2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
bana da oldu 2 kez aynı şey. sonuncuda aile hekimliğinde tetanoz aşısı yaptırırken hemşireye el doppleri ile kalp atışına baktırdım. sırtını dönmüş demişti bana o yüzden hareketi çok zayıf hissetmişim 2 gün demek dedim.

Canım zaten bu haftalarda öyle çok düzenli hareketler beklemeyin diyorlar. Uyuyakalmıştır seninki de . Allah'tan randevun yarın çok yakınmış
bende öyle düşünmeye çalışıyorum ama ilk gebelikte olunca evhamlı oluyor insan evet evet çok şükür yarın kızımı göreceğim inşaAllah

yaa öyle de olmuş olabilir benimki geçen 2 ultrasonumda da sırt üstüydü dönmüyordu bir türlü
Bunu söylemen iyi oldu rahatladım canım teşekkür ederim

bence de hiç mantıklı değil ama kendime laf geçiremiyorum çıkıp kafa dağıtmak en iyisi dediğin gibi, bu seferde içimde bir ses kızın orda ne halde bilmiyorsun doktora gitmek yerine kafa dağıtıyorsun diye vicdan yaptırıyor bana ne olacam bilmiyorum.

Doğumdan sonraki dozlara devam edip beşe tamamlarsam ömür boyu yapmak zorunda kalmayacakmışım

Doğumdan sonraki dozlara devam edip beşe tamamlarsam ömür boyu yapmak zorunda kalmayacakmışım
Yani gerek var mıymış ki. Zaten 10 yıl bizi götürecek bu aşılar diye biliyorum. İleride bir tarafımız çizilirse paslı demirli falan o zaman hastaneye gidip söyleriz o an yaparlar zaten.

Canım bu mu

Eklentiler

• images (1).webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 37
Evet yenidoğan pamugu ben de kullandım oğlumda pişik olmamıstı ilk aylar.. En iyisi zeytinyagı sanırım geçmezse pişk ozaman bakılır :)

Yani gerek var mıymış ki. Zaten 10 yıl bizi götürecek bu aşılar diye biliyorum. İleride bir tarafımız çizilirse paslı demirli falan o zaman hastaneye gidip söyleriz o an yaparlar zaten.
Bilmiyorum ki neden bu tetanoz sevdasına düştüler, Twitter da da çok okuyorum alakalı alakasız iş yerlerinde çalışanlara bu aşı dayatılır olmuş en büyük şüphem de bu mesela. Neden?

Evet yenidoğan pamugu ben de kullandım oğlumda pişik olmamıstı ilk aylar.. En iyisi zeytinyagı sanırım geçmezse pişk ozaman bakılır :)
Evet pamuk ve zeytinyağı kullanılır herhalde çocuk doktoru da o zaman doğru yönlendirme yapar diye düşünüyorum en olası durumda pişik olduğunda ne kullanabiliriz onları da söylerler

Bilmiyorum ki neden bu tetanoz sevdasına düştüler, Twitter da da çok okuyorum alakalı alakasız iş yerlerinde çalışanlara bu aşı dayatılır olmuş en büyük şüphem de bu mesela. Neden?
Ben aşıyı oldum 20. Haftamda. Hemşire son tetanoz vakasının 40 yıl mı 50 yıl mı tam hatırlamıyorum . Çok eski bir zamanda yaşandığını söyledi. Ne olacağı belli olmaz diye yapıyoruz dedi. Aslında çok da gerekli değil de işte herkes oluyor diye oldum ben .

Canım peki kalsiyum takviyesi kullanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…