2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de kesinlikle 5-5buçukta kalkıyorum ama geri tekrar uyuyorum. Akşamları da erkenden uyuyorum. Bazen tekrar uyanıp tekrar uyuyorum
Kız geri uyuyabiliyrsan ne güzel ya . Kesinlikle uyuyamıyorum ben . Bugün kalktım kahvaltı hazırlayıp 6da eşimi uyandırdım. Gözü kapalı yedi falan. Sonra gözünü açtığında saatin 6.30 olduğunu fark edip kısa süreli şok yaşadı hahahahah

Çok geçmiş olsun canım. Seninde mi vajinada batma sızı vardı.?

Merhaba. Oglumun ismi Şahymerdan olucak guncellermsn

Çok şükür canım.Darısı bana olsun keşki banada öyle desinSenin ağrıların nerdeydi canım?

Keşke ben de tam olarak uyanabilsem uykum da olmasa ben hep çok uykucu biriydim. Endişe ediyorum bebekle nasıl olacak diye

Keşke ben de tam olarak uyanabilsem uykum da olmasa ben hep çok uykucu biriydim. Endişe ediyorum bebekle nasıl olacak diye
Merak etme, bir gıkına uyunayorsun, hissediyorsun bir şekilde, ben de çok uykucuyum ama hiç duymamazlık olmadı şimdiye dek

Günaydın güzel anneler. Boğazımda hafif bir ağrı var gibi biraz da ateşim. Bu durumda kbb ye mi gitmeli yoksa aile hekimine mi? Daha önce gidenler varsa, Kbbde özel bir şey yapılıyor mu? Kültür vs?
Bende aynıyım yaaa, ama sadece boğaz ağrım var yutkununca acıyor evde doğal şeyler mi yapsam ıhlamur zencefil gibi vs

Çok şükür canım.Darısı bana olsun keşki banada öyle desinSenin ağrıların nerdeydi canım?
Benim sol kasığımla karnıma doğruydu. Tahlil sonucum çıktı, enfeksiyon varmış. İdrar yolu enfeksiyonu bu haftalardan itibaren başlıyor hamilelerde çok sık karşılaşıyoruz, ağrıyı o da yapabiliyor dedi. Toz şase verdi gece yatmadan önce içeceğim.

Merak etme, bir gıkına uyunayorsun, hissediyorsun bir şekilde, ben de çok uykucuyum ama hiç duymamazlık olmadı şimdiye dek
Annelik çok farklı bir şey diyolar kuzum . Elbet duyarız yaaa. Ben de öğlen 1lere kadar uyuyan insandım hey gidi 5.30da kaldırıyor şimdiden minik fare
Kuzenim de hep böyle diyordu o da çok uykucuydu, bebek gık dese kalktım dedi hep darısı bana

Bende vajina kasık karnımda ağrı yok..enfeksiyonda yapıyor evet yeterki başka bir şey olmasın en azından sebebini bildin içersin..bakıcaz benimki ne söylicek

Aaaa ben de cuma günü gideceğim tahlil yaptırmaya

aa hayır olur mu, mağazalarda var. Uygulamasında o hamile ürünün mağazalarda bulunup bulunmadığı ve hangi mağazada stoğu olduğunu görebiliyorsunuz.
Tamam şimdi baktım sezon ürünleri mağazada oluyor diğer indirimdeki ürünler online satışta. İzmir'de bir sürü h&m var ama hamile ürün stokları çok sınırlı bazen bir ürün sadece bir mağazada var bu yüzden online alışveriş daha mantıklı oluyor.

canım dün perişan oldum ağladım tüm gün aşırı sertti karnım ve çok ağrı yaptı içerden binlerce bıçak darbesi gibiydi ama bugün düzeldi normal bunlar galiba
Dün benim de Böyleydi karnım da ağrılar girdi çıktı. Ayakta dururken çok kötüydü. Yatınca azalıyordu. Keskin ağrılar azalınca da en son gece kas ağrıları gibi kendini gösterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…