- 26 Aralık 2020
- 1.593
- 761
- 73
Saglıkla gelsın ınsallhhBizimki de kızmış belki ondandır kendimi çok dinlememeye çalışıyorum ya yoksa kafayı yeriz hepimiz hergün bi yerimize birşey oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saglıkla gelsın ınsallhhBizimki de kızmış belki ondandır kendimi çok dinlememeye çalışıyorum ya yoksa kafayı yeriz hepimiz hergün bi yerimize birşey oluyor![]()
Bence gitmesinler çünkü burda çok okudum gitmişler duymamışlar sonra kızlar panik olmuşlar gitmişler kendi doktorlarına çok ireli haftalarda duya biliyorlar..bende bu yakınlarda gitmek istedim ama ya duyamazsalar diye boşuna stres olucam diye gitmedimHerzman değil ama arada çok korktugunux zamn sağlık ocagına gidebilirsiniz kalp atışını duymak istiyorum derseniz dopler aleti var kalp atışı duyuluyor sadece
Zayıflarınbdaha kolay duyulur tabi biz beş dk uğraştık anca duydukBence gitmesinler çünkü burda çok okudum gitmişler duymamışlar sonra kızlar panik olmuşlar gitmişler kendi doktorlarına çok ireli haftalarda duya biliyorlar..bende bu yakınlarda gitmek istedim ama ya duyamazsalar diye boşuna stres olucam diye gitmedim
Öyle sanırım internette öyle yaziyorHayırlı sabahlar hanımlar
Hamilelikte 5.ay 18.haftadan itibaren mi başlıyor
Ya nette 22 hafta da yazıyor kafam karıştıÖyle sanırım internette öyle yaziyor
Hiç duymayan var düşün çok şükür ben artık dıştan haraketini görüyorumZayıflarınbdaha kolay duyulur tabi biz beş dk uğraştık anca duyduk
Bak internette böyle diyorYa nette 22 hafta da yazıyor kafam karıştı![]()
Çok teşekkür ederim canımBak internette böyle diyor
hangi komutu veriyorsunuz? benim chatgbt hiçbir şey yapmıyorChat gptye kocamla fotomuzu atıp oğlumu çizdirdim... bakalım böyle mi olacak
Fotoyu attım bu çifte benzeyen en gerçekçi çocuğu çiz bebeklik çocukluk ergenlik yetişkinlik dedim öyle çizdihangi komutu veriyorsunuz? benim chatgbt hiçbir şey yapmıyor![]()
İyiyiz çok şükür sen nasılsın bebeğin nasılHayırlı günler kızlar umarım sizler ve bebişler iyisinizdir![]()
Allah iyilik sağlık versin herzaman canımİyiyiz çok şükür sen nasılsın bebeğin nasıl![]()
Canım ya kendini ve bebeğini üzme lütfenKızlar aktif olamıyorum eskisi gibi farkındayım ama şu amniyosentez muhabbeti canımı sıktı ailemiz baskı yaptı ihtimal de olsa yaptır diye bugün gun almaya gidicem cekemicem kimsenin çenesini çok yordular beni zehir ettiler hamileliğimi öğrendim ogreneli