2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Günaydın kızlar sağlık ocağı kontrolünde kan tahlili yapalım dediler bugün sonuçlar çıkmış. 1.5 ay önce hastanede yaptırmıştım öncesinde. O zaman kanım 12 ymiş şimdi 10 a düşmüş alt sınır 11. Ve kan ilacı kullanıyorum her gün. Neden öyle oldu acaba ya ölçüm kaynaklı mı :/ normalde de kansızlığım vardı zaten ama hamilelikte iyi gidiyor diyordum. Gitmiyormuş 🥲

Ya ben araba alicaktim tek birgünlük olduğunu bilmiyordum indirimin şimdi 2 bin lira yükselmiş. Tekrar indirim oluyor mu bilginiz var mı?
Şuanda da arabalarda indirim var ama hangi marka bakıyosunuz ona göre değişir tabi durum. Kalan şubat günlerinin indirim listesi sitesinde var orda listede alacağınız marka yazmıyorsa tekrar indirime girmez en azından şubat ayında. Bazen tüm arabalarda vs indirim oluyor ama ne zaman nekadar indirim olur onu kestirmek güç

Günaydın kızlar eşim çok anlayışsız kısa ve öz konuşacak olursam empati yapamayan beni üzen biri hamileliktede bu aynı ilk bebeğimiz olmasına rağmen dün çok feci tartıştık bebek dün akşam ve bugün sabah tek yerde toplanmıştı hafif te kasık ağrısı olabiliyor korktum sizce normal mi bu tek yerde top olma durumu bebeğin sonra geçiyor yuvarlak oluyor yine karnım bu arada sertleşme kasılma tarzı yok sadece top olduğu yer sert oluyor bebeğin bunun dışında bebek hareketleri normal bir fikir vereniniz olursa çok sevinirim endişe ediyorum bu arada 27 haftadayım
Benim ilk gebeliğimde böyleydi eşim. sendromamı giriyorlar nedir iyice azıtmıştı benimkide 😒 bişey olmaz Allahın izniyle geçen bi arkadaşta çok korkmuştu onda da benzer durum olmuştu bi tarafa toplanması vs. Sen güzel bi kahvaltı yap bi ılık duşa gir rahatla bebişini de rahatlat. Takma dicem de tartışılan eş olunca illaki takıyor insan kafasına. Ama sen bebeğini düşün etkileniyor şuan ruh halinden

Bende bi kere hem altta hem üstte aynı anda hissetmiştim uyanıp gerinmişti galiba 😂
Ayy kıyamam yaa onların gerinmesini yesinler 😍😍 bende aynı anda hem sağda hem solda hissettim sağda mı solda mı ayakları derken sonra galiba hem elleriyle hem ayaklarıyla vuruyor diye düşündüm 😂

Günaydın kızlar eşim çok anlayışsız kısa ve öz konuşacak olursam empati yapamayan beni üzen biri hamileliktede bu aynı ilk bebeğimiz olmasına rağmen dün çok feci tartıştık bebek dün akşam ve bugün sabah tek yerde toplanmıştı hafif te kasık ağrısı olabiliyor korktum sizce normal mi bu tek yerde top olma durumu bebeğin sonra geçiyor yuvarlak oluyor yine karnım bu arada sertleşme kasılma tarzı yok sadece top olduğu yer sert oluyor bebeğin bunun dışında bebek hareketleri normal bir fikir vereniniz olursa çok sevinirim endişe ediyorum bu arada 27 haftadayım
Canım bende 28.haftada çok kötü korkmuştum sabaha kadar kasık ağrısı çektim, karnim cok sertti ve 3 gün bebegimden ses seda alamadım..
24 25.haftalarda da üzücü bir şey olmuştu yine kasık ağrısı yapmıştı ama eşim sakinlestirdi top gibi olmadı..
Ama üzüldüğün zaman stres altında top gibi olup bebeğin kasildigini duydum üzme kendini bebeği de üzme 😔 madem böyle nir insandı eşin başka insan yok muydu evlenecek üzüldüm empati yoksun insanlar çok ama çok zor oluyo

!!!Kızlar birde çok önemli ebe dedi ki artık evde yalnız başına duşa girme dedi.. eşin olsun veya başka biri olsun evde dedi. Bilimsel açıklamasını yaptı da ben unuttum damarlarla alakalı bir şeymiş :anneadayı:

Valla asıl sıkıntılar bu saatten sonra başlayacak sanki😅 bebeğin kafası aşağıya döndüğünde bu sefer midemize tekme atacak daha mj kötü bilemedim P Pembepilates
Kız mideye atsın tekme hiç önemli değil 😀😀😀 benimki kafası yukarda olunca kaburgalar batıyor akciğer sıkışıyor ha bire hıçkırıp duruyorum nefessiz kalıyorum 😀😀😀😀 ben asağı insin diye egzersiz yapıyorum oğlan inmiyor doğsun da bende onun kıçına vurucam hahshdhdhdh😀😀😀

Kız mideye atsın tekme hiç önemli değil 😀😀😀 benimki kafası yukarda olunca kaburgalar batıyor akciğer sıkışıyor ha bire hıçkırıp duruyorum nefessiz kalıyorum 😀😀😀😀 ben asağı insin diye egzersiz yapıyorum oğlan inmiyor doğsun da bende onun kıçına vurucam hahshdhdhdh😀😀😀
Benimki de çok yukarıda ya geçen acayip ittirdi ciğerleri söküp kaburgaların arasından çıkacak sanki 😂😂😂

Kızlar özellikle sağ kürek kemiğimin olduğu yer, hemen altı çok ağrıyor 🥺 çalışırken falan birden kramp giriyor. Otururken zorlanıyorum artık arkama yaslanmazsam eğer direkt kramplar başlıyor. Var mı aynı ağrıyı çeken? Nasıl bir çözüm bulabilirim geçmesi için

Kızlar özellikle sağ kürek kemiğimin olduğu yer, hemen altı çok ağrıyor 🥺 çalışırken falan birden kramp giriyor. Otururken zorlanıyorum artık arkama yaslanmazsam eğer direkt kramplar başlıyor. Var mı aynı ağrıyı çeken? Nasıl bir çözüm bulabilirim geçmesi için
Dün ebe beni baya aydınlattı 😅 bebek dik durduğu için ve hafif kilosu olan anneler kaburgalarında batma hissediyormus.. yemek yerken olsun her zaman geriye doğru dik dur rahat edersin mide sorunu da daha az yaşarsın yemek borunda rahat olur bu sayede dedi

Back
X