Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
İnsallah öyle olur Benimkide çıkar çok sağolun

kargoda erimezse gelince dolaba atarım zaten de
dur bende bi bakayım
bi çikolata yaptırıcam zaten
Kızlar merhaba bugün randevum vardı 34+4 en son iki hafta önce gelmiştim. Bebiş 130 gram almış 2 haftada bende hiç kilo almamışm biraz moralim bozuldu doktor normal dedi ama. Toplam kilosu 2320.
Merhabalarr
kilosu maşallah normal. son haftalarda az kilo alıyorlar artık. takılma bence

Teşekkür ederim kuzum herşey hepimiz için iyiliklerle gelsin

Merhaba.Doktor doğru söylüyor benimde öyle oldu 1 hafta aralıkla gittim yani 30 Gr almıştı almamıştı yani 2 hafta için iyi bazen oluyor öyle ireli haftalarda hızlı alır merak etme
İnşallah bi an modum düştü. Bir ayda 1 kilo almıştı daha önce iki hafta da daha az gibi geldi. Bakalım nstye de girdim Bebiş uyuyormuş tekrar bişeyler ye bi daha bakalım dediler

kargoda erimezse gelince dolaba atarım zaten de
dur bende bi bakayım
bi çikolata yaptırıcam zaten

Merhabalarr
kilosu maşallah normal. son haftalarda az kilo alıyorlar artık. takılma bence
Umarım öyledir bi an panik oldum dedim güzel beslenemiyormuyum diye kendimi suçladım

Kız ne diyosun yarın geliyor mu bebek

Kizlar bende doktordan çıktım 2700 gr olmuşuz nst isi öğlene kaldi maalesef onu beklicem gun için hic konuşmadı buyuk ihtimal haftaya verirler galiba ya da 37 haftalikken nasil devlette prosedür onu da bilmiyorum dogru düzgün

Kızlar merhaba bugün randevum vardı 34+4 en son iki hafta önce gelmiştim. Bebiş 130 gram almış 2 haftada bende hiç kilo almamışm biraz moralim bozuldu doktor normal dedi ama. Toplam kilosu 2320.
Kuzu 34 haftalik için normal kilo benimde 2400 flndi zaten o araliklarda olmasi lazim sonuçta hic almamış degil bi hafta fazla bi hafta az alıyorlar onlarda dengeliyor sanki icerde herseyi

Maşallah haftasına göre de gayet iyi gelişmiş
Canım planlı sezeryan olacaksa doğumu 38+1 den basliyorlar 39 a geçirmiyorlar o yüzden seninde günün az kalmış
Bugün son kez bir çantaya bakacam soradan ekleyeceklerim olacak bakalım hayırlısıyla gelsin kuzularimiz

Ay ben 39 haftaya fokuslanmistim 38 haftadan bahsedince bi heyecan bastı

Siz sezaryen oldunuz galiba daha önce bu karnına bastırma olayı doğru mu ben en çok ondan korkuyorum
Bize bugün Gebelik Okulu'nda anlatıldı bu; "Bir elimizle bebeğin çıkışını sağlarken diğer elimizle bebeğin poposunu sürekli kontrol etmek zorundayız ama size etraftan anlatılan gibi bir bastırma söz konusu değil, kimse karnınıza bastırmayacak" dedi doktor. Bu arada imkanı olan annelere, mutlaka Gebelik Okulu'na katılmalarını öneririm. Burada yazılan çoğu sorunun cevabı uzmanlar tarafından detaylıca anlatılıyor.

Kuzu 34 haftalik için normal kilo benimde 2400 flndi zaten o araliklarda olmasi lazim sonuçta hic almamış degil bi hafta fazla bi hafta az alıyorlar onlarda dengeliyor sanki icerde herseyi
Anladım canım teşekkürler öyleymiş sanırım. Şimdi de nstde hareketsiz çıktı Bebiş üçüncü defa nstye aldılar çikolata kahve gazoz yedim içtim bakalım şimdi ne sonuç çıkacak biraz stres yaptım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…