Bende okuyunca tam emin olamamıştım kızılcık gebeyken zararlı mı değil mi bilmiyordum doktor şansa bunu verdi eczacı da dedi gebe misiniz evet dedim vajinal enfeksiyonlara karlı veriyorlar gebelikte antibiyotik yerine doğal olanı tercih etmiş doktorunuz dedi bir zararı yokmuş canım
Benim soyaya ayrı bi ön yargım var. Cinsiyet hormonlarını bozuyormuş diye duydum. Kore de Çin'de çok tüketiliyor ya o yüzden cinsiyet değiştirme çok yaygın orda diyolar. Belki saçma bi çıkarımdır bilemem ama. Tabi biz çok tüketmiyoruz soya sonuçta o kadar etkilemez
Kızlar çıktım çok çok şükür bebiş iyi hiç bir sorun yokbana dedi bu ağrılar normal bebiş büyüyor ondan artık olucak dedi yani eskisi gibi sıfır ağrı olucak diğil..rahat ol dedi bir şeyler bul kendine onunla kafanı dağıt kitab oku takılma oram ağrıdı buram ağrıdı diyehatda sorularımı verirken gülüyordu banaİdrar testi istedi şimdi cevabını bekliyoruz.
Kızlar çıktım çok çok şükür bebiş iyi hiç bir sorun yokbana dedi bu ağrılar normal bebiş büyüyor ondan artık olucak dedi yani eskisi gibi sıfır ağrı olucak diğil..rahat ol dedi bir şeyler bul kendine onunla kafanı dağıt kitab oku takılma oram ağrıdı buram ağrıdı diyehatda sorularımı verirken gülüyordu banaİdrar testi istedi şimdi cevabını bekliyoruz.
Çok şükür canım . Bana da batmayla ilgili aynılarını söylemişti. Ama senden de duyunca iyice rahatladım . İnşallah idrar da temiz çıkar da ilaçla falan uğraşmazsın .
Çok şükür canım . Bana da batmayla ilgili aynılarını söylemişti. Ama senden de duyunca iyice rahatladım . İnşallah idrar da temiz çıkar da ilaçla falan uğraşmazsın .
Ay Amin canım Amin çıkmasın benim zaten iğnelerim fitilim var birde bu çıkmasın diyorumAynen rahatla sende demekki bundan sonra öyle olucaz şimdi bile zor geziyorum
Ay Amin canım Amin çıkmasın benim zaten iğnelerim fitilim var birde bu çıkmasın diyorumAynen rahatla sende demekki bundan sonra öyle olucaz şimdi bile zor geziyorum
Benim batmalar artınca korkudan yatmaya başladım kendi kendime. Bişey yaparken korkarak yapıyorum eğilirken kalkarken . Ay şu bebişleri bi 5 ay daha tutabilsek içimizde sağsalim