2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İnşallah ben de sağsalim kucağıma alayım riskleri düşününce ağlamak istiyorum ama ağlamayacağım çünkü bebeğime mutluluk vermem lazım

Bazı gebeler kullanıyor diye aklıma takıldı kuzum. O zaman sanırım diğer vitaminler kadar çok kullanan yok
Bende hiç denk gelmedim kuzum kullanan var mı yok mu multivitamin içinde de yok benim. Sadece 8. Hafta da bacak kramplarım olmuştu magnezyuma başlarken doktor kalsiyum+magnezyum olan bir vitamin al dedi kalsiyum neden dediğimde o da iyi gelir demişti o an ki durum için bende peynire süt ürünlerine yoğurda aşırı düşkünüm yani 3 öğün süt ürünü tüketen biriyim o zaman gerek yok magnezyum al sadece demişti

İnşallah ben de sağsalim kucağıma alayım riskleri düşününce ağlamak istiyorum ama ağlamayacağım çünkü bebeğime mutluluk vermem lazım
Ağlama sakın canım ağlamanın benimle hiçbir yararı yok kendi canını da sıkma bir şeyler bu süreçte yaşanıyor buna da şükür en azından müdahale edilebilecek durumlar Allah en kısa sürede geçmesini nasip etsin inşallah

İn şa AllahRiskleri canım düşünürsek bu hamileliğimizi kendimize zehir edicez bebeklerimiz için güçlü olmak zorundayız.

Anladım canım. Benim multivitamin içinde de yok.. Ben de inşallah diğer randevumda sorucam unutmazsam. Daha 16 gün var.

Yok kuzum ağlamıyorum. Ağlarsam hiç düşmeyecek çünkü biliyorum. Sakinleşmem lazım. Ye iç yat yapcam bu dönemde

Benim bacak kramplarım başlamış malesef zaten bekliyordum..hatda sağ ayağıma ne kadar masaj olunsa bile taş gibi el vurunca ağrıyor

Senin de mi tansiyonun yüksek kuzum? Bana da 14-9 üstü olursa bir 20 dk dinlen tekrar ölç düşmezse hastane demişti. Şimdi yine aynısını dediler
Kuzum benimde yüksek kaç gündür. Şöyle anladım ensem ağrımaya başladı. Ölçeyim dedim sonra hep 14 lerdeydi. Doktora yazdım stres tetiklemiş olabilir dedi. Kalpdeki delik olayı beni mahvetti bugün 15 oldu hemen limonlu su içtim ev içinde gezdim doktoru aradım bir hafta ölçelim yazalım. İdrar testi vermemi istedi, idrarda protein var mı ona bakalım dedi. 14 üstü olursa haberim olsun dedi.

Vallahi öyle kuzum. Öncesi ayrı zordu şimdi ayrı zor. Hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi
Amin canım.Valla benim iştahım çok fazla artmıştı bu diyet beni çok etkiliyor hep acım canım her şey istiyor bu gün baktım 1 kilo verdim bile umut ediyorum suyu normale dönsün..evde sinirliyim hiç bu kadar canım yemek istemezdi aynı şeyleri yemekten bıktım resmen

Kuzum sakinleşmeye çalış biliyorum çok zor. Ama gezinerek de ölçme yat sol tarafına öyle ölç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…