2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ahahhahah bana süt içme süt içenlerin kızı olur dediği zaman eşime anlattım kendisi hamile kalınca içmesin o zaman dedi annesi için
ay en sevdiğim erkek tpleri ana kuzusu olmayanlar benimkide böyle. Kvler de her seye karısıyor yok limon yeme yok sunu yapma bazen benim cocugumu mu doğuruyorum kvye eğlence mi blmiyorum

ay en sevdiğim erkek tpleri ana kuzusu olmayanlar benimkide böyle. Kvler de her seye karısıyor yok limon yeme yok sunu yapma bazen benim cocugumu mu doğuruyorum kvye eğlence mi blmiyorum
Ay aslında benim ki anne kuzusu ama lafını da söyler. Kavga da eder değişik bir ana kuzusu benim ki

Ay evet ya. En kültürlü dediğimizi bile cahil gerçekten . Ben evlenmeden önce ayyy ne kadar
kültürlü , görmüş geçirmiş bir kadına benziyor falan derdim . Sadece benziyormuş :)))
ahahahhaahahah. Yok en kültürlüsü diye birşey yok. Hiçbiri kafasını kullanmıyor olabilir ileride kv olacak olanlar ve hala olma ihtimali olanlar böyle olmayalım

devlet erken söylemiyormuş diyorlardı hep. Sen hemen git bu hafta
yok kız hep sorduğumda tahmin yaptılar ama kız diyenlere emin olamadım o kadar kız istememe rağmen çünkü ilk bakan uzman bir perinatologdu 2.bakan asistan bile değld ve 30 snde bağdaş kurmuş bebeği ne kadar görebilir ki.

ahahahhaahahah. Yok en kültürlüsü diye birşey yok. Hiçbiri kafasını kullanmıyor olabilir ileride kv olacak olanlar ve hala olma ihtimali olanlar böyle olmayalım
Ayyy en korktuğum şey de bebeğimle ilgili kararlar almaya çalışıp kızılcık şerbeti pink gibi davranması

Benim ilk erkek olabilir dediğinde hiç bacak arasını göremedi. 2. De bacak arasını görünce %95 kız ama %100 olsun dedi bir dahakine

Ayyy en korktuğum şey de bebeğimle ilgili kararlar almaya çalışıp kızılcık şerbeti pink gibi davranması
Ahahahahahah ay o kadın manyak evi perili köşke çevirmesi, camları kapaması benimki de yapar ay hasta olur der hemen. Çünkü kocamı da öyle büyütmüş ve kocam rüzgar esse hasta oluyoe sayesinde

Benim ilk erkek olabilir dediğinde hiç bacak arasını göremedi. 2. De bacak arasını görünce %95 kız ama %100 olsun dedi bir dahakine
ben o kadar eminim ki hiç erkek isimleri bakmadım erkek kıyafetleri bakmadım erkek olursa adı belli ama hic bakmadan karar vermistik hala bakmıyorum

Kızlae ben ilk gebeligimde yasamadigim seyleri yasiyorum basima neler geldi. Once grip tarzi bi hastalik gecmeyince dahiliyeye gozuktum ve kanimda enfeksiyon cikti 26 deger antibiyotik verdi gebelerin kullanabildigi penisilin grubu agumentin en fazla 5 gun kullan dedi. Bebegim konusunda endiselenirken simdide gebelikten once kirilan dolgulu disim agrimaya basladi dayanamiyorum perisanim yarin özele gidicem cekebilirse cekicek internette lokal anestezinin bi etkisi yok deniliyor ama bu seferde bebegimi o etkilermi diye cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…