Allah'a şükür diğer ibadetlerimin hepsini yapıyorum bu sene oruç tutmayacağım için üzgünüm sadeceDıger ıbadetlerını artır canım hamıleyken kac katı sevap denılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'a şükür diğer ibadetlerimin hepsini yapıyorum bu sene oruç tutmayacağım için üzgünüm sadeceDıger ıbadetlerını artır canım hamıleyken kac katı sevap denılıyor
Şuanda da arabalarda indirim var ama hangi marka bakıyosunuz ona göre değişir tabi durum. Kalan şubat günlerinin indirim listesi sitesinde var orda listede alacağınız marka yazmıyorsa tekrar indirime girmez en azından şubat ayında. Bazen tüm arabalarda vs indirim oluyor ama ne zaman nekadar indirim olur onu kestirmek güçYa ben araba alicaktim tek birgünlük olduğunu bilmiyordum indirimin şimdi 2 bin lira yükselmiş. Tekrar indirim oluyor mu bilginiz var mı?
İnternetten okumuştum, demek ki yanlış bilgiymiş teşekkür ederim aydınlattığın içinBugün ebeyle konuştum daha erken dönmesi için ki ben 30.haftadayim 32den sonra yavaş yavaş dönmesini bekliyoruz dedi
Oh oh çok güzelBen hareketi her yerde hissediyorum ama ne zaman ultrasona girsem kafası yukarda oluyor![]()
Benim ilk gebeliğimde böyleydi eşim. sendromamı giriyorlar nedir iyice azıtmıştı benimkideGünaydın kızlar eşim çok anlayışsız kısa ve öz konuşacak olursam empati yapamayan beni üzen biri hamileliktede bu aynı ilk bebeğimiz olmasına rağmen dün çok feci tartıştık bebek dün akşam ve bugün sabah tek yerde toplanmıştı hafif te kasık ağrısı olabiliyor korktum sizce normal mi bu tek yerde top olma durumu bebeğin sonra geçiyor yuvarlak oluyor yine karnım bu arada sertleşme kasılma tarzı yok sadece top olduğu yer sert oluyor bebeğin bunun dışında bebek hareketleri normal bir fikir vereniniz olursa çok sevinirim endişe ediyorum bu arada 27 haftadayım
Bende bi kere hem altta hem üstte aynı anda hissetmiştim uyanıp gerinmişti galibaSenin şu baş geliş pozisyonunu okurken tekmeleri midemde hissetmeye başlamamdan anladığım benimkide dönmüşama sabit kalmıyor dün gece yanda sabah aşağıda şimdide midede hissettim ilk defa tekmeleri
Ayy kıyamam yaa onların gerinmesini yesinlerBende bi kere hem altta hem üstte aynı anda hissetmiştim uyanıp gerinmişti galiba![]()
Bakalım doğuma doğru yavaş yavaş gidiyoruzOh oh çok güzelaz önce
cesursavasci arkadaşın mesajını okudum da bu haftalarda daha yukarda olması gerekiyormuş zaten
![]()
İnşallahCanım bıraz hormonlarımız bızı ele gecırmıs bosuna uzuluyoruz bebişte üzülmüş bence annesı guzel bı kahvaltı tatlısı bol dua ve onunla konus senı duyar onu uzdugun için ozur dile bak nasıl toparlanıyor
Rica ederim canımİnternetten okumuştum, demek ki yanlış bilgiymiş teşekkür ederim aydınlattığın için![]()
Canım bende 28.haftada çok kötü korkmuştum sabaha kadar kasık ağrısı çektim, karnim cok sertti ve 3 gün bebegimden ses seda alamadım..Günaydın kızlar eşim çok anlayışsız kısa ve öz konuşacak olursam empati yapamayan beni üzen biri hamileliktede bu aynı ilk bebeğimiz olmasına rağmen dün çok feci tartıştık bebek dün akşam ve bugün sabah tek yerde toplanmıştı hafif te kasık ağrısı olabiliyor korktum sizce normal mi bu tek yerde top olma durumu bebeğin sonra geçiyor yuvarlak oluyor yine karnım bu arada sertleşme kasılma tarzı yok sadece top olduğu yer sert oluyor bebeğin bunun dışında bebek hareketleri normal bir fikir vereniniz olursa çok sevinirim endişe ediyorum bu arada 27 haftadayım
Valla asıl sıkıntılar bu saatten sonra başlayacak sankiBakalım doğuma doğru yavaş yavaş gidiyoruz![]()
Ben 2 ay önce yaşadım sürekli ılık şeyler içmeye çalıştım 1.5 2 ay sürdü nerdeyseHamilelikte bogaz kuruluğu yaşayıp uyuyamayan boğulacak gibi olan var mı acil bana ulaşabilir mi Allah rızası için
Kız mideye atsın tekme hiç önemli değilValla asıl sıkıntılar bu saatten sonra başlayacak sankibebeğin kafası aşağıya döndüğünde bu sefer midemize tekme atacak daha mj kötü bilemedim P Pembepilates
Benimki de çok yukarıda ya geçen acayip ittirdi ciğerleri söküp kaburgaların arasından çıkacak sankiKız mideye atsın tekme hiç önemli değilbenimki kafası yukarda olunca kaburgalar batıyor akciğer sıkışıyor ha bire hıçkırıp duruyorum nefessiz kalıyorum
ben asağı insin diye egzersiz yapıyorum oğlan inmiyor doğsun da bende onun kıçına vurucam hahshdhdhdh
![]()
Dün ebe beni baya aydınlattıKızlar özellikle sağ kürek kemiğimin olduğu yer, hemen altı çok ağrıyorçalışırken falan birden kramp giriyor. Otururken zorlanıyorum artık arkama yaslanmazsam eğer direkt kramplar başlıyor. Var mı aynı ağrıyı çeken? Nasıl bir çözüm bulabilirim geçmesi için