2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım bizim de cinsiyetimiz belli oldu. oğlumuz oluyor inşAllah isme henüz karar vermedik düşünme aşamasındayız

biryenianneadayi canım hareket var mı prenseste bizimkiler tembel çıktı
Ay bende gruba yazacaktımmm eğer hissettiğim oysa bizimki harekete geçmiş olabilir ama çok aşağıda yani. Böyle mi oluyor bilemedim . Yumurtalıklarımın olduğu yerde bi kıpırdanma var . Hareket hisseden arkadaşlar nerede hissetti bilmiyorum hiç

Detaylı ultrason tarihimiz belli oldu kızlar Allah nasip ederse 7 Kasım 21. Hafta da olacak vajina batma sızlama için kızılcık içeren vitamin verdi bir de gyno lemexin antibiyotik fitil verdi kızılcık vitamin iyi gelir probiyotikli dedi

Oyyy senin detaylı baya uzun sürer iki minnoşa basılacak

Canım bende göbek deliğimin yakınlarında hissediyorum. Bazen aşırı hareketleniyor bazen ise çok daha sakin yine hareketleri var ama aşırı olmuyor. Senin de böyle mi? Bu arada bugün 19+6 yım.

Kızlar saçlarınız dökülüyor mu? Benim aşırı bir dökülme var doktor normal dedi. Bu gidişle saçsız kalmam inşallah. İyice saç uçlarım cılızlaştı.

Hangi probiyotik o canım . Benim probiyotik bitmek üzere belki değiştiririm

2.ye hamile olan annelerim birşey sormak istiyorum. Yanlış anlamayın lütfen nasıl oldu da 2.ye karar verdiniz? Şimdi ben tek çocuk düşünüyorum ya ondan soruyorum acaba değişir mi fikrim diye? Merak ediyorum bunu. Anneme sorsam 2.annemde istemeden olmuş o yüzden sorabileceğim kimse yok

Benim de çok dökülüyor canım. Normalde gebelikte gürleşir derler bi de
Canım aynen bende öyle biliyordum. Ablamın hamileliğinde aşırı gürleşmişti. Onunda tam tersi saçları daha azdı hamilelikte gürleşti. Benim tam tersi oldu ay nolcak böyle bilmiyorum saçımı elime atamıyorum

Normalde hamilelikte güçlenir emzirirken dökülür diye biliyordum ben de. Ama doktorun normal de demiş anlayamadım

geçmiş olsun canım enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli her hamile kadın kullanıyor korkma benim crp 30 çıktı bana antibiyotik vermediler ama
Doktor iesef iğne yazsın sağlık ocağı 3 gün sabah akşam dedi sağlık ocağı yazmayız doktorun yazsın dedi muayeneye gideli 11 gün oldu 1500 TL kayıt açtırmakda istemiyorum antibiyotikli iğne zaten insan bi korkuyor çocuğa etkisi olur mu diye yani çok sinirim bozuldu

Bu benim 5.gebeliğim iki sağlıklı çocuğum var, iki kayıptan sonra yine düşünmüşüz, aslında bu bize büyük bir sürpriz oldu da iyi ki oldu ben bir yerde okumuştum insan ilk çocuğu anne baba sıfatına ulaşmak için ister, 2 ve daha fazlasını da ilk çocuğunun kardeşi olsun diye ister, tabii herkes için farklı olabilir bu durum, ben 2 kardeşim hep1 2 kardeşim daha olsun isterdim, çocuklarımın arasındaki kardeşlik bağını gördükçe mutlu oluyorum, inşallah ilerde de hep böyle olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…