2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar aranızda detaylı ultrasona girmiş olan veya yakın olan var mı kaçıncı haftada girdiniz veya gireceksiniz paylaşır mısınız beni 20. Haftada çağırdı doktorum

17. Haftada gel demişti sağlık ocağı dün gittim kan testi ve idrar testi yaptılar tetanoz aşının birinci dozunu 22. Haftada yapacaklarını söylediler. İki dozun 30. Haftada bitmiş olması gerekiyormuş. Doktoruna sor bazı doktorlar bir tane öneriyor sağlık ocakları 2 dediler.
Her hafta başka bişey çıkıyor geçen hafta ağır bir grip geçirmiştim kan değerlerim ve idrar enfeksiyon bakteri hepsi yüksek çıktı antibiyotik yazarlar heralde bugün bebişe kendi elimle zarar veriyormuşum gibi geliyor

geçmiş olsun canım enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli her hamile kadın kullanıyor korkma benim crp 30 çıktı bana antibiyotik vermediler ama

Bende göründüm doktora çok şükür bebişin keyfi yerindeydi erkek olduğu kesin gibi birşey, sağlıkla gelsin 3.oğlum
2 hafta sonra yeniden gideceğim, plesanta previa dedi bana doktor, plesanta rahme yakınmış ilerleyen haftalarda yukarı çıkması bekleniyormuş, inşallah benimde çıkar

İnşallah çıkar bu hafta kaçıncı haftanız

İnşallah çıkar bu hafta kaçıncı haftanız
16+2 Di bugün, Allahın izniyle bende çıkar diye umut ediyorum
Daha zamanımız var, aslında 20.haftadan sonra koyuluyor bu teşhis benimki beklenenden biraz daha aşağıdaymış

Kızlar bu ultrason terimleri nedir hangisi bebeğin ağırlığı hangisi boyu Googledan bakıyorum range de efw de ağırlık ama kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_20231017_120658.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…