Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Mide bulantısına çözüm bulan var mı kızlar? Yemesem midem ağrıyor yesem hemen ardından bulanmaya başlıyor. Su zaten hiç içemiyorum denebilir. Yarın çalışmaya başlıyorum tekrardan. Bulduğunuz bulantı azaltan yöntem varsa paylaşın lütfen. İlaç içiyorum bu arada bulantı için

Hiç ortası yok mu bunun ben de yiyecek görsem bile midem ayağa kalkıyor fazlaya kaçmadan ye bence hazır canın da çekmiş ne güzel
Yedim yine bir sürü şey. Ancak aynı zamanda çok susuyorum su içiyorum iki gündür. Tuvalete gidiyorum her saat. Deliksiz uyumak hayal oldu. Bu neden oluyor acaba? Doktora da soramıyorum ki.

Çok geçmiş olsun benim tam tersi bu iki gündür. Önceden midem bulanırdı birden bitti.. bir şey yapmadım. Ama benim durumum da şu an sağlıklı değil gibi

Bn ingilteredeyim siz hangi ulkedesiniz?burda progrstoron falan vermiyorlar malesef.bn 8 haftaligim kendi hesabima gore daha ultrasona girmedim 12 haftalik olmadan iltrason yapmiyorlar.
Ben Suudi Arabistan’dayım. beta dışında hiçbir sekte yaşamadım hiçbi konuda. normalde sağlık sektörü Avrupa’da da ama gerçekten çok kötü ya. Tüm avrupa’da yaşayan tanıdıklarım sadece gebelik değil diğer hastalıklar için de çok sürüncemeli diyorlar.

Gercekten oyle sadece hamilelik icin degil genelde saglik sistemleri iyi degil malesef.ama iste yapacak bir sey yok

Tmd2020 ve midesi bulanan hanımlar. mide bulantısı hissetmeye başladığınız anda buz atın ağzınıza.
Benim sizin gibi yok şu anda bulantım, ara sıra karnım tok olunca böyle bi tık rahatsızlık bulantı gibi hissediyorum. inşallah çoğalmaz da rahat geçer.
boş gebelik geçirdiğim dönem de bikaç midem bulanmıştı eşim araştırıp buz’u bulmuştu. O beni baya rahatlatıyodu ferahlatıyodu. deneyin derim umarım faydası olur.

Çok geçmiş olsun korkma hamileligi boyunca kanaması olan bir çok insan var çok ürkütücü biliyorum bende hala yaşıyorum ama içimi rahatlatmaya çalışıyorum bı şekilde Son durum ne yaz olur mu
8 + 4 olmam gerekirken ultrasonda altı çıktı ve kalp atışı yok yani büyük bir ihtimal kaybettim kadın doktorum da ayın 6’sında randevum var biz sonuçları ona fakslacağız dedi hastane
Oda muayene ettikten sonra sana bir hap verir yaşı itibari ile kürtaja önermiyoruz hap ile düşük yaparsın dediler

hangi ülkedesin şartlar nedir bilmiyorum ama bence farklı bir doktora daha gidip başka doktor görüşürü de almanı öneririm hemen canım. hemen karar vermeyin kendi doktoruna bile muayene olmadan üstelik. İmkanınız varsa hastane değiştip görüş alın.

Almanya’da yaşıyorum maalesef öyle imkanlara sahip değiliz Doktorlar dolu yeni hasta kabul etmiyor
Merak ediyorum ultrasonda altı hafta aradaki fark 2:30 hafta geriden geliyor ve kalp atışı yok yani dedikleri gibi gelişmemiş demek ki kadın doktoruma gideyim o da aynı şeyi söyleyecek yine uzulecegim takdiriilahi

Ultrason ölçümünü göze alırsam kalp atışın olmaması normal derdim 2:30 hafta bu kadar geç yumurtlama olması imkansız
Var mıdır acaba aramızda bu gibi durum yaşayan arkadaşlar

Çok üzüldüm canım umarım her şeyin en iyisi olur

Hasta olmamak gerekiyor Avrupa’da. Sanki hastalıkların tedavisi yok gibi kendi başımıza kalıyoruz. Randevu bulup hastalığına inandırabilmeyi başarmakta ayrı mesele

Ultrason ölçümünü göze alırsam kalp atışın olmaması normal derdim 2:30 hafta bu kadar geç yumurtlama olması imkansız
Var mıdır acaba aramızda bu gibi durum yaşayan arkadaşlar
Hiç duymadım yaşamadım canım ya. Keşke başka doktor bulup gidebilsen? Acil başka bir hastaneye git belki oranın acil doktoru başka bir şey der??

Çok geçmiş olsun benim tam tersi bu iki gündür. Önceden midem bulanırdı birden bitti.. bir şey yapmadım. Ama benim durumum da şu an sağlıklı değil gibi
Ben de dört gözle bitmesini bekliyorum çabuk biter inşallah. Doktor randevun ne zaman orada bir sorarsın olmazsa

Baya buzluktan buz değil mi başka bir detayı yok yani

Kızlar canım sürekli tatlı istiyor ne yapacağım iki çikolata yedim geçmiyor
Tatlı mı , ben tatlıdan soğudum. Sürekli turşuda yemiyorum ama tatlı ile mesafe girdi. Gerçekten cinsiyete etkisi var mu acaba
Az az yemek. Yani şimdilik bu, zaten belli bi saat geçtikten sonra öğürme başlıyor. Tanam diyorum bi şey yemem lazım
Buz mu aaaa
İlk defa duydum. Evdeyken denerim canım, işteyken zor olur

Saglikla gelissin Ben ve bir arkadas daha var. O da yazar herhalde. Ingilteredeyiz. Burada ilk randevu ebe ile 9. hafta icinde. O da sadece sorular soruyorlar, sizin hakkinizda bilgi aliyorlarmis. Ve kan idrar tahlili. O kadar. Benim ilk ebe randevum yarin. Gorecegim bakalim ne yapiyorlar. Kalp atisi dinleme ve ultrason yok.
12. Hafta da ilk ultrasonu yapiyorlar. Bekleyemezsen ozel ultrason merkezlerinde ucretli baktirabiliyorsun.
Isvicre ve almanyadan da arkadaslar var Siz neredesiniz ?

Saglikla gelissin Ben ve bir arkadas daha var. O da yazar herhalde. Ingilteredeyiz. Burada ilk randevu ebe ile 9. hafta icinde. O da sadece sorular soruyorlar, sizin hakkinizda bilgi aliyorlarmis. Ve kan idrar tahlili. O kadar. Benim ilk ebe randevum yarin. Gorecegim bakalim ne yapiyorlar. Kalp atisi dinleme ve ultrason yok.
12. Hafta da ilk ultrasonu yapiyorlar. Bekleyemezsen ozel ultrason merkezlerinde ucretli baktirabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…