2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Nefret ediyorum başkasının sigara içilmeyen evinde bi şey olmaz ya şurda içsem ne var diyenden ya, benim kp biz söylemeden yaz kış çıkar balkonda yakar içer, bizimkiler de mutfakta yakarlar tam tersi. Bir iki defa tepki verdim de öyle çıktılar yani ev sahibiyim illa bi şey demem mi lazım çık işte balkona, üşüyorsan da içme.

Ben 4.aydan beri kullanıyorum canım.. Solgar 1300 mg günde 1 tane doguma kadar kullanmamı tavs,ye etti doktorum..

Ya da orzax ocean 1200 mg alıp 2-3 günde 1 içsem nasıl olur bilemedim hiç düşük mg satışı yok tek başına
Böyle de yapabilirsin ya da düşük dozu var onu da alabilirsin. Ama birkaç makale okumuştum gebelikte omega3 diye bahsettikleri miktar DHA için yazılmış hep, biz toplam haline bakıyoruz fazla geliyor gözümüze. Bence acele edip alma bugün internette biraz araştır gönlün rahat olarak kullan. Doktorlar da her zaman çalışmaları takip edip ayrıntılı bilgi veremiyor bize o yüzden mecbur kendimiz bakacağız.

Şu düşük mg orzaxın
Gördüm kuzum içeriklerine baktım ne kadar balık yağı ne kadar dha + epa mg ne kadar var bir de P pera22 dediği gibi ıfos sertifikası açısından raf ömürlü olanlara baktım who dünya sağlık örgütü onaylı orzax ocean 1200 mg kapsül tablet formuna karar verdim alacağım bugün inşallah eczaneden womi 1200 mg aslında omega yağ asitleri + epa + dha toplamlarıymış ben ilk başta okumadan endişelendim tek bir ürün mü o kadar mg ama öyle değilmiş 3 ürün toplamı 1200 mg. 500 mg olan da çok çok düşük dha ve epa o yüzden tercih etmedim gebelikte dha min 300 mg alınmalıymış meğerse o yüzden öyle bir karar verdim her gün 1 kez kullanırım

Kızlar meme ucu çatlağı için hangi kremleri alacaksınız.. Şu göğüs kalkanları gerçekten gerekli mi sizce bana lüzumsuz geliyor çünkü oğlumda en fazla 1 hafta sürdü çatlak sonra geçti.. Hametan kullanmıştım .. Bence göğüs ucu değişime alışana kadar çatlıo sonra düzelio idye düşünüyorum..

Bir de pişik kremine karar veremedimm Sudocrem aldım çok çok memnun kullananlar ama biraz büyüdüğünde kullanırım yenidoğan için daha hassas bişiler almak lazım . Kimisi saf zeytinyağı kullan diyor kimisi hiç bişey kullanma sık sık değiştirip banyo yapacağı için pişik olmaz diyor...

kızlar ben bunu kullanıyorum doktorum yazmıştı içinde her şey var
Balık yağı(OMEGA 3,DHA,EPA),
Demir,
Kalsiyum,
Magnezyum,
Vitamin C,
Çinko,
Vitamin(B12, B1,B2,B5,,B6)
Bakır,
Folik Asit,
iyot,
Selenyum
Biotin,
Vitamin D3

ayrıca kullandığım demir ilacı var pek beslenemediğim için vermişti
ve haftada bir Dvit kullanıyorum

Tabi ben eczaneden alıyorum internetten almaya güvenemiyorum

Kızlar 22+0 dayım birkaç gündür kızım az hareket ediyordu yani tekmesi 1 2 kere oldu kaç gün içinde ve hareketleri resmen hiç yok. Bugüne kadar çok hareketliydi gün içinde defalarca tekme atardı sürekli hareket ederdi. Ama bu kaç gündür böyle olunca tedirgin oldum. Bugünde uyandığımdan beridir hareketini hissetmedim. Ne yapmalıyım sizce endişe edilecek bir durum mu bu hafta için?

ben mustela bakım seti ve sudo krem aldım canım
tecrübeli annelerin önerisiyle günde bir veya iki (o kısmı tam hatırlayamadım) defa pişik kremini sürüp herhangi bir kızarıklıkta sudo krem kullanmışlar hiç sorun yaşamamışlar

Bn ilk 3 ay imom omega kullanmıştım. Şimdi vinelac kullanıyorum
Vinelac da omega 3 ayrıca yok canım ondan ayrıca alayım dedim artık sürekli omega 3 besinleri her gün yemek zorlamaya başladı vinelac bırakmayacağım ama onu çok seviyorum o yüzden bineler değişmeden ayrıca yanına sadece omega içeriği alıcam

Canım 21-22 haftalarında benimde çok korktuğum bir çok gün oldu bir gün aşırı hareket ertesi gün sıfır hareket sadece tam yatağa uyumak için yattığımda başlıyorlardı. Türk kahvesi içiyorsan onu deneyebilirsin, çikolata yiyip sol tarafına yatıp sessiz bir ortamda hareket bekleyebilirsin, elinle minik pıt pıt yapıp tepki bekleyebilirsin, açsan yemek ye mutlaka

Evet benimde duzelmiştı ama indırımdeydı çok yınede aldım göğüsucu kalkanı ben. Lnsınoh istiyordum ama eczacı fito ile Bi farkı yok dedi. Bide kantaron yağı alırım

Canım ilk yenidoğan dönemi için mustela pişik kremi kullanırım pişik olmasa bile önlem amaçlı bir de ıslak mendil değilde ıslak pamukla poposunu temizlerim sonra ıslak mendile geçerim diye düşündüm ıslak mendilde tahriş edip pişik yapabiliyormuş sanırım okuduğuma göre sudocrem ileri de ciddi pisliklerde kullanmak için bulundururum mutlaka

Bn oğlumda zeytınyagı kullandım. Hiç bir gun bıle pişik olmadı

Acaba karar verdiniz mi ben de ankaradayim hiç bir doktor bilmiyorum ilk muayneyi a life diye bi hastane var orada oldum pakete de 23 bin küsür tutuyor hemen hemen ama kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…