2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Öyle kuzum inşallah bebek hep iyi olsun da ben sabrederim zor ölçüm yaptı zaten kuzum o gün. Öksürdüm çevirdi karnımı salladı vs. Bebek zorladı baya

Çok geçmiş olsun, dinlenmek iyi gelecek sana canım çok yoğun çalışıyordun zaten

Kızlar çatlağı oluşan var mı sabah bir uyandım karnım çatlamış ya daha erken değil mi ? 24 haftama girdim.

çok geçmiş olsun canım hiç korkma benim arkadaşımda tansiyon ilacı kullandı hamileyken 2 hafta önce doğum yaptı kendisi de bebeği de çok sağlıklı

Çok geçmiş olsun, ilacına beslenmene dikkat et hiçbi şey olmaz çaresiz dert değil çok şükür Uzat ayaklarını dinlen bol bol, güzel mutlu şeyler izlemeye okumaya gayret et

1.6 mm ve 1.1 mm lik 2 delik var canım bizde.
Canım 2.6 mm bir tane gördü bizde. Ama perinatolog görmedi tekrar baktı. Ama benim aklıma düştü. 6 aralıkta kardiyoloji heyetine gireceğiz. Size yorumu ne oldu doktorun canım

Canım çok geçmiş olsun. Erken önlem alındı çok şükür.

Geçmiş olsun canım, ilaçlarla birlikte inşallah düzelecek

T tweeetyyy kuzum geçmiş olsun hiç korkma hep takip et zaten ilaç verdi stres yapmadan dinlensen kalkmaz İn şa Allah.Benim annem hep anlatıyor hamilelikte 9 ay yüksek tansiyonla uğraştı ve en sonda kendi doğum yaptı sağ salim kucağına aldı..rahat ol

Kızlar siz kalsiyum takviyesi kullanıyor musunuz? Gebelikte Çok önemli diyorlar ama kalsiyum vermedi bana doktor. Peynir yoğurt yeşillik de yeteri kadar kalsiyum sağlamıyordur.
canm benim parmak eklemlerinde ağrı var cok kitleniyor.vitabone diye bir takviye verdi kalsiyum magnezyum ve yumurta kabuğu var içinde .ins iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…