Okuyorum canım ama artık düzenli okuyayım bir de Meryem süresine başladım Kur'an okumasını bilmiyorum ama en azından Türkçe mealini doğuma kadar okuyayımÇok geçmiş olsun canım kendine nas, felak oku bence
İnsallah öyle olur Benimkide çıkar çok sağolunBu benimde çok oluyor. Gün içinde ayağa kalkınca özellikle titriyor resmen. Sanki pelvikmbölgesinde duruyor bebek
Ne biçim dolmuşçu o salak. Kantaron varsa morluğa iyi gelir bide vicks ama ağrısı için işe yaramaz herhalde. Bi eczaneye git istersen onlar verir hemen
Allah kucağınıza almayı nasip etsşn. Benim kızımda 36 haftalık doğmuştu 1 hafta küvezde durup çıkmıştı. Merak etmeyin allah kavuşturur
Teşekkür ederim inşallah herkes sağlıkla doğursunSağlıkla kavuşun bebeğinize gözünüz aydın
Çok geçmiş olsun canım dikkat edin kendinizeBuzu bıraktım üstüne canım. Ya Eşim diyo zaten başına gelmeyen kalmadı Allah'ın izniyle sağ Salim doğur kızımızı kucağımıza sağlıkla alalım kurban kesicem diyo
İnşallah insallah herkes sağlıkla kavuşsun bebeği sağlıkla kucağa alıp koklamak nasip olsunGözün aydın canım doğum yapmışsın. Gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle evladını sağlıkla kucağına alıp evine gideceksin
İnşallah canım aminRabbim sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin canım benim sana da geçmiş olsun. Merak etme tahmin ettiğimizden daha güçlüler, yakında çıkacak bebisin
Amiiin insallahGözünüz aydın, sağlıkla kavuşun inşallah ❤
kargoda erimezse gelince dolaba atarım zaten deNormal şartlarda 3 gün içerisinde teslimat sağlıyoruz dolapta beklettikleri zaman çikolatamızda herhangi bir erime sorunu yaşanmaz
Bende havaların serinlemesini bekledim işte sorun yaşamayayalım diye kız çok uğraştı istediğim modeli bulmak için matbaa gezdi dün
MerhabalarrKızlar merhaba bugün randevum vardı 34+4 en son iki hafta önce gelmiştim. Bebiş 130 gram almış 2 haftada bende hiç kilo almamışm biraz moralim bozuldu doktor normal dedi ama. Toplam kilosu 2320.
Teşekkür ederim kuzum herşey hepimiz için iyiliklerle gelsinMaşallah canım o gün geldi yani. Olsun seneler sonra hayatına yeni bir güzellik katılacak. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Her yaşın ayrı bir güzelliği var derlerler ya senin bu yaşının en güzel yanı yavrun olacak. Yarın da dualarla seni beklicez bende heyecanlandım
İnşallah bi an modum düştü. Bir ayda 1 kilo almıştı daha önce iki hafta da daha az gibi geldi. Bakalım nstye de girdim Bebiş uyuyormuş tekrar bişeyler ye bi daha bakalım dedilerMerhaba.Doktor doğru söylüyor benimde öyle oldu 1 hafta aralıkla gittim yani 30 Gr almıştı almamıştı yani 2 hafta için iyi bazen oluyor öyle ireli haftalarda hızlı alır merak etme
Umarım öyledir bi an panik oldum dedim güzel beslenemiyormuyum diye kendimi suçladımkargoda erimezse gelince dolaba atarım zaten de
dur bende bi bakayım
bi çikolata yaptırıcam zaten
Merhabalarr
kilosu maşallah normal. son haftalarda az kilo alıyorlar artık. takılma bence
Bize de haber ver canım doğuma giderken ben müsait olursam okuyayımOkuyorum canım ama artık düzenli okuyayım bir de Meryem süresine başladım Kur'an okumasını bilmiyorum ama en azından Türkçe mealini doğuma kadar okuyayım
Kız ne diyosun yarın geliyor mu bebekSende öyle canım benim
Yarın ben mesela doğuracam sayılı gün çabucak geçti hatta telastan hiç anlamadım umarım bebekelrimiz sağlıklı Dünyaya gelirbizi yormazlar
38 yaşımdan sora geceleri uyanan bir minikle uğraşacam,
Kuzu 34 haftalik için normal kilo benimde 2400 flndi zaten o araliklarda olmasi lazim sonuçta hic almamış degil bi hafta fazla bi hafta az alıyorlar onlarda dengeliyor sanki icerde herseyiKızlar merhaba bugün randevum vardı 34+4 en son iki hafta önce gelmiştim. Bebiş 130 gram almış 2 haftada bende hiç kilo almamışm biraz moralim bozuldu doktor normal dedi ama. Toplam kilosu 2320.
Tabi ya sabah sekizde gidicem sıram gelince alacaklar sezeryana bugün biraz ortalığı topluyorum evde bir hafta kayınvalidem bana bakacak mis az evvel konuştukKız ne diyosun yarın geliyor mu bebek
Kizlar bende doktordan çıktım 2700 gr olmuşuz nst isi öğlene kaldi maalesef onu beklicem gun için hic konuşmadı buyuk ihtimal haftaya verirler galiba ya da 37 haftalikken nasil devlette prosedür onu da bilmiyorum dogru düzgün
Ay ben 39 haftaya fokuslanmistim 38 haftadan bahsedince bi heyecan bastıMaşallah haftasına göre de gayet iyi gelişmiş
Canım planlı sezeryan olacaksa doğumu 38+1 den basliyorlar 39 a geçirmiyorlar o yüzden seninde günün az kalmış
Bugün son kez bir çantaya bakacam soradan ekleyeceklerim olacak bakalım hayırlısıyla gelsin kuzularimiz
Bize bugün Gebelik Okulu'nda anlatıldı bu; "Bir elimizle bebeğin çıkışını sağlarken diğer elimizle bebeğin poposunu sürekli kontrol etmek zorundayız ama size etraftan anlatılan gibi bir bastırma söz konusu değil, kimse karnınıza bastırmayacak" dedi doktor. Bu arada imkanı olan annelere, mutlaka Gebelik Okulu'na katılmalarını öneririm. Burada yazılan çoğu sorunun cevabı uzmanlar tarafından detaylıca anlatılıyor.Siz sezaryen oldunuz galiba daha önce bu karnına bastırma olayı doğru mu ben en çok ondan korkuyorum
Anladım canım teşekkürler öyleymiş sanırım. Şimdi de nstde hareketsiz çıktı Bebiş üçüncü defa nstye aldılar çikolata kahve gazoz yedim içtim bakalım şimdi ne sonuç çıkacak biraz stres yaptım sanırımKuzu 34 haftalik için normal kilo benimde 2400 flndi zaten o araliklarda olmasi lazim sonuçta hic almamış degil bi hafta fazla bi hafta az alıyorlar onlarda dengeliyor sanki icerde herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?