilgilendirme yapıyor sen kötü düsünme içini ferah tutKızlar şimdi eve geldim. Tansiyon ilacı ve coraspine başlatıyor doktor. Riskli gebesin dedi. Bebek çok şükür iyi. Ama tansiyon kötü ve kötü şeyler yapabilir diye bilgi vermek zorundayım tarzı konuştu herşeyi anlattı. 10 gün raporluyum evde dinlen dedi
Allah Allah karın cevresini tam olcememis demekki kuzum arkası dönük demiştin ya maşallah çok iyi kilosuAmin kuzum amin inşallahhamile kalana kadar baya sıkıntı yaşadım şimdi başka sıkıntılar yaşıyorum. İnşallah ilaçla düzelir kontrol altına alınır. Bugünki doktor haftasıyla uyumlu ölçtü 531 ve dedi hatta. Cuma günü gittiğim ultrasonun aynısı aynı odada baktılar
Tutcam kuzum. İşte yapı olarak herşeye takarım ama yapmamam lazım şuanbak biraz yemeye başladın nasıl toparladı hemen bebiş onun için moralini yüksek tut
Öyle yapcam kuzum. Artuk netflix de herşeyi izlerim bu haftaCnm gecmiş olsun. Çok sukur bebişin iyiyat dınlen guzelcene beslen, TV izle keyfine bak, kafanı dınle, sana ıyı gelecek
Öyle tabi kuzum önceliğim bebeğim. Herşeye razıyım yeter ki iyi olsunİlaçla dinlenmeyle iyi olacaksın canım, rapor işi iyi oldu,şimdi evdesin beslenmen de daha rahat olur
Düşer Allahın izniyle sen gönlünü ferah tut, şuan düşünmen gereken tek kişi kendin ve bebeğin, siz iyi olun öğrencilerine de elbet kavuşacaksın
Evet kuzum inşallah ilaçla da düzelir de böyle kafaya takmamTekrardan geçmiş olsun canım bol bol dinlen geçsin inşallahyüksek tansiyon istenmeyen durum benimde doktorum ileride tansiyon çıkarsa kan sulandırıcı başlatırım demişti demek ki önemlem amaçlı başlamış doktorun hiç endişe etme en azından müdahale edildi bak
İnşallah kuzum inşallah ilaçla düzelirizay beni çağırmadı bir daha ama yandan göremdiğini de ekledi notlara. Bir şey çıkacağını sanmıyorum da artık bakalım hayırlısı
öyleymiş aslında ama yanlıs hesap yapıyomus gibi oluyo
canım çook geçmiş olsun doktorlar mecburen bilgilendirme yapıyor sen kötü düsünme içini ferah tutTansiyon ilacı iyi gelir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?