Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Takvime bakma sen o yanliş gosteriyo bence yumurtlaman gec oldugu icin dgerin dusuk yukselir bi kac gune pazartesine kdr yukselir bende pazar gunu acilde vercm iki gun sonra artis varmi bakalm dedi doktor
İnşallah canım ya 1hafta olcak kan vermeyeli ebe haftaya gel dedi

Senin yumurtlama erken olabilir kuzum benim 14ocakti yumurtlamam sen bliyormusun yumurtlama tarihiniben pazar gunu yine vercem 300civari cikmasi gerkiyor dedi doktr dusuk cikarsa konusalim dedi
Benim 13’ünde çatlamıştı yumurtam canım. Tam o zamandı. Uygulama 15 gösteriyor ama benim kontrolümde 13’ünde çatlamış olduğunu görmüştük. Herkesin yumurtlaması döllenme süreci farklı tabi rakamlar o yüzden başka. Rakamları kıyaslamak stresten başka bir şey yaratmaz. Önemli olan kendi rakamlarınızın takibi. Düzenli kan verip takip etmeli
- Bana özeldeki doktorum artık vermene gerek yok kan demişti çarşamba ailem de gerek yok verme dediler, ben gizli gizli kaçtım gittim kan verdim hahaha akşam sonucu getirdim.
ben kasım ayında boş gebelik geçirdim düşük yaptım. O zaman düzenli bakmamıştım şimdi o yüzden düzenli kontrol etmek istiyorum hayırlısıyla inşallah
Allahım sağlıklı gebelikler ve doğum nasip etsin hepimize

Amin canim inşallah evet herkesin Bunyesi farkli tabiki ama 2gun sonra inşallah yukselir benim deger

Dün gece bianda kanamam oldu hemde çok fazla halada devam ediyor. Bana dua edin lütfen. Bebeğin kalp atışları devam ediyor ama çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım stres yapma sakin ol zor evet ama stres de en önemlisi bu hassas zamanda, progesteron iğnesi yaptırdın mı?

Merhaba kizlar benm kizim 6 aylik olacak. Gebe oldugumu ogrendim. Var mi bu kadr kucuk bebegi olan aranzdq

Site sizde düzeldi mi kızlar ya hiçbir şey göremiyorum burayı zor bulup yazdım

Ay kızlar o kadar zorlanıyorum bu diyetle yani tamda yapamıyorum ufakta olsa tatlı ağzıma alıyorum canım makarna patates kızarma istiyor hiçbir bir şey yiyemiyorum zaten midem bulanıyor bu diyetle damarıma kadar sinir oluyorum..istiyorum aç karnına yeniden şekerime baktırayım sağlık ocağında çok zorlanıyorum

Merhabalar herkese benimde kızım düzeltlmiş 7 aylık bende hamile olduğumu öğrendim biraz korku vae hepimize hayırlı olsun sat bile emin değilim 18-20 Aralık olmasl lazım

Hayırlı olsun benim bebeğim de 10 aylık
Doktorla konustnz mu hic.bir sey dedi mi. Ben daha esime bile soylemedim. Aileme heralde asla soyleyemem. Kizacaklar zor olmustu dogumum bebegi istiyorm tabi ama bir de aciklamasi var

Merhabalar herkese benimde kızım düzeltlmiş 7 aylık bende hamile olduğumu öğrendim biraz korku vae hepimize hayırlı olsun sat bile emin değilim 18-20 Aralık olmasl lazım
Benm de 6 aylk sayilir korkularm var. Benm sat 27 aralik konustnz mu doktorla hic. Bir sakinca gordu mu

Selam kızlar bir sorum olacak 5+1 de doktora gittim sadece kese vardı içi boş ve büyüklüğü 4 küsür mm çıktı 2 hafta sonra gel dedi. Kalp atışlarını ne zaman duydunuz siz ve 5 haftalıkken keseniz kaç mm di normal olması gereken boyut nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…