2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    229
Arkadaşlarim Allah'ın izniyle yarın dogurcam spinal anestezi ile sezeryan olcam onerileriniz var mı tecrübe olarak
Kendini çok sıkma ne diyorlarsa yap korkma çok kolay oluyor .. fark etmiyorsun sonrasındaki bel ağrısı biraz rahatsız edici ama oda ağrı kesicilerle hallediliyor hayırlı doğumlar

Benim yatisimda yarın olacak çok sevinirim müsait olursanız mesajınızı bekliyorum

Ay canım benim düşmeye başlayınca beslenmesine düzelir illaki ya doktorlar ne diyor ivig tedavisi ne durumda devam ediliyormu kolay değil helede bebişler çok zor Rabbim kolaylık versin şifa versin size Bi an önce düşsün sarılık

G6 diye bir şey var ona bakıldı 10 güne kadar çıkarmış sonuç her şeye bakılıyor canım troidlere de bakıldı temiz çıkmıştı bir sürü şeye bakıldı işte bekliyoruz hepsinin sonucunu. Uzamış sarılık geç prematüre gebelik şekerim alayının acısını çekiyoruz

Ters çevirdiğimde damlamiyor o derece yavaş kendi çektikce geliyor pipetli olanını aldık anticolic olan yaklaşık 10 gündür kullanıyorum şimdilik olmadı kuzum çok şükür
Maşallah aman olmasın Philips aventten daha iyi o zaman bi denemek isterim şırıngayla çok zor olacak işim eve gidelim de alırım canım söylediğini teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim inşallah kasmam iğne kismi biraz ürkütüyor
İğne sezeryan doğumun en kolay aşaması diyebilirim

Minik ppiliye Allah şifa versin ,gerçekten biraz uzadı ama biran önce sarılık durumu biter inş kuzum

Ben anlamadım ,etraftan duyduğum kadarıyla simdi hamilelikler riskli geçiyor bebek doğunca başka durumlar oluyor ,öyle bir devir.Allah beterinden saklasın inş.Hepimize dua ediyorum kızlar

Benimde doğum tarihim belli oldu ,22 Ekim 38+4 oluyorum o zaman.Bebek 2960 gram olmuş.Esimde diyo niye o zaman ,erken oldu gibisinden.E dedim artık günüm

Maşallah aman olmasın Philips aventten daha iyi o zaman bi denemek isterim şırıngayla çok zor olacak işim eve gidelim de alırım canım söylediğini teşekkür ederim
Canım meme reddi olsa ne olacak bebeğin aç kalması çok daha kötü bence direkt biberona geçmelisin. Meme reddi de aşılamayacak bir durum değil zaten

Hadi ya ben de sana biraz destek olurlar dinlendirirler seni diye düşünmüştüm

Yaaaa bende bende eşim bıkacak artık benden diye korkuyorum. Gözyaşım sanki göz pınarlarımda akmaya hazırmış gibi öööyylece bekliyor ve hemen de akıveriyor en ufak bi durumda ay allahım şu günlere ilerde ne güleceğiz ama

Allah dayanamayacağımız yükü omuzlarımıza yüklemez P Psknd arkadaşımında dediği gibi bebek zaten yabancı bir yerde birde en güvendiği kişi annesi de orda stresli o huzursuz olmasında ne yapsın stres sütü de etkiler dün dünde kaldı bu gün yeni ve taze enerji ile başla sürekli herşey güzel olacak de kendine ve bebeğine kuvvet ol eşine söyle önce sana en kocamanından bir sarılma versin sonra da enerji ve süt yapan yiyecekler alsın şöyle bir silkelen kendine gel. Biz grup olarak en kocamanından sarıldık sana

Kızlar biz de dün taburcu olduk çok şükür ama bebitonun kilo kaybı ve sarılığı sınırda çıktı,o yüzden yarına kadar 2 öğün mama ile destekleyeceğiz beslenmeyi. Aslında emiyor gibi de ama bu durum çıkınca çiş yapmıyor mu diye tutuldum. Dünden beri emme rutini daha da sıklaştı ama benim göğüslerim aşırı dolmaya başladı,bu zamanı olan ve yaşanan bir şey sanırım değil mi? Bugün sağmaya başlayayım diyorum.
Bir de,4.günümdeyim ve tuvalete çıkmış olmama rağmen karnım hala kötü,oturup kalkarken canım yanıyor,yatmakta sıkıntı çekiyorum. Ne zaman biticek bu ağrılar

Merhabalar doğumunuzu saygı da mı yaptınız acaba. Bende bölge düşünüyordum bu durumlar çıkınca saygı hastanesi istiyorum. Doktor öneriniz var mı?

Canim doğumun ne şekilde olacak. Zaten her ne şekilde olursada aksi bir durum olmazsa 10 günde falan baya kendine geliyorsun. Bu durumda gitmeleri iyi olacak çünkü çok hassas oluyorsun durup durup kuracaksın ben bunlara bu halimde hizmet ediyorum diye. Üstüne artı bebegide kıskanacaksin üstüne sürekli karişacaklar. Gönder gitsinler

Bence emzik büyük rahatlık. Benimde eşim karışıyor ay aman kafasını düzgün tut vs vs ben öyle deyince benim kv bile senin gibi başımda dır dır etmiyor. Güzel baktığımı düşünmüyorsan bir yardımcı bakıcı alabilirsin valla yada gel sen bak diyorum öyle deyince bir duruluyor gittiniz mi Dr ne dedi

Selam kızlar bugün 04.20 de kızım çok şükür ki doğdu. 13 saat suni sancı aldım. Ama sonu çok güzel bekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum 38+6 da doğdu
Ay maşallah size. Rabbim analı babalı büyütsün. Bu haftalara gelebileceğini bile düşünmüyordun demi. Rabbim ol deyince oluyor. Saglikla buyut prensesini

Evet ilk bebek bende sizin gibi düşünüyorum kendime güveniyorum inşallah iyi de yapicam bir aksilik olmazsa normal doğumu bekliyorum
Canım hiç zir değil mesela ben dün bebegimi tek başıma yıkadım. Aksine ben kv le birlikte yıkayınca daha oanik yapıyorum. Çünkü kv aman üşüyecek hadi hızlı ol buraları yıka sabunlama şampuanlama gerek yok. Bilmem ne o öyle yapınca bende panik oluyorum o yzden tek yıkayınca her şey kendi kontrolüm altında iyi oluyor. Yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…