• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Tek çözümü ellerinizi ayaklarınızı uzatıp yatmak ayakların altına bir kırlent alırsanız daha iyi olur ben birkaç saat ayakta kaldıysam şiştiğini ve topuklarımın ağrı yaptığını fark ettim. Şimdi mümkün mertebe oturmuyorım bile ayaklar yukarda yatıyorum. İş yapacaksam mola vererek yapıyorum mutlaka
Yattım bi kaç saat nerdeyse fayda etmedi😕

Mutlaka vardır ☺️
Çok zorlamıyorum ama rabbim yardımcımız olsun rahatça nefes alıp yatmayı özledim boğuluyorum yattığım an ya😂
Valla ben yeri geliyor ne oturduğum yerde nefes alabiliyorum ne uzandığım yerde bi türlü fayda etmiyor bogulacak gibi kalıyorum aşırı kilom var desem oda yok zayıfım sözde . bu 2. Hamileliğim beni çok zorladı ya 🥲🥹 olsun yine hersey evlatlarımız için

Valla ben yeri geliyor ne oturduğum yerde nefes alabiliyorum ne uzandığım yerde bi türlü fayda etmiyor bogulacak gibi kalıyorum aşırı kilom var desem oda yok zayıfım sözde . bu 2. Hamileliğim beni çok zorladı ya 🥲🥹 olsun yine hersey evlatlarımız için
Kesinlikle öyle aynıyız tamamen☺️ gün sayıyorum geçecek biliyorum ya buda yeter🥹

Kızlar bebek arabalarınızı aldınız mı? Ben hala çok kararsızım kabin mi olsun travel mi? Bir çok çeşit model var işin içinden çıkamadım.

Kızlar ben sırt üstü hiç gelemiyorum nefesim kesiliyor sizde yaşıyomusunuz bunu? O an kalkmazsam yada yan dönmezsem boğulacak gibi oluyorum.
Evet latte bana da oluyor çok hafif otrurur gibi uzanıyorum gündüzleri en azından biraz sırtımı rahatlatmaya çalışıyorum. Bi de bazen sağa dönünce sıkışıyor sanki göğüs kafesim. Bazı akşamlar daha çok vuruyor az kaldı diyip sabrediyorum 🥲☺️

Evet latte bana da oluyor çok hafif otrurur gibi uzanıyorum gündüzleri en azından biraz sırtımı rahatlatmaya çalışıyorum. Bi de bazen sağa dönünce sıkışıyor sanki göğüs kafesim. Bazı akşamlar daha çok vuruyor az kaldı diyip sabrediyorum 🥲☺️
Al birtane dahaaa😂 bende bir anormallik olmadıgına okadar sevindim ki😂 bende sabırla bekliyorum

Al birtane dahaaa😂 bende bir anormallik olmadıgına okadar sevindim ki😂 bende sabırla bekliyorum
😂😂 Abartısız söylüyorum bu akşam aynı töbe yarabbim menapozlu kadınlar gibiydim bi an ter bastı nefes alıp vermem zorlaştı yatamadım kalktım oturdum eşim de karşı koltuktan sırt üstü uzanmış yatmış dışarı çıkalım mı diyor hâlbuki 2 saattir öyleydim 😂 bazen alınganlık yapıyormuşum gibi hissediyorum ama yoo yapmıyorum düşüncesiz bu erkekler 😂😂😂

Kızlar ben artık yatarken cook rahatsızım. kilo da var.. Hamile yastigi, normal yastik hak getire.. Sola yatmaya çalışıyorum, sağda uyanıyorum.. her yerim sis, uyuşuk, kilit uyanıyorum..

Bir de benim taklacı güvercin ne tarafa yatsam orayı tekmeliyor 🦶🦵💪 bazen gobek deligime kdr yuvarlanmis oluyorum, rahatsız mi oluyor acaba🥹

Bir de preeklampsi olanlar belirtileri nasıl yaşadınız? MasaAllah 10a 6yla geldik 30.haftaya. ama benim aniden fırlıyor tansiyon ve hissetmiyorum..kalbim çarptı ölceyim dedim 139-71..
Benim kiz da sanki ne tarafa yatsam orada kafasina falan bastiriyorum gibi geliyor. Bana iki gebeligimde de preeklampsi teshisi konuldu. Bunda 14 leri erken gormeye basladim ama daha zor cikiyor cok sukur. İlk gebeligimde yorgunlukla sicakla cok cikiyordu cok protein kacirdim ama hallettik cok sukur. Bunda daha zor cikiyor erken baslamasina ragmen. Sicak ve streste ciktigini farkettim. Tuz kizartma stres uzuntu sicak yorgunluk yok ana tema bu. Gunde 4-5 kere olcmelisiniz zaten bir anda cikiyor belirti de pek vermiyor. Hemen limonlu su icip takip ediyorum ciktiginda

Selamlar, bende doktordan geliyorum bebeğime baktık çok şükür 2085 gr olmuşuz. Ama ayaklarımız aşağı inmiş kafamız yukarıda üzüldüm 28. Haftamda bebek kafası aşağıdaydı 🥹 bakalım dönecek mi dönmeyecek mi çok normal istiyordum ama sağlıklı olsun napim..
ayın 20 sinde tekrar kontrolüm var gittiğimde Doktoruma danışarak bu hareketi yapıcam dönmüyorsa oğlum 😀

Çözümü olan varsa banada söylesin aynıyım😕
Benim uzun zamandır ayaklarım ellerim bazen yüzüm burnum şişti için çözüm olarak aslında hiçbir şey yok. Bazen uzanıp dinlenmek işe yarıyor bazen de benim ayaklarım için özellikle yürüyüş yapmak yani yürüdükçe ben ayaklarım inceliyor. Yoksa suya koymak soğuk suya koymak falan hiçbir şey ifade etmiyor 🥹😆

Selamlar. Ben artık doğru düzgün bir uyku çekemiyorum sizde de böyle mi? Ya sıcak basıyor ya da sola yatıyorum solum uyuşuyor artık sağa dönüyorum bu sefer sağa Döndüğüm için vicdan yapıyorum tekrar sola dönmek istiyorum saçma sapan bir döngünün içerisindeyim. Bir de belime destek istiyorum hep yastık falan iyi gelmiyor. En son kendime koltukta buldum rahat uyurken 😀

Back
X