Anladım sabırla bekleyeceğiz artık yaniBenim ilk doğumda da böyle olmuştu, 6 aylıkken sancılarım açılmalarım başlamıştı, 39+4'e kadar durmuştu içeride :) Doğum başlamış deyip yatırdıklarında şaşırmıştım, çünkü ağrılara çok alışmışım, fark etmedim bile. Bu da öyle olacak heralde. Elle muayene bile etmediler, açıklığı artırıyor diye. Daha küçük olduğu için, bebek iyi deyip başlatmıyorlar doğumu suni sancıyla..
AmiinEtiketlemeyi bilmiyorum kızlar. Bugün doğum yapacak arkadaşlara duacıyım, kolaylıkla sağlıkla gelsin bebisleriniz. Julettae bebeğin sağlıkla analı babalı büyütün insallah. Çok aktif yazmıyorum ben ama hepinizi tanıyor gibiyimdoktorum sezaryen öneriyor, 5 Eylül için tarih verdi ama normal doğurmayı çok istiyorum. Sabirla bekliyorum minik kızıma güveniyorum o kendi hazır olduğu zaman gelecek. Normal doğum için bebeğimi riske atmadan elimden geldiğince sabirli olmaya çalışıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bebeklere eziyet oluyor ya zaten canları yanıyor ben oğlumda bile zor dayanıyordumKızlar sağlık ocağına gittim. Topuk kanını hem hastane alıyormuş hem sağlık ocağı. Eskiden hastanede olsa yetiyordu ama şimdi bizde alıyoruz dedi hemşire. Buda yeni çıkmış
Ya evet. Kızımda topuk kanı hastanede alınmıştı hiç görmemiştik bile. Şimdi hem hastane hem sağlık ocağı. Eziyet vallaBebeklere eziyet oluyor ya zaten canları yanıyor ben oğlumda bile zor dayanıyordum
Canim benimde hem kızımda hem oğlumda hastane de saglik ocağı da almisti yaa zaten insan acı çektiğini görünce cok uzuluyor ben ikisinde de aglamistimKızlar sağlık ocağına gittim. Topuk kanını hem hastane alıyormuş hem sağlık ocağı. Eskiden hastanede olsa yetiyordu ama şimdi bizde alıyoruz dedi hemşire. Buda yeni çıkmış
Neye bakiyorlarsa hastane bakaydi hepsine ben dayanamam ki çok duygusalim kızımla beraber ağlarım vallahiYa evet. Kızımda topuk kanı hastanede alınmıştı hiç görmemiştik bile. Şimdi hem hastane hem sağlık ocağı. Eziyet valla
Bence vermeyenler vardır diye garanti olsun diye böyle yaptılar. Başka hastalıklara da bakıyoruz filan dedi. Ya bunu tek yerden yapsanız olmuyor mu
Ben cok zor gebe kalabildim, iki negatif tüp bebek denemem var, 4. Yılımda çatlatma iğnesiyle oluştu bu gebelik. Doktorum zor elde edilen gebeliklerde bebeği riske atmak istemiyoruz o yüzden 39. Haftada alalım diyorAmiindoktorun neden sezaryen öneriyor?
Normalde takılmam ama alınganlığım tuttu baya üzüldüm çirkinleşmişsin dedi resmenBenim görümcem de bu akşam aaa doğurdun mu kız karnın kaybolmuş dedikendisinin 2 çocuğu var bir de yani…. Dengesizler kapatılsın acil
Canim kasılmalar düzenli mi onu kontrol etmen lazımBenim bugün kasıklarım da sancılar var zor yürüyorum hayır olsun birde makat bölgeme de sancı girip çıkıyor arada adet olurken de olur bu sancı bende daha çok erken biraz daha durması lazım ya
Saglikla kucagina alirsin insallhh Allahim kolaylik versinDediğin aklımda aynı söylediğin gibi yapıyorum daha önce yazdın böyle unutmadim. Şuan için iyi gidiyor arada vuruyor ama dayanilmayacak gibi değil inşallah sağlıkla hızlı güzel doğum olur bebek ve benim için
Zaten bence seni üzmek için söylenmiş bir cümle. Altında bolca art niyet, biraz çekememezlik ve kıskançlık, biraz da kötü kalplilik görüyorumNormalde takılmam ama alınganlığım tuttu baya üzüldüm çirkinleşmişsin dedi resmen
Arada kasiklarda agri oluyor bndede belki baskidanda olabilir kac haftaliksiniz suan?Benim bugün kasıklarım da sancılar var zor yürüyorum hayır olsun birde makat bölgeme de sancı girip çıkıyor arada adet olurken de olur bu sancı bende daha çok erken biraz daha durması lazım ya
Amin canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın umarım her şeyy istediğin gibi ilerlerEtiketlemeyi bilmiyorum kızlar. Bugün doğum yapacak arkadaşlara duacıyım, kolaylıkla sağlıkla gelsin bebisleriniz. Julettae bebeğin sağlıkla analı babalı büyütün insallah. Çok aktif yazmıyorum ben ama hepinizi tanıyor gibiyimdoktorum sezaryen öneriyor, 5 Eylül için tarih verdi ama normal doğurmayı çok istiyorum. Sabirla bekliyorum minik kızıma güveniyorum o kendi hazır olduğu zaman gelecek. Normal doğum için bebeğimi riske atmadan elimden geldiğince sabirli olmaya çalışıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sağlık ocağı kesin alıyor hastaneyi bilmiyordum demekki ben görmedim evet insanın canı acıyor ama önemli bir test canım.Kızlar sağlık ocağına gittim. Topuk kanını hem hastane alıyormuş hem sağlık ocağı. Eskiden hastanede olsa yetiyordu ama şimdi bizde alıyoruz dedi hemşire. Buda yeni çıkmış
Bunu da bize Gebe Okulu'nda söylediler. Bebeğin 48 saat beslendikten sonra bakılacak değerleri varmış, artık çoğunlukla 48 saatten önce taburcu olunduğu için Sağlık Ocakları tamamlıyormuş o testi.Kızlar sağlık ocağına gittim. Topuk kanını hem hastane alıyormuş hem sağlık ocağı. Eskiden hastanede olsa yetiyordu ama şimdi bizde alıyoruz dedi hemşire. Buda yeni çıkmış
Canım sıkıntı topuk kanı alınması değil misal ne bakılması gerekiyorsa bir kerede baksalar çocuklarımızın canını yakmasalar sağlık için önemli ama onlarada eziyetTopuk kanı çok önemli kızlar aman sosyal medya saçmalıkları kafanızı karıştırmasın yaşamın ilk 10 günü tespit edilmezse nörolojik hasar bırakan metabolik hastalıklara bakılıyor. Bebiş ağlar iki sn sonra unutur. Aman ihmale gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?