Nefret ediyorum başkasının sigara içilmeyen evinde bi şey olmaz ya şurda içsem ne var diyenden ya, benim kp biz söylemeden yaz kış çıkar balkonda yakar içer, bizimkiler de mutfakta yakarlar tam tersi. Bir iki defa tepki verdim de öyle çıktılar yani ev sahibiyim illa bi şey demem mi lazım çık işte balkona, üşüyorsan da içme.Doğru d,yorsun. Madem işe yarıyor çönce bu yaşlıların kokmaması gerekir.
Ya benim de evimde tek balkon benim yatak odamda. Kv ve Kp ben orada bebeği emzirirken altını alırken ya da uyurken zırt pırt odama gelip balkondan çıkıp sigara içecekler. Düşündükçe kanım çekiliyor. O yüzden söyleyeceğim. Sigara içmek filan yok. İsteyen sokağa çıkıp içsin. Mahrem sonuçta o oda artık. Benim kendi annem de içiyor. Ama annem dikkat ediyor. Kv ise yatak odamda sigarayı yakıp balkona öyle çıkıyor, kaç defa kapıyı kapat dedim kapatmıyo, girmez duman diyo. Annem de aynısı yapsa ona da aynı katılıkta davranırım.
Ben de yaptırmayacağım herhalde teşekkürler canımCanım benden de imza istemedi, bende yaptırmadım Aşıyı
Aynen bana da öyle dedi ebe
Ben 4.aydan beri kullanıyorum canım.. Solgar 1300 mg günde 1 tane doguma kadar kullanmamı tavs,ye etti doktorum..Kuzum ben omega hiç kullanmıyorum takviyelerimin hiçbirinin içinde de yok doktor bir şey demedi onunla ilgilionun yerine fındık ceviz avokado yumurta her gün yiyorum bir de hafta da 1 balık yiyorum ama 1 hafta sonra kontrolüm var doktoruma soracağım ekstra kullanmama gerek var mı yok mu fikir alacağım açıkçası sanırım herkes kullanıyor omega kullanmayan var mı grupta?
Böyle de yapabilirsin ya da düşük dozu var onu da alabilirsin. Ama birkaç makale okumuştum gebelikte omega3 diye bahsettikleri miktar DHA için yazılmış hep, biz toplam haline bakıyoruz fazla geliyor gözümüze. Bence acele edip alma bugün internette biraz araştır gönlün rahat olarak kullan. Doktorlar da her zaman çalışmaları takip edip ayrıntılı bilgi veremiyor bize o yüzden mecbur kendimiz bakacağız.Ya da orzax ocean 1200 mg alıp 2-3 günde 1 içsem nasıl olur bilemedim hiç düşük mg satışı yok tek başına
Solgar Efa 1300 mgNe alsak ki bugün eczaneden alayım kuzum omega 3 kullanan kızlar ne kullanıyorsunuz
Gördüm kuzum içeriklerine baktım ne kadar balık yağı ne kadar dha + epa mg ne kadar var bir de P pera22 dediği gibi ıfos sertifikası açısından raf ömürlü olanlara baktım who dünya sağlık örgütü onaylı orzax ocean 1200 mg kapsül tablet formuna karar verdim alacağım bugün inşallah eczanedenŞu düşük mg orzaxın
Hee erken döllenme ise onu bilemiyorum canım normalde etki etmiyor yani kilolu doğuyor en fazlaDoktora sordum da etkiler dedibuyuk ihtimal erken döllenme oldugu icin gelisimi ileri zaten
Bn ilk 3 ay imom omega kullanmıştım. Şimdi vinelac kullanıyorumNe alsak ki bugün eczaneden alayım kuzum omega 3 kullanan kızlar ne kullanıyorsunuz
ben mustela bakım seti ve sudo krem aldım canımBir de pişik kremine karar veremedimmSudocrem aldım çok çok memnun kullananlar ama biraz büyüdüğünde kullanırım yenidoğan için daha hassas bişiler almak lazım . Kimisi saf zeytinyağı kullan diyor kimisi hiç bişey kullanma sık sık değiştirip banyo yapacağı için pişik olmaz diyor...
Vinelac da omega 3 ayrıca yok canım ondan ayrıca alayım dedim artık sürekli omega 3 besinleri her gün yemek zorlamaya başladı vinelac bırakmayacağım ama onu çok seviyorumBn ilk 3 ay imom omega kullanmıştım. Şimdi vinelac kullanıyorum
Canım 21-22 haftalarında benimde çok korktuğum bir çok gün oldu bir gün aşırı hareket ertesi gün sıfır hareket sadece tam yatağa uyumak için yattığımda başlıyorlardı. Türk kahvesi içiyorsan onu deneyebilirsin, çikolata yiyip sol tarafına yatıp sessiz bir ortamda hareket bekleyebilirsin, elinle minik pıt pıt yapıp tepki bekleyebilirsin, açsan yemek ye mutlakaKızlar 22+0 dayım birkaç gündür kızım az hareket ediyordu yani tekmesi 1 2 kere oldu kaç gün içinde ve hareketleri resmen hiç yok. Bugüne kadar çok hareketliydi gün içinde defalarca tekme atardı sürekli hareket ederdi. Ama bu kaç gündür böyle olunca tedirgin oldum. Bugünde uyandığımdan beridir hareketini hissetmedim. Ne yapmalıyım sizce endişe edilecek bir durum mu bu hafta için?
Evet benimde duzelmiştı ama indırımdeydı çok yınede aldım göğüsucu kalkanı ben. Lnsınoh istiyordum ama eczacı fito ile Bi farkı yok dedi. Bide kantaron yağı alırımKızlar meme ucu çatlağı için hangi kremleri alacaksınız.. Şu göğüs kalkanları gerçekten gerekli mi sizce bana lüzumsuz geliyor çünkü oğlumda en fazla 1 hafta sürdü çatlak sonra geçti.. Hametan kullanmıştım .. Bence göğüs ucu değişime alışana kadar çatlıo sonra düzelio idye düşünüyorum..
Canım ilk yenidoğan dönemi için mustela pişik kremi kullanırım pişik olmasa bile önlem amaçlı bir de ıslak mendil değilde ıslak pamukla poposunu temizlerim sonra ıslak mendile geçerim diye düşündüm ıslak mendilde tahriş edip pişik yapabiliyormuş sanırım okuduğuma göre sudocrem ileri de ciddi pisliklerde kullanmak için bulundururum mutlakaBir de pişik kremine karar veremedimmSudocrem aldım çok çok memnun kullananlar ama biraz büyüdüğünde kullanırım yenidoğan için daha hassas bişiler almak lazım . Kimisi saf zeytinyağı kullan diyor kimisi hiç bişey kullanma sık sık değiştirip banyo yapacağı için pişik olmaz diyor...
Bn oğlumda zeytınyagı kullandım. Hiç bir gun bıle pişik olmadıBir de pişik kremine karar veremedimmSudocrem aldım çok çok memnun kullananlar ama biraz büyüdüğünde kullanırım yenidoğan için daha hassas bişiler almak lazım . Kimisi saf zeytinyağı kullan diyor kimisi hiç bişey kullanma sık sık değiştirip banyo yapacağı için pişik olmaz diyor...
Acaba karar verdiniz mi ben de ankaradayim hiç bir doktor bilmiyorum ilk muayneyi a life diye bi hastane var orada oldum pakete de 23 bin küsür tutuyor hemen hemen ama kafam karışıkBen de Ankaradayım, ilk gebeliğimde Başkent hastanesinden çok memnun kalmıştım ama güncel fiyatları bilmiyorum, bu sefer kararsızım, benim de şehir hastanesi aklımı karıştırıyor yeni olduğu için, bakalım ben de karar aşamasındayım, hayırlısı olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?