2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben emzirmenin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim

Sizinkiler de hala ışığa bakmaya devam mı? Yattığımız odada kırmızı ışıklı bir lambader var devamlı onu izliyor. Gereksiz evham yapıyorumdur belki gülmesi göz teması var beni dinliyor cevap veriyor kendince ama ne zaman o ışığı açsam kitlenip kalıyor çocuk. 3 ay 10 günlük oldu

Haklısın valla Benim erkeklerde öyleydi kız kadar hareketli değillerdi normalmbence hiç takılma

Benimki 40.haftada dogdu, kiz bebegi. Simdi 2.5 aylik 4.9 kilosu. 1.5 aylikken 4.4 idi. Doktoru biraz az kilo almis dedi, o yuzden simdi biraz daha yedigine ictigine dikkat ediyorum. Hem meme hem mama veriyorum bu arada.
Benimki 39 haftada doğdu. Şimdi 3.5 aylık. . Kilo sorunu var. İlk ay 200 gram aldı 2. Ay 750 gram bu hafta da 100 gram almış. Dengesiz gidiyor.

Benimki 39 haftada doğdu. Şimdi 3.5 aylık. . Kilo sorunu var. İlk ay 200 gram aldı 2. Ay 750 gram bu hafta da 100 gram almış. Dengesiz gidiyor.
Bende doktor az kilo almis dedigi icin 2-3 gunde bir once kendimi tartiyorum, sonra ikimizi birlikte tartiyorum. Kilo aliyor mu anlamak icin. Umarim duzelir ikimiz icinde bir rutine girer

Ben emzirmenin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim
Ben hamileyken insan dogurunca sutler kendiliginden sakir sakir akacak zannediyordum. Bebegi koyacaksin emecek doyacak falan saniyordum. Sutun stabil olmadigini maalesef dogurunca anladim. Tecrubeli insanlar keske dogum soyle zor, bebek bakmak boyle zor diye anlatacagina biraz bundan bahsetseymis. Cevremde 1 kisi bile sut miktari, emzirmekle alakali bisey dememisti.

Bende doktor az kilo almis dedigi icin 2-3 gunde bir once kendimi tartiyorum, sonra ikimizi birlikte tartiyorum. Kilo aliyor mu anlamak icin. Umarim duzelir ikimiz icinde bir rutine girer
Ev baskülü yanlış tartabilir 2-3 gün çok sık. Kakasını yapsa zayıfladı diye stres yapabilirsin

bi şey dicem aynısı, odadaki kırmızı lambader ışığına bazen kitleniyor bazen aşırı gülüyp mutlu oluyo oraya bakıp ne görüyorsa, o sırada bana baksın diye uğraşıyorum bakmıyo, normalde göz takibi gülmesi göz teması iyi ama, normal galiba ya

Benimki de öyle evdeki avizeleri kaldırıp atasım geliyor sırf onlara bakıcam diye memeyi bile ağzından çıkarıp duruyor birde hoşuna gidiyor gülüyor konuşuyor ışıklarla shshdh sinirim geriliyor o an.

Evet cok seviyor isiga bakmayi. Konusuyor, guluyor, egleniyor isikla :) 2.5 aylik bizimkide.

bebeğim geceleri uyurken çok terliyor sanki havlu ısıtıp koydum sırtına şimdi. Fazlada kalın giydirmiyorum üstünede sadece battaniye var ve oda ideal sıcaklıkta. Geceleri bazen ayaklarıyla tepinip üstündeki battaniyeyi aşağı kaydırıyor uyku tulumu alsam kurtulurmuyum bu durumdan

Belki kiyafetinin kumas turunu degistirebilirsiniz. Polyester daha sicak tutar, pamuklu veya modal kumaslar biraz daha serinlik saglar. Yine terliyorsa icine zibin giydiriyorsaniz belki onsuz nasil oluyor diye deneme yapabilirsiniz.

Günaydın kızlar. Yaklaşık iki haftadır tazyik problemi yaşıyordum bu süreçte sol göğsümde tıkanan kanallar oldu elime sertlikler geliyor. Ilık duş masaj sağım hepsini yaptım ama rahatlamadı. Doktora görüneceğim ama kim bakıyor kadın doğum mu genel cerrahlar mı

Belki kiyafetinin kumas turunu degistirebilirsiniz. Polyester daha sicak tutar, pamuklu veya modal kumaslar biraz daha serinlik saglar. Yine terliyorsa icine zibin giydiriyorsaniz belki onsuz nasil oluyor diye deneme yapabilirsiniz.
Siz nasıl kıyafetle gece uykusuna yatırıyosunuz peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…