2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar saçlarınız dökülüyor mu? Benim aşırı bir dökülme var doktor normal dedi. Bu gidişle saçsız kalmam inşallah. İyice saç uçlarım cılızlaştı.
Benımde öyle canım vitamin ve demir ilacı kullandığım halde.. İlk çocugumda tam tersi guclenmıstı ama sımdı çok dökülüyor kestiricem Vala belkı canlanır biraz

Hangi probiyotik o canım . Benim probiyotik bitmek üzere belki değiştiririm
Ben zaten probiyotikli vitamin kullanıyorum canım adı Vinelac ama ben rahimde acı batma sızı var 3 gündür neden olur dedim o da enfeksiyon oluşmaya başlıyorsa ondan olur dedi fotodaki vitamini kullan ilaç vermiyim geçirir o dedi ondan aldım bende şimdi 3 haftalık bir vitaminmiş devamlı değil bu enfeksiyon varsa onları engellemek amacıylaymış adı duobalance bv cran diye bir şey kızılcık varmış geçen forumda birinin yazısında gördüm bende vajinal enfeksiyon için kızılcıkla bir şey yapın diyordu şansa doktor da bana böyle bir şey önerdi

Eklentiler

• IMG_3245.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar saçlarınız dökülüyor mu? Benim aşırı bir dökülme var doktor normal dedi. Bu gidişle saçsız kalmam inşallah. İyice saç uçlarım cılızlaştı.
Canım benim 12. Hafta da kalçama kadar geliyordu saçlarım ve aşırı kuruyup cansızlaştı normalde bakım falan yapardım ama şimdi kimyasal kullanmayınca iyice kötü olmuştu 12. Hafta da omuzlarımda kestirdim o cansız ölü saçlarda gitti bi rahatladım şimdi dökülmüyor şükür

Benımde öyle canım vitamin ve demir ilacı kullandığım halde.. İlk çocugumda tam tersi guclenmıstı ama sımdı çok dökülüyor kestiricem Vala belkı canlanır biraz
Canım demekki her hamilelikte değişiyor ne garip. bende vitamin kullanıyorum demir ilacını da detaylıya gittiğim gün verecekti. Bakalım demir ilacıyla biraz toparlar mı ama hiç umudum yok.

geçmiş olsun canım enfeksiyon antibiyotikten daha tehlikeli her hamile kadın kullanıyor korkma benim crp 30 çıktı bana antibiyotik vermediler ama
Paris2023 dediği gibi Kesinlikle canım Emin ol enfeksiyon antibiyotikten çok daha tehlikeli o yüzden doktor ne öneriyorsa onu kullan benim crp enfeksiyon değerim 80 di en son kasılmalarım ve kanamayla acile gittim antibiyotikle 25 e anca düşürdüler 4 gün hastanede yattım o yüzden doktor zaten senin için en iyisini bilir merak etme iyi düşün inşallah hemencecik geçer

Öyle mi canım bende kestirmeyi düşünüyorum ama bildiğin küt kesim iyi biyer araştırmam lazım güzel kessin. Şuan omuzlarım da çünkü inşallah benimde dökülme durur

Öyle mi canım bende kestirmeyi düşünüyorum ama bildiğin küt kesim iyi biyer araştırmam lazım güzel kessin. Şuan omuzlarım da çünkü inşallah benimde dökülme durur
İnşallah durur canım rahatlarsın insanın sinir bozuluyor döküldükçe bende hem temiz bir yer bulmuştum gerçi kesim ama yine de ne olur ne olmaz bir de doktorum kuaföre gidersen erken saatlerde git boya işlemi olmadığı vakitte çok boya yapışan yoğun bir yere gidersen koku etkiler kimyasal kokular sonuçta demişti sabah 9 da gitmiştim kimse yoktu şansıma

İnşallah sağolun çok geçmiş olsun

Kızlar domestos asla kullanmıyorum ama bazen cif kullanıyorum bişey olur mu ? Korkuyorumda kullanırken ama kullanmayaıncada olmuyor

Kızlar herhangi bir problem olsa hissederiz yada bir belirti olur değil mi? Arada bana geliyorlar acaba iyi mi şuan diye endişeleniyorum

Kızlar herhangi bir problem olsa hissederiz yada bir belirti olur değil mi? Arada bana geliyorlar acaba iyi mi şuan diye endişeleniyorum
Hepimiz böyleyiz emin ol canım ben dün 5-6 kere hissetmiştim. Bugün hiç hareketini hissetmedim endişe ediyorum o yüzden.

aa güzel bir detay ben hamileliğimin 8. Haftasında da kestirmişim valla girdim öyle boya kokusu da vardı böyle şeyleri hiç düşünemiyorum dikkat edeyim.

Güzel haberler almak nasip olsun inşallah Hangi doktora gideceksiniz

Güzel haberler almak nasip olsun inşallah Hangi doktora gideceksiniz
Amin hepimiz için inşallah sende izmitteydin demi canım öyle hatırlıyorum. Konakta kazım bey varmış doktorum direk kendi sisteminden ona kayıt açtırdı sanırım sadece detaylı ultrasona bakıyormuş ultrason cihazı ona göre kazım beyin dediler ona gideceğim 1 saat bakıyormuş doktorum baya detaylı bakıyor kendisi falan diyince bende güvendim bakalım inşallah iyidir aynı zamanda hastanenin yönetim kurul başkanıymış sanırım sadece gerçekten detaylı ultrasonla ilgileniyor

Kızlar domestos asla kullanmıyorum ama bazen cif kullanıyorum bişey olur mu ? Korkuyorumda kullanırken ama kullanmayaıncada olmuyor
Bebişim ne kullanıyorsan kullan mutlaka eldiven giy maske tak. Ovalancak bir yer varsa da azıcık eşine nazlan o yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…