Allah Allah karın cevresini tam olcememis demekki kuzum arkası dönük demiştin ya maşallah çok iyi kilosu canım benim aman rabbim dermansız sıkıntılar vermesin bak bunların çok şükür çaresi var biraz daha sık dişini az kaldı kuzum 4 ay daha sabır
Kızlar şimdi eve geldim. Tansiyon ilacı ve coraspine başlatıyor doktor. Riskli gebesin dedi. Bebek çok şükür iyi. Ama tansiyon kötü ve kötü şeyler yapabilir diye bilgi vermek zorundayım tarzı konuştu herşeyi anlattı. 10 gün raporluyum evde dinlen dedi
Kızlar şimdi eve geldim. Tansiyon ilacı ve coraspine başlatıyor doktor. Riskli gebesin dedi. Bebek çok şükür iyi. Ama tansiyon kötü ve kötü şeyler yapabilir diye bilgi vermek zorundayım tarzı konuştu herşeyi anlattı. 10 gün raporluyum evde dinlen dedi
Çok geçmiş olsun, ilacına beslenmene dikkat et hiçbi şey olmaz çaresiz dert değil çok şükür Uzat ayaklarını dinlen bol bol, güzel mutlu şeyler izlemeye okumaya gayret et
Canım 2.6 mm bir tane gördü bizde. Ama perinatolog görmedi tekrar baktı. Ama benim aklıma düştü. 6 aralıkta kardiyoloji heyetine gireceğiz. Size yorumu ne oldu doktorun canım
Ttweeetyyy
kuzum geçmiş olsun hiç korkma hep takip et zaten ilaç verdi stres yapmadan dinlensen kalkmaz İn şa Allah.Benim annem hep anlatıyor hamilelikte 9 ay yüksek tansiyonla uğraştı ve en sonda kendi doğum yaptı sağ salim kucağına aldı..rahat ol
Kızlar siz kalsiyum takviyesi kullanıyor musunuz? Gebelikte Çok önemli diyorlar ama kalsiyum vermedi bana doktor. Peynir yoğurt yeşillik de yeteri kadar kalsiyum sağlamıyordur.
Çok geçmiş olsun, ilacına beslenmene dikkat et hiçbi şey olmaz çaresiz dert değil çok şükür Uzat ayaklarını dinlen bol bol, güzel mutlu şeyler izlemeye okumaya gayret et