Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Temizlik mi yaptın, bence çok iş yapma eşin yapsın bu süreçte
Yok sadece çok ayaktayım haraketliyim annemi çağırdım çocuğu o kaldırıyor bu ay oğlumun 1 yaşı çok hazırlık yapmıştım şunu bunu edicem diye ama iptal ettim seneye artık Allahın izniyle kutlarız asla çıkmıcam mutfaktan biliyorum ondan

Birde belden kalça ve bacaklarıma doğru ağrım var sanki son aylarımdayım ve sanki ilk gebeliğim gibi kasık ağrılarım hafiften başlıyor doğuma gidene kadar benimleydi

Hayırlı geceler hanımlar. Benim adetim bugün idi ama 3 gündür sırt ağrım ve şiddetli adet sancım var. Normalde adet günüm de adet olmayıp sancım olunca hamilelik olurdu. Benim hissiyatım hamileyim. Sizinle paylaşmak istedim. Siz ne düşünüyorsunuz

Seni diğer konularda görüyordum ve şuan bu grupta HAMİŞ OLMANA O KADAR SEVİNDİM Kİİİİİİ hayırlı olsun Allah sağlıkla ilerletsin sağlıkla kucağına al

ben tam olarak o gıcık sırt bel ağrısından anlamıştım canım test yapacak mısın?

Ben de 1 yaş doğum günü yapacaktım vazgeçtik seneye ikisini bir kutlarız

Herkese günaydın, önerebileceğiniz en güzeli bu diyebileceğiniz bir gebelik takip programı var mı?

Kiiraz canim benide eklermisin yaş 23 2. Çocuk sat 26 Aralık. Tahmini doğum tarihi 2 ekim ama sezeryan olacağı için eylül olur o yüzden burayada ekleneyim jsjsjjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…