2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Günaydın güzel anneler. Boğazımda hafif bir ağrı var gibi biraz da ateşim. Bu durumda kbb ye mi gitmeli yoksa aile hekimine mi? Daha önce gidenler varsa, Kbbde özel bir şey yapılıyor mu? Kültür vs?

Günaydın güzel anneler. Boğazımda hafif bir ağrı var gibi biraz da ateşim. Bu durumda kbb ye mi gitmeli yoksa aile hekimine mi? Daha önce gidenler varsa, Kbbde özel bir şey yapılıyor mu? Kültür vs?
Canım kbb a gitmen daha mantıklı olabilir. Sonuçta kendi alanı. Hamile olduğunu söylersen ona göre ilaç da verir.

Kızlar ben yarın doktora gidicem randevu bulamadım ama gidince alıcak beni..bir olumsuz yorum gördüm ondan 3 hafta bekleyemem baya ağrım var vajinada bana yarın olmaz şimdi çok korkuyorum
Allah on izniyle hiçbir sorun yok kuzum endişe etme

Yaa kızlar ben doktoruma detaylıya gireyim mi dediğimde gerek olmadığını söyledi ve bende kararsız kaldım, ben zaten her şeyi inceliyorum buradan gerekli olsa söylerdim dedi ama bilemedim yani
Sizin doktorunuz perinatolog mu? Eğer öyleyse bu mantıklı ama değilse bana biraz fazla özgüvenli bir tavır gibi geldi. Detaylı ultrasona ve organ kontrollerine mutlaka perinatoloğun bakması gerekiyor.

Bana da aynı size soyledikleri gibi doktorum ve doluam normal doğumda olsa sezaryende olsa korseyi rahim toparlanana kadar takma dedi kendi kendine toparlanmasını beklemek gerekiyormuş kaslara zarar veriyormuş yoksa

Son düzenleme:
Kızlar ben yarın doktora gidicem randevu bulamadım ama gidince alıcak beni..bir olumsuz yorum gördüm ondan 3 hafta bekleyemem baya ağrım var vajinada bana yarın olmaz şimdi çok korkuyorum
Bize de haber ver canım . İnşallah hiçbir şey yoktur. Ben de aynı dertten muzdaribim inşallah sadece rahim büyüme batmalarıdır

Kızlar çıktım doktordan. Bir sorun yokmuş çok şükür. Niqu bebeğim senden de güzel haber gelsin inşallah. Valla iyi ki gelmişim, 2 hafta bekleyemezmişim kontrolü. Büyümüş eşek sıpam

Ağrıların çok normal olduğunu söyledi. Doğum yapana kadar sürecek dedi. Rahim büyüyor bebek büyüyor bunlar normal dedi hep.

İçin rahat etmiş oldu kuzum dedim ya bende de oldu. Böyle ağrılar normal

Canım gözünaydın, senin birde ikiz normal ağrılar, benimde 11 kontrolüm benimde iyi geçsin

Kızlar sizin uyku durumunuz ne alemde. Ben her gün mutlaka 05.30 da tuvalete uyanıyorum istisnasız. Sonra da uykum kaçıyor geri uyuyamıyorum ya
Sabah namazından sonra uyumuyorum bendeç, çocukları hazırla ç, okula götür derken eve tekrar gelişim 9 oluyor, sonra da uyumuyorum, ama gece güzel uyuyorum, akşamları da erken uyumaya çalışıyorum

Sabah namazından sonra uyumuyorum bendeç, çocukları hazırla ç, okula götür derken eve tekrar gelişim 9 oluyor, sonra da uyumuyorum, ama gece güzel uyuyorum, akşamları da erken uyumaya çalışıyorum
Yaa evet gece 10 buçukta bayılıyorum resmen bende ama 5 buçukta uyanınca işe gidesiye kadar 2 saat napıcam diye geziniyorum evde

Kızlar sizin uyku durumunuz ne alemde. Ben her gün mutlaka 05.30 da tuvalete uyanıyorum istisnasız. Sonra da uykum kaçıyor geri uyuyamıyorum ya
Ben de kesinlikle 5-5buçukta kalkıyorum ama geri tekrar uyuyorum. Akşamları da erkenden uyuyorum. Bazen tekrar uyanıp tekrar uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…