- 16 Kasım 2013
- 1.504
- 2.510
- 358
Diğer cocuklarimda philips avent kullandim bunda da onu kullanirimGünaydın kızlar biberon olarak hangi markayı aldınız Philips avent mi alayım yoksa lansinoh mu kararsızım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer cocuklarimda philips avent kullandim bunda da onu kullanirimGünaydın kızlar biberon olarak hangi markayı aldınız Philips avent mi alayım yoksa lansinoh mu kararsızım
Ben sadece haftasonları simit yiyorum ve genelde bi taneyi bitiremiyorum, ekmek hayatımda çok yok yani bile isteye değil zaten ekmek yemeği sevmiyorum özellikle beyaz fırın ekmeklerini. Bebek için günlük aldığınız kalori daha önemli bazen biz doymuyoruz ama çok ciddi miktarda gereksiz kalori almış olabiliyoruz . Bu arada su içmekte şekeri çok ciddi düşürüyo , ama gebelik şekerinde de oluyo mu bilmiyorum.140 ın alti her türlü iyi. Hele bu yemeye çok iyi. Siz benim yediklerimi görseniz kuş bile doymaz. Ama ben alıştım. Bebeğe bişey olmasin diye agzıma bişey atamiyorum hiç. Boş kalori almamaya calışıyorum. Arada böyle yapabilirsiniz bence sıkıntı yoksa. Ama diğer günler simit değil tam buğday ekmeği yerseniz daha iyi olabilir tabi. O zaman daha düşük çıkar.
Kaşık biberon yenidoğan döneminde oluyor ama sonrası için zahmetli oluyor, ben de 2 aylıkken ise başlamıştım o süreçte doktorumuz medela biberonu önermişti, meme reddi yaşamadık, 1 yaşına kadar biberon ve meme birlikte götürdük biz. Bu bebeğimde eğer raporla kapatabilirsem 9 aylık civarı ise baslicam, o dönem gerekirse medela alırım yine. Her ne kadar akışı zor, deliği küçükte olsa normal biberonlar aynı işlevi görmüyor bence, calma başlığın mekanizması bile farklı, bı kaç aparattan oluşuyor. Ama işte çok pahalı, çok gerekmedikçe alınacak gibi değil malesefTeşekkür ederim.Çok iyi bilgi oldu benim için de. 2 veya 3 aylıkken baslicam ben de calışmaya maksimum. Kaşık biberon o zamana kadar kullanabilir miyim bilmiyorum. Böyle zor bir biberon arıyordum. Bence sartları zorlayıp almak lazım. Meme reddi olursa sağarak bi yerde azalıyor. Mama da çok pahalı oluyor belli bir aydan sonra içtikleri miktar arttıkça.
Aynen canım ya cidden anında buraya koşuyorum bir sorun olduğunda ilkSenin yazdığın sordugun hiç bişeyi bende bilmiyorum merak etme yalnız değilsinama gerçekten bu grup iyi ki var, iyi ki varsınız kızlar
son haliyle çok tatlış bir grup oldu burası maşallah diyelim nazar değmesin
![]()
Dün yarım simit, az peynir, birkaç tane zeytin, yarım domates ve ucundan yumurta yedim 140 çıktıGünaydın kızlar bol yemeli bi pazar kahvaltısından sonra şeker ölçümlerimi size yazıyorum ; kahvaltıda bir simit, belirsiz miktarda kaşar, bir bardak iki çay kaşıklı şekerli çay, bir tereyağda yumurta, ve son olarak miktarını bilmediğim bal kaymak yedimbunların hepsi şeker ölçümü için abartırsam kaç çıkar merak ettiğimden
neyse sabah açlık: 85 1 saat tokluk: 138 ikinci saatte tekrar ölçeceğim bakalım kaç çıkacak:)
Tansiyondan kaynaklanıyor olabilir, öltçünüz mü tansiyonunuzu?Kızlar dünden beri baş donmesi var ara ara sizde de oluyor mu bu aralar? Yarın kontrolum var sorucam zaten de size de sorayım dedim
Benim tansiyonum düşükse ve az su içmişsem genelde başım dönüyor.Kızlar dünden beri baş donmesi var ara ara sizde de oluyor mu bu aralar? Yarın kontrolum var sorucam zaten de size de sorayım dedim
Ben de bugün 3 dilim tam buğday ekmeği, bir yumurta, yarım domates, yarım salatalık, bı kaç zeytin, üç dört çay kaşığı reçel yedim 165 çıktıDün yarım simit, az peynir, birkaç tane zeytin, yarım domates ve ucundan yumurta yedim 140 çıktısiz ölçmeden devam edin bence
![]()
Seninki iyi çıkmış canım.Benim açlık 89 çıktı.Kahvaltıda 2 dilim yulaf ekmeği, menemen, peynir, birkaç tane çiğ fındık ve badem yedim.Eşim pide almıştı küçük parça aldım, kızımın pankekinden küçük bir parça aldım tokluk 150 çıktıGünaydın kızlar bol yemeli bi pazar kahvaltısından sonra şeker ölçümlerimi size yazıyorum ; kahvaltıda bir simit, belirsiz miktarda kaşar, bir bardak iki çay kaşıklı şekerli çay, bir tereyağda yumurta, ve son olarak miktarını bilmediğim bal kaymak yedimbunların hepsi şeker ölçümü için abartırsam kaç çıkar merak ettiğimden
neyse sabah açlık: 85 1 saat tokluk: 138 ikinci saatte tekrar ölçeceğim bakalım kaç çıkacak:)
Hepsi yükselten şeyler canım, baya karbonhidrat agrilikli yemişsin, ekmek, pide, pankek, menemen de yükseltiyor bildiğim kadariyla, ona rağmen iyi çıkmış bence. Benim salatalik domatesle 165 çıktıSeninki iyi çıkmış canım.Benim açlık 89 çıktı.Kahvaltıda 2 dilim yulaf ekmeği, menemen, peynir, birkaç tane çiğ fındık ve badem yedim.Eşim pide almıştı küçük parça aldım, kızımın pankekinden küçük bir parça aldım tokluk 150 çıktıHiçbir şeyin tadına da bakmaya gelmiyor.
Olcmedim evde tansiyon aletim yok eczanede kapalı pazar diyeTansiyondan kaynaklanıyor olabilir, öltçünüz mü tansiyonunuzu?
Bende ilk gunlerde bile bas donmesi olmazdı şimdi olunca merak ettim yarına sorarım doktora artık canimBenim tansiyonum düşükse ve az su içmişsem genelde başım dönüyor.
Biz ciddi ciddi dikkat etmeliyiz öyleyseBen de bugün 3 dilim tam buğday ekmeği, bir yumurta, yarım domates, yarım salatalık, bı kaç zeytin, üç dört çay kaşığı reçel yedim 165 çıktı![]()
Azıcık ucundan tadına bakmıştım oysakiHepsi yükselten şeyler canım, baya karbonhidrat agrilikli yemişsin, ekmek, pide, pankek, menemen de yükseltiyor bildiğim kadariyla, ona rağmen iyi çıkmış bence. Benim salatalik domatesle 165 çıktı![]()
Bahsettigin ürün bu mu acaba ?Kaşık biberon yenidoğan döneminde oluyor ama sonrası için zahmetli oluyor, ben de 2 aylıkken ise başlamıştım o süreçte doktorumuz medela biberonu önermişti, meme reddi yaşamadık, 1 yaşına kadar biberon ve meme birlikte götürdük biz. Bu bebeğimde eğer raporla kapatabilirsem 9 aylık civarı ise baslicam, o dönem gerekirse medela alırım yine. Her ne kadar akışı zor, deliği küçükte olsa normal biberonlar aynı işlevi görmüyor bence, calma başlığın mekanizması bile farklı, bı kaç aparattan oluşuyor. Ama işte çok pahalı, çok gerekmedikçe alınacak gibi değil malesef
Dünden farklı bı reçel yedim ondan oldu sanirim. Bı de önceki akşam yediklerimiz de etkiliyor galiba, biraz glikozu yüksek şeyler yedim dün gece, pişman oldumBiz ciddi ciddi dikkat etmeliyiz öyleysereçelin etkisi olabilir mi sizinki acaba?
Evet canım bu modeli, Trendyolda bakmıştım daha uygundu orijinal mıdır bilmiyorum, normal biberon olanı değil ama bu calma modelini tavsiye etmişti doktoru oğlumun. Calma nin da iki çeşidi var biz standart olanı kullanmistik. Bulursam atayımBahsettigin ürün bu mu acaba ?
![]()
Medela - Calma Anne Sütü Biberonu 150 ml - Şeffaf
Medela markalı Şeffaf renk Calma Anne Sütü Biberonu 150 ml ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.www.beymen.com
Bunun bir modeli sitede uygun sayılabilecek bir fiyatta ama calma değil .
Göbek deliginden cekistiriyormus gibi ayaklarımı uzatıp oturduğumda hissediyorum.Bend araştırdım ama tam şu denilen bişey yokgeldiğinde anlarız sanırım
birde sizinde göbek deliğinizden biri çekiştiriyor gibi oluyor mu
yoksa bu benim kıza özel bişey mi
![]()
Calma nin solteire başlık olanı var daha paha pahalı sadece başlık 1000 kusur lira, ekstra alınıp takılabilir ama biz standart calma başlıktan memnun kaldığımız için onu almamistik. Attığım görsel Trendyolda, 922 lira biberon ve başlık fiyatı. Ben orijinal üründür diye düşünüyorum. Aslında amazonda filan daha da uyguna gelirBahsettigin ürün bu mu acaba ?
![]()
Medela - Calma Anne Sütü Biberonu 150 ml - Şeffaf
Medela markalı Şeffaf renk Calma Anne Sütü Biberonu 150 ml ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.www.beymen.com
Bunun bir modeli sitede uygun sayılabilecek bir fiyatta ama calma değil .