- 12 Mart 2019
- 15.606
- 35.177
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yattım bi kaç saat nerdeyse fayda etmediTek çözümü ellerinizi ayaklarınızı uzatıp yatmak ayakların altına bir kırlent alırsanız daha iyi olur ben birkaç saat ayakta kaldıysam şiştiğini ve topuklarımın ağrı yaptığını fark ettim. Şimdi mümkün mertebe oturmuyorım bile ayaklar yukarda yatıyorum. İş yapacaksam mola vererek yapıyorum mutlaka
Yattım bi kaç saat nerdeyse fayda etmedi![]()
Bende öyle oluyorum birde sağ tarafa yatınca da ama en çok sırt üstüKızlar ben sırt üstü hiç gelemiyorum nefesim kesiliyor sizde yaşıyomusunuz bunu? O an kalkmazsam yada yan dönmezsem boğulacak gibi oluyorum.
Malesef evet havalar cok ısındı artması çok normal artıkEvet şişince kolay kolay inmiyor maalesefbol bol su içip yatmaya devam edin yapacak başka hiçbir şey yok
![]()
Ya korkmaya başlamıştım acaba bende bi sıkıntı mı var diye kalpte filan aklıma hersey geldiBende öyle oluyorum birde sağ tarafa yatınca da ama en çok sırt üstü
Sanmıyorum ya vardır biz gibisiYa korkmaya başlamıştım acaba bende bi sıkıntı mı var diye kalpte filan aklıma hersey geldi![]()
Mutlaka vardırSanmıyorum ya vardır biz gibisi![]()
Valla ben yeri geliyor ne oturduğum yerde nefes alabiliyorum ne uzandığım yerde bi türlü fayda etmiyor bogulacak gibi kalıyorum aşırı kilom var desem oda yok zayıfım sözde . bu 2. Hamileliğim beni çok zorladı yaMutlaka vardır
Çok zorlamıyorum ama rabbim yardımcımız olsun rahatça nefes alıp yatmayı özledim boğuluyorum yattığım an ya![]()
Kesinlikle öyle aynıyız tamamenValla ben yeri geliyor ne oturduğum yerde nefes alabiliyorum ne uzandığım yerde bi türlü fayda etmiyor bogulacak gibi kalıyorum aşırı kilom var desem oda yok zayıfım sözde . bu 2. Hamileliğim beni çok zorladı yaolsun yine hersey evlatlarımız için
Sağlıkla kolay bir doğumla kucaklarımıza alırız inşallahKesinlikle öyle aynıyız tamamengün sayıyorum geçecek biliyorum ya buda yeter
![]()
Amiiin inşallah hepimizSağlıkla kolay bir doğumla kucaklarımıza alırız inşallah![]()
Evet latte bana da oluyor çok hafif otrurur gibi uzanıyorum gündüzleri en azından biraz sırtımı rahatlatmaya çalışıyorum. Bi de bazen sağa dönünce sıkışıyor sanki göğüs kafesim. Bazı akşamlar daha çok vuruyor az kaldı diyip sabrediyorumKızlar ben sırt üstü hiç gelemiyorum nefesim kesiliyor sizde yaşıyomusunuz bunu? O an kalkmazsam yada yan dönmezsem boğulacak gibi oluyorum.
Al birtane dahaaaEvet latte bana da oluyor çok hafif otrurur gibi uzanıyorum gündüzleri en azından biraz sırtımı rahatlatmaya çalışıyorum. Bi de bazen sağa dönünce sıkışıyor sanki göğüs kafesim. Bazı akşamlar daha çok vuruyor az kaldı diyip sabrediyorum![]()
Al birtane dahaaabende bir anormallik olmadıgına okadar sevindim ki
bende sabırla bekliyorum
Benim kiz da sanki ne tarafa yatsam orada kafasina falan bastiriyorum gibi geliyor. Bana iki gebeligimde de preeklampsi teshisi konuldu. Bunda 14 leri erken gormeye basladim ama daha zor cikiyor cok sukur. İlk gebeligimde yorgunlukla sicakla cok cikiyordu cok protein kacirdim ama hallettik cok sukur. Bunda daha zor cikiyor erken baslamasina ragmen. Sicak ve streste ciktigini farkettim. Tuz kizartma stres uzuntu sicak yorgunluk yok ana tema bu. Gunde 4-5 kere olcmelisiniz zaten bir anda cikiyor belirti de pek vermiyor. Hemen limonlu su icip takip ediyorum ciktigindaKızlar ben artık yatarken cook rahatsızım. kilo da var.. Hamile yastigi, normal yastik hak getire.. Sola yatmaya çalışıyorum, sağda uyanıyorum.. her yerim sis, uyuşuk, kilit uyanıyorum..
Bir de benim taklacı güvercin ne tarafa yatsam orayı tekmeliyorbazen gobek deligime kdr yuvarlanmis oluyorum, rahatsız mi oluyor acaba
Bir de preeklampsi olanlar belirtileri nasıl yaşadınız? MasaAllah 10a 6yla geldik 30.haftaya. ama benim aniden fırlıyor tansiyon ve hissetmiyorum..kalbim çarptı ölceyim dedim 139-71..
ayın 20 sinde tekrar kontrolüm var gittiğimde Doktoruma danışarak bu hareketi yapıcam dönmüyorsa oğlumSelamlar, bende doktordan geliyorum bebeğime baktık çok şükür 2085 gr olmuşuz. Ama ayaklarımız aşağı inmiş kafamız yukarıda üzüldüm 28. Haftamda bebek kafası aşağıdaydıbakalım dönecek mi dönmeyecek mi çok normal istiyordum ama sağlıklı olsun napim..
Benim uzun zamandır ayaklarım ellerim bazen yüzüm burnum şişti için çözüm olarak aslında hiçbir şey yok. Bazen uzanıp dinlenmek işe yarıyor bazen de benim ayaklarım için özellikle yürüyüş yapmak yani yürüdükçe ben ayaklarım inceliyor. Yoksa suya koymak soğuk suya koymak falan hiçbir şey ifade etmiyorÇözümü olan varsa banada söylesin aynıyım![]()