2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaa bende hissetmek için bekliyorum sabırsızlıkla ya belki biraz rahatlarım diye
Yok hiç rahatlanılmıyor. Ben ilk kalp atışını duysam rahatlarım dedim. Fetal DNA testi çıksın rahatlıcam dedim. Hareketini hissedeyim rahatlıcam dedim. Şimdi de detaylı güzel geçsin rahatlıcam diyorum .Bunlar hiç bitmeyecek galiba 9 ay sonuna kadar. Sonra bebek doğduğunda da bulucaz hep bişey.

Yaaa hep bir endişe içinde olacağız demek ki

Eminim iyidir senin doktorun bana bile güven veriyor o dediyse doğrudur Ben de izmitteyim evet, doktorum medical parkta ama oradakini değil dışardan birini önerdi Eray çalışkana gidicem 25inde.

Amin bilmiyorum belki tekrar isterim diye özellikle soruyorum

Kızlar su gbi akıntısı olan varmı?
Mesela 2 çay kaşıgı su dökülmüş gbi
Hafif peynir kesiği gbi..

Agrılarımda var, enfeksıyondanmı acaba
2 haftadır gitmedım doktora, 8 kasım detatlıya kdr gitmyecektım ama bna yollar gözüktüü bnce

kuzum benim oluyor ara sıra doktor keseme suya falan bakmıştı her şey güzeldi enfeksiyonumda var zaten... sanırım oda akıntı enfeksiyondan oluyor biryenianneadayi da bu konudan dolayı doktora gitmişti

kuzum benim oluyor ara sıra doktor keseme suya falan bakmıştı her şey güzeldi enfeksiyonumda var zaten... sanırım oda akıntı enfeksiyondan oluyor biryenianneadayi da bu konudan dolayı doktora gitmişti
Bnım 4-5 gündür akıntım var
Sureklı ıslak
Mesela değiştrıyorum bı bakıyorum sabah 2 tatlı kaşığı kdr sulu

Yine değiştrıyorum akşam bı bakıyorum yıne aynı

Hepimiz böyleyiz emin ol canım ben dün 5-6 kere hissetmiştim. Bugün hiç hareketini hissetmedim endişe ediyorum o yüzden.
Bugün ben de öyleyim hiç hissetmedim. Yarım saattir yattım bekliyorum ya hissedeyim diye korkularımız hiç bitmeyecek sanırım

Kızlar bişey sorcam. Ben şimdi akşama soya soslu tavuk yapayım dedim hazırladım. Sonra aklıma takıldı soya sosu yiyebilir miyim diye baktım internetten. Yasak deniyor yemeği de soslayıp hazırlamıştım içime kurt düştü. Soya sosu hakkında ne düşünüyorsunuz.

Eminim iyidir senin doktorun bana bile güven veriyor o dediyse doğrudur Ben de izmitteyim evet, doktorum medical parkta ama oradakini değil dışardan birini önerdi Eray çalışkana gidicem 25inde.
Aa Eray çalışkanı duydum canım benim iş yeri müdürüm ona gidiyordu hamileliğinde hatta bana da mutlaka ona git demişti ama biz tüp bebek olunca farklı ilerledik ama Eray hocayı zamanında çok araştırdım alanında çok iyi doktor

Canım bende soya sosu çok severim ama okuduğum kadarıyla hiç yemeğe cesaret edemedim her yerde yemeğin yazıyordu bilemedim o yüzden ben yemedim hiç

Bnım 4-5 gündür akıntım var
Sureklı ıslak
Mesela değiştrıyorum bı bakıyorum sabah 2 tatlı kaşığı kdr sulu

Yine değiştrıyorum akşam bı bakıyorum yıne aynı

enfeksiyon olabilir mi sizde de bende enfeksiyon olunca oluyor :/

Soya hormonların dengesini çok bozan bir ürünmüş canım .o yüzden yemeyin deniyordur belki.

Cnm bnde kızılcık var, agaçtan topladım onu kaynatıp içeyım ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…