2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bu arada çok şükür enfeksiyon çıkmadı
Oh şükür darısı başıma. Ben de cuma günü gidip baktıracağım kan değerlerime de baktıracağım çünkü ilaçları kullanamadım malum. Çok da güzel de beslenemedim bir bakalım nasılmışım

Canım benim su gibi akıntım var. Peynir kesiği gibi değil de afedersiniz su gibi akıntı ortası hafif beyaz böyle krem gibi değişik. Mantar için fitil de kullandım ama hala geçmedi. Tekrar gittiğimde bu konuyu söyleyeceğim. Ağrı sızı bişey kalmadı şükür ama akıntı geçmiyor.

Kizlar geçen gün meme ucuna soğan sürme hakkında konuşulmuştu, anneler grubumuzda bı annemiz sordu doulam bu cevabı verdi

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-17-18-29-19-063_com.whatsapp-edit.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2023-10-17-18-29-05-520_com.whatsapp-edit.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 60
Canım demekki her hamilelikte değişiyor ne garip. bende vitamin kullanıyorum demir ilacını da detaylıya gittiğim gün verecekti. Bakalım demir ilacıyla biraz toparlar mı ama hiç umudum yok.
Demir ilacı benımkıni durdurmadı kestirince düzelecegını umuyorum sende uçlarından aldır istersen

Canım bende göbek deliğimin yakınlarında hissediyorum. Bazen aşırı hareketleniyor bazen ise çok daha sakin yine hareketleri var ama aşırı olmuyor. Senin de böyle mi? Bu arada bugün 19+6 yım.
Benim dün ve bugün hareketliydi ama dediğin gibi bazen tık yok sürekli hareketli değil özellikle kahvaltıdan sonra hareketleniyor baya

Şükür.İn şa Allah seninde çıkmaz canım benim bir sürü ilaclarım var ama tekrar istemedi bir tek tekrar idrar istedi..iğneleri fitili sanırım 9 ay devam edicek

Kızlar saçlarınız dökülüyor mu? Benim aşırı bir dökülme var doktor normal dedi. Bu gidişle saçsız kalmam inşallah. İyice saç uçlarım cılızlaştı.
Canım kan değerlerin normal mi? Genelde demir eksikliği sebebiyle dökülür saçlar ama senin tam ne sebeple bilemem benim aksine yeni saçlar çıkmaya başladı her zamankinden daha parlaklar en güzel dönemi sanki saçlarımın normalde hamilelikte öyle oluyormuş zaten ama dediğim gibi mutlaka kan değerlerine baktır

Benim dün ve bugün hareketliydi ama dediğin gibi bazen tık yok sürekli hareketli değil özellikle kahvaltıdan sonra hareketleniyor baya
Aynen canım,benim ki de genellikle geceleri hareketli oluyor

Canım hamile kalmadan önce 7 ay kan hapı kullandım hamile kalınca doktor bıraktırdı en son iyiydi ama yüksek ihtimalle bebekle birlikte yine düştü. Demir hapını 20. hafta da vericem demişti doktor ben de onu bekliyorum. Gelecek kontrolde verecek vermek zorunda yoksa saçsız kalıcam. Ah ne güzel çok şanslısın canım ben saçlarım dökülüyor dediğimde normal karşıladı. Ama bana normal gelmiyor.

off benimde aşrı aşırı saçlarım dökülüyor

off benimde aşrı aşırı saçlarım dökülüyor
Valla seni çoook iyi anlıyorum. Ben saçımı önce klozete doğru eğip dökülecekleri döküyorum. Sonra saçıma azcık şekil vereyim diyorum artı birde öyle dökülüyor. Ama avuç avuç geliyor anlatamam yani. bazı hamilelikte böyle mi oluyor anlamadım vitamin de kullanıyorum. Demir hapına da başlayacağız inşallah tek tesellim demir hapında

Canım benim gebelikten önce daha çok dökülüyordu sanırım vitaminlerin etkisinden şimdi azalmış çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…