2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    229
Doğumum normal olacak canım hala bekliyorum evet çok haklısın gerçekten şimdiden bile durup durup kuruluyorum yani bir faydaları olsa birşey demezdim faydalarida yok doğumdan sonra gondercez bakalım

Ay inşallah yaparım yapabileceğime inanıyorum inşallah gerek kalmaz KV ye off benim hatam ben niye çağırdım ki pişmanım valla

Çok teşekkür ederim canım bebeğinle günler nasıl geçiyor

Evet canım 3-4 günden sonra iyice doluyor. Gittikçe daha kolaylaşıyor ben 7. Gündeyim baya iyi durumdayım çok şükür ama ilk sezaryen biraz daha uzun süre ağrı yapıyor kesinlikle

Canım neleri atlattık ve bugünlere geldik inşallah en kısa sürede iyi sonuçları alırsın, çok haklısın kötü hissetmekle her şey üst üste gelince.. ama sen güçlü bir annesin

Canım hayırlı olsun eve geçmen. Bebek meme de uyuyorsa normal ama uyumasına izin vermemelisin iyice emsin diye uyandırmalısın yoksa Allah korusun sarılık olur. Doyduğuna emin değilsen ve biberon da vermek istemiyorum diyorsan sütünü sağ kaşıkla ver. Göğsüm taş gibiyse süt birikip sertleşmiştir. Sıcak habku yada bezi koy ovala ardından emzir. Sıcak dusta masaj da yapabilirsin. Kolestum sütü olduğu için oda yağlı oldugu için donar gögre. Bence süt sağım makinesi herkese şart tabi kendi düşüncem
Ameliyat sonrası eve gelince beni en çok zorlayan şey bel ağrısıydı en son iki kenarına battaniye koydum biraz havada tuttu öyle uyudum. 20-25 güne tamamenn geçti
Tek başıma 6. Güne kadar gündüz eşimden destek alarak kalktım oturdum gece işe sağım yapmak için kalkıyordum kimse rahatsız olmasın diye sessizce ağrıyla kalkıyordum. Sonrasında hep desteksiz kalktım.

Yemek konusunda da sıvı beslenmeni ilk kaka yapana kadar devam ettir derim gaz çıkarıp katıya geçme

Benim dün geceden beri ağrılarım vardı rahime batmalarda ara ara oldu bebeğim kanala indi bugün farkettim seninde yerleşti mi acaba?
Bu hafta ara sıra ağrılarım oldu çok baskı hissediyorum, yerleşti sanırım. Doktor normal olabilir diye bekletiyor çünkü pztesi kontrolüm var 40+2 oluyorum

İnşallah canımmmmmm inşallahhhhhhhhhhh
Hadi ya ben de sana biraz destek olurlar dinlendirirler seni diye düşünmüştüm
maalesef aşkım benim
Canım meme reddi olsa ne olacak bebeğin aç kalması çok daha kötü bence direkt biberona geçmelisin. Meme reddi de aşılamayacak bir durum değil zaten
geçtim canım şırıngayla da çok alası gelmiyor son çare biberona geçtim
ben de hepinize sıkı sıkı sarılıyoruuuuuuum üzüldüm sonradan bebeğimi de strese soktum diye toparlandım. Her şey elbette geride kalacak böyle seneler boyu sürecek değil. Kötü bir şans oldu sadece ha keşke olmasaydı ama oldu. Allahım bundan sonrasını hayırlı kılsın bir daha yaşatmasın sarılığın s sini

Canım neleri atlattık ve bugünlere geldik inşallah en kısa sürede iyi sonuçları alırsın, çok haklısın kötü hissetmekle her şey üst üste gelince.. ama sen güçlü bir annesin
Yaaaa yerim seni Hakikaten öyle 9 ay hamilelik bitti bu hastalık da bitecek eninde sonunda

Kızlar ben 4. kere taburcu oldum allah beşinciye gitmeyi nasip etmesin sağlıklı olsun yavrum inşallah bir daha bizi bulmasın. Hastaneden çıkmadan önce emzirdim sonra şırıngayla 40 cc mama verdim. Eve geldik 2 saat geçmişti üstünden yine aynı şeyi yaptım önce emzirdim sonra şırıngayla mama verecektim almadı 20 cc aldı ve durdu. Ben de ehhhhhh yeter diyerek biberonu verdim öyle böyle onu da zar zor aldı. Aşırı bitkinim tüm tuşlara basıyorum biberon son kozumdu…

Taburcu olmanıza çok sevindim inşallah tekrarı olmaz canım biberon ben de kullanıyorum şırınga ya da kaşıkla hepsini geri çıkarıyordu, beslenememesindense biberonla verelim dedik, inşallah sütümüz artar emmeye alışırlar ve biberona da ihtiyacımız kalmaz

Çok şükür canım, Rabbim yaşatmasın bir daha
B Bluehappiness siz nasılsınız canım?

Cok sukurrrr kuzummmm son olsun inşallah şırınga bı yere kadar bende biberonla devam ediyorum iyi yaptın insan bı tıkanıyor bebiş uyuyunca uyumaya çalış kuzum inan ki yirmi dakika bile bazen on saat uyumuş gibi dinlendiriyor
Çok şükür canım, Rabbim yaşatmasın bir daha
B Bluehappiness siz nasılsınız canım?
Biz bugün iyiyiz baygın gibi değil çok şükür ama aşırı gaz var banyo yaptırdık biraz masaj fln yaptık ama çok ziriltili çok

Canım inşallah bu son olsun bizde zorla verdik mama biraz zorluyor beslenmesi uyurken

Evet canım 3-4 günden sonra iyice doluyor. Gittikçe daha kolaylaşıyor ben 7. Gündeyim baya iyi durumdayım çok şükür ama ilk sezaryen biraz daha uzun süre ağrı yapıyor kesinlikle
İnşallah ben de kolaylaştığı kısms geçeceğim,tabi ki bebemle ilgileniyorum ama zorluyor bu acı ağrı beni. O zaman biraz daha direniyoruz
Sizin nasıl geçiyor günleriniz

Gittik canım baktı dedi ki eğer çocuk açsa ve meme verdiyseniz size kızarım ama çocuk açgözlüyse o zaman izin vericem dedi, kilosunu ölçtü. Doğum kilosuna gelmiş yani normalde vermesi lazımdı almış bu çocuk obur ve açgözlü dedi yani emzik serbest artık çok şükür kısılan sesi yerine geldi çocuğumun. Sadece işte bi emzirme süt derdimiz kaldı. Az önce emzirdim işte 15-20 dk sağ sol olarak. Baktım hiç doyma ibaresi yok yaptım bi 60 ml mama. Hemen arkasından sağdım göğsümü yani çıktı bi 20 ml kadar elhamdülillah bu bile çok iyi benim için. Diyorum o zaman emmesi mi kuvvetsiz ememedi mi yoksa sağdığımda gelen son kalanlar mıydı. Anlayamıyorum yani emince süt gelip gelmediğini. O yüzden ay mama yapsam mı yapmasam mı tereddütünü yaşıyorum ama ellerini cok cok cok emince, huzursuzlanınca, ağlayınca aç olduğunu düşünüyorum, mamayı yiyince zaten uyuyup kalıyor heh doydu diyorum ama doktor azalt mamayı dedi iste oy bilmiyorum uyku falan dert degil su doyurma isini çözsek valla rahatlicam

aminnnn canım inşallah bir daha gerektirmesin Allah mama meme konusunda herkes aynı şeyleri yaşıyor sanırım ben de meme verirken cennetle cinnet arasında gidip geliyorum kan beynime sıçrıyor ellerimi ısırıyorum dakikalarca tutsun diye uğraşıyorum sonra da ucunu tutup bi ısırıyor Allahımmmmmmmmm doğum sancısından beter…. İnşallah çözeriz şu süreçleri de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…