- 12 Ocak 2017
- 645
- 683
- 103
- 32
Ters çevirdiğimde damlamiyor o derece yavaş kendi çektikce geliyor pipetli olanını aldık anticolic olan yaklaşık 10 gündür kullanıyorum şimdilik olmadı kuzum çok şükürKuşum peki meme reddi oldu mu? Baktım şimdi biberona yavaş akışlı dimi
Kendini çok sıkma ne diyorlarsa yap korkma çok kolay oluyor .. fark etmiyorsun sonrasındaki bel ağrısı biraz rahatsız edici ama oda ağrı kesicilerle hallediliyorArkadaşlarim Allah'ın izniyle yarın dogurcam spinal anestezi ile sezeryan olcam onerileriniz var mı tecrübe olarak
Benim yatisimda yarın olacak çok sevinirim müsait olursanız mesajınızı bekliyorumHayırlısı olsun ben de yarın alınacağım sezaryene biraz grip gibiyim bakayım ne diyecek doktorum bugün öğlen yatışa gel dediler o zaman yapılacakları sorarım size yazarım. Kızıma normal başlayan doğum gece acil sezaryene dönmüştü hazırlığım yoktu yani belden uyuşturup 15 dakikada vermişlerdi kucağıma pek bir hazırlık yapmamıştım bu sefer soracağım
Çok teşekkür ederimKendini çok sıkma ne diyorlarsa yap korkma çok kolay oluyor .. fark etmiyorsun sonrasındaki bel ağrısı biraz rahatsız edici ama oda ağrı kesicilerle hallediliyorhayırlı doğumlar
Ay canım benim düşmeye başlayınca beslenmesine düzelir illaki ya doktorlar ne diyor ivig tedavisi ne durumda devam ediliyormuArtık psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum oturdum ağladım hüngür hüngür. Motivasyonumu kaybetmek istemedikçe, kendimi mutlu etmeye çalıştıkça hep bir şeyler oluyor. Pipilim bugün beni çok yoruyor ve üzüyor meme veriyorum bir emiyor sonra bırakıyor mama veriyorum onu da aynı şekilde elleriyle kollarıyla itekliyor. Sürekli ağlama krizlerinde… Yoğun bakımdayım annemi çağırsam çağıramıyorum, eşimi çağırsam çağıramıyorum anne dışında herhangi biri yasak ya anne duracak ya başka biri 2. kişi yasak erkek zaten katiyen giremiyor yani ne yapacağımı şaşırdım. Beslenmesi lazım ki sarılığı yenelim ama yok şimdi de ağzını resmen bıçak açmıyor modunda. Sarılık çok basit gibi gözükse de gerçekten hiç basit bir şey değilmiş. İnsanı psikolojik olarak dehşet yıpratıyor. 3 eylülden bu yana hastanedeyim bu da sanırım çok yıprattı.
Korkulacak bir şey değil merak etmeÇok teşekkür ederiminşallah kasmam iğne kismi biraz ürkütüyor
G6 diye bir şey var ona bakıldı 10 güne kadar çıkarmış sonuç her şeye bakılıyor canım troidlere de bakıldı temiz çıkmıştı bir sürü şeye bakıldı işte bekliyoruz hepsinin sonucunu. Uzamış sarılık geç prematüre gebelik şekerim alayının acısını çekiyoruzAy canım benim düşmeye başlayınca beslenmesine düzelir illaki ya doktorlar ne diyor ivig tedavisi ne durumda devam ediliyormukolay değil helede bebişler çok zor Rabbim kolaylık versin şifa versin size Bi an önce düşsün sarılık
Maşallah aman olmasınTers çevirdiğimde damlamiyor o derece yavaş kendi çektikce geliyor pipetli olanını aldık anticolic olan yaklaşık 10 gündür kullanıyorum şimdilik olmadı kuzum çok şükür
İğne sezeryan doğumun en kolay aşaması diyebilirimÇok teşekkür ederiminşallah kasmam iğne kismi biraz ürkütüyor
Minik ppiliye Allah şifa versin ,gerçekten biraz uzadı ama biran önce sarılık durumu biter inş kuzumG6 diye bir şey var ona bakıldı 10 güne kadar çıkarmış sonuç her şeye bakılıyor canım troidlere de bakıldı temiz çıkmıştı bir sürü şeye bakıldı işte bekliyoruz hepsinin sonucunu. Uzamış sarılık geç prematüre gebelik şekerim alayının acısını çekiyoruz
Canım meme reddi olsa ne olacak bebeğin aç kalması çok daha kötü bence direkt biberona geçmelisin. Meme reddi de aşılamayacak bir durum değil zatenMaşallah aman olmasınPhilips aventten daha iyi o zaman bi denemek isterim şırıngayla çok zor olacak işim eve gidelim de alırım canım söylediğini teşekkür ederim
Umarım memnun kalırsınız canımMaşallah aman olmasınPhilips aventten daha iyi o zaman bi denemek isterim şırıngayla çok zor olacak işim eve gidelim de alırım canım söylediğini teşekkür ederim
Hadi yaKuzum nasılsın iyi misiniz? Aşkım benim pipili durmaz ben bile memeyle ten tene temasla zar zor durduruyorum. Bugün 2 haftalık oldu burda asla durmak istemiyor artık her şeyin bence farkında. Kan alınacağı zaman bile eline dokunulduğu zaman ortalığı birbirine katıyor daha iğne batmadan. Yani anneanne babaanne zor bakar.
Yaaaa bende bendeÇok güzel bir duyguymuş anne olmaksenelerce uğraşın sonucu çok şükür Rabbime nasip etti öyle güzeldi doyamıyoruz .. ama zor olan kısımlarıda var canım dediğin gibi uykusuz geceler ,sezeryan yerimin ağrıması ,lohusalık.. ben herşeye ağlayan bir lohusayım
Allah dayanamayacağımız yükü omuzlarımıza yüklemez P Psknd arkadaşımında dediği gibi bebek zaten yabancı bir yerde birde en güvendiği kişi annesi de orda stresli o huzursuz olmasında ne yapsın stres sütü de etkiler dün dünde kaldı bu gün yeni ve taze enerji ile başla sürekli herşey güzel olacak de kendine ve bebeğine kuvvet ol eşine söyle önce sana en kocamanından bir sarılma versin sonra da enerji ve süt yapan yiyecekler alsın şöyle bir silkelen kendine gel. Biz grup olarak en kocamanından sarıldık sanaBen bugün çok stresliyim aklıma geliyordu acaba benden mi etkileniyor diye. Kesinlikle olabilir canım istemediğim bir yerdeyim o da bu şekilde hissediyor olabilir. Sütüm de sanki azaldı memelerim çok yumuşadı bilmiyorum stres uykusuzluk destek alamamak hepsi çok etkiliyor. Evimde olsaydım dinlendirilirdim ama hastanede o da olmuyor. Allahım yardım etsin
Merhabalar doğumunuzu saygı da mı yaptınız acaba. Bende bölge düşünüyordum bu durumlar çıkınca saygı hastanesi istiyorum. Doktor öneriniz var mı?Acıbadem 190 ı buluyormuş şaka gibi ama gerçekMedipol 70 civarı o da başlangıç yani. Sonra artı kalınan gün paraları, iğne parası o parası bu parası çıkıyorda çıkıyor. Anadolu bi tık daha uygun benim annemler anadoluda oturuyor ben orda doğum yapmayı düşünüyorum
Sultanbeylide saygı hastanesi var özel bi doktor var çok iyi 25.35 arasıymış orayı bir araştırıcam. Aslında özel fark etmiyor benim içinde ilk gebeliğiöm özeldeydi ve herkes rahat rahat odama giriyordu. Eşim, ailelerimiz.. o rahatlık çok iyi özelde doğum sonrası olan süreç. Devlette babayı bile içeri almıyorlar çok zor
Canim doğumun ne şekilde olacak. Zaten her ne şekilde olursada aksi bir durum olmazsa 10 günde falan baya kendine geliyorsun. Bu durumda gitmeleri iyi olacak çünkü çok hassas oluyorsun durup durup kuracaksın ben bunlara bu halimde hizmet ediyorum diye. Üstüne artı bebegide kıskanacaksin üstüne sürekli karişacaklar. Gönder gitsinlerKızlar doğum için kayınvalidem geldi annem rahatsızlığından dolayı gelemiyor babama bakıyor kayınvalidem yemekleri güzel yapmaz o yüzden bu hamile halimle ben yemekleri yapıyorum yapsada ben yiyemiyorum yemeklerini onlara gidince aç kalıyorum resmen kayinpederim ve kayınvalidem birlikte geldiler 15 gündür burdalar hiç rahat olamıyorum hizmet ediyorum doğum sonrasını düşünüyorum ne olacak diye bebekle onlar ilgilenip işleride benmi yapcam ben dogumdan sonra gitmelerini istiyorum zaten bana bir faydaları yok yemekleri ben yapıyorum temizliği kayvinvalidem sadece ev süpürebiliyor kapıların masaların esyalarin tozunu hep ben alıyorum çamaşırlarını makineye atıp asıyorum kendi camasirlarini toplamiyor onu bile ben yapıyorum herşeyi illaki soylememmi lazim bana doğum öncesi bir faydalari olmadı açıkçasi doğum sonrasida olacağıni düşünmüyorum doğumdan iki hafta sonra gitmelerini soylicem iki üç ay kalmayi dusunuyor nasıl yapicam hiç bilmiyorum son günlerim hep stresli geçiyor icim çok dolu dertleşmek için yazdım buraya da
Bence emzik büyük rahatlık. Benimde eşim karışıyor ay aman kafasını düzgün tut vs vs ben öyle deyince benim kv bile senin gibi başımda dır dır etmiyor. Güzel baktığımı düşünmüyorsan bir yardımcı bakıcı alabilirsin valla yada gel sen bak diyorumNeymis emzik meme reddi yaparmış… yarın doktor kontrolü var inşallah verebilirsin emzik der. Çünkü mama hazırlamaya gidiyorum diyelim, kendini öyle paralıyor ki ağlamaktan, elim ayağıma dolaşıyor. Ama emziği verince sakin sakin bekliyor.. Bakalım hayırlısı Allah kolaylık versin çok zor
Ay maşallah size. Rabbim analı babalı büyütsün. Bu haftalara gelebileceğini bile düşünmüyordun demi. Rabbim ol deyince oluyor. Saglikla buyut prensesiniSelam kızlar bugün 04.20 de kızım çok şükür ki doğdu. 13 saat suni sancı aldım. Ama sonu çok güzelbekleyen herkese kolay doğumlar diliyorum 38+6 da doğdu
Canım hiç zir değil mesela ben dün bebegimi tek başıma yıkadım. Aksine ben kv le birlikte yıkayınca daha oanik yapıyorum. Çünkü kv aman üşüyecek hadi hızlı ol buraları yıka sabunlama şampuanlama gerek yok. Bilmem ne o öyle yapınca bende panik oluyorum o yzden tek yıkayınca her şey kendi kontrolüm altında iyi oluyor. YaparsınEvet ilk bebek bende sizin gibi düşünüyorum kendime güveniyorum inşallah iyi de yapicam bir aksilik olmazsa normal doğumu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?