Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ben cok zor gebe kalabildim, iki negatif tüp bebek denemem var, 4. Yılımda çatlatma iğnesiyle oluştu bu gebelik. Doktorum zor elde edilen gebeliklerde bebeği riske atmak istemiyoruz o yüzden 39. Haftada alalım diyor
aa anladım şimdiden bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın diye duamızı edelim o zaman :)

bugün 35+0'dayım, hamile değilmişim gibi rahatlıkla hareket ediyorum hiç ağrım falan da olmuyor normalde ama bugün işte yürürken vajinama ve kasıklarıma ağrı saplandı birkaç kez tekrarladı hızlı yürüdüğüm için mi oldu acaba yoksa doğurma alametleri mi bunlar

Kızlar 38+2haftadayım. Sadece 1 cm açıklığım var, normalmi? 38 haftadakiler 3-4 cm açıklığı var diye duyuyorum. Benimkimi yavaş ilerliyor acaba

Kızlar 38+2haftadayım. Sadece 1 cm açıklığım var, normalmi? 38 haftadakiler 3-4 cm açıklığı var diye duyuyorum. Benimkimi yavaş ilerliyor acaba
Açıklığına neden baktılar ki :/ ben sancı aldım iki saat sonra iki cm açıklığım oldu. O doğum sırasında belli olur açılır merak etme
Doktorun ne diyor

Bazı günler ben de öyleyim, öyle hafif ve rahat oluyorum ki sanki hamile değilmişim gibi. Ama bazı günler oturduğum yerden bile kalkacak halim olmuyor. Normal bence yaa ben alistim artık bu hallerime

Julettae enerjine hayranım hepimize yetişiyorsun maşallah
Yenidoğan hep uyuyor evi toplayıp küçüğüyle oynuyorum ya da burda takılıyorum ne yapayım dışarda bir hayatım yok evdeyim bir süre markete de gitmiyorum eşim getiriyor öyle yani temizlikten sonra çok vaktim oluyor

Benim oğlum bırakmıyordu yemek yiyeyim tuvalete bile gidemiyordum inşallah kızım annesini hiç yormaz

Açıklığına neden baktılar ki :/ ben sancı aldım iki saat sonra iki cm açıklığım oldu. O doğum sırasında belli olur açılır merak etme
Doktorun ne diyor
Normal kontrol'a dahilmiş açılma varmı diye. Yavaşça ilerliyor, idare eder gibi söyledi. Sanki çok geç kalmışım gibi birde en fazla 7 gün geçikebilirsin yoksa suni sancı veririz dedi. Böyle diyince modum düştü, acaba doğumum çokmu zor olacak, karnımda inmedi zaten. Baya yukarda duruyo. Doğuracak gibi durmuyorum, zor çıkacak sanırım Bahsettiğin çaydan içtim azönce.. faydası olurmu acaba

Bazı günler ben de öyleyim, öyle hafif ve rahat oluyorum ki sanki hamile değilmişim gibi. Ama bazı günler oturduğum yerden bile kalkacak halim olmuyor. Normal bence yaa ben alistim artık bu hallerime
ilk kez böyle oldu çok in çık yapmıştım hızlı da yürüyordum dedim noluyor iyi bari normal sanırım çoğu kişinin başına geliyormuş

Kızlar ben daha önce bahsetmiştim size de ilk gebeliğimde 34+3 te şiddetli preeklamspi hellp sendromuyla doğum yapmıştım. Birkaç gündür aynı belirtileri tekrar yaşadığım için bugün kan ve idrar alındı ve sonuç daha bir hafta önce normal olan bütün değerler kötüleşmiş. Tansiyonum normalden 9-10 ken iki gündür 11- 12 çıkıyor. Yarın testler tekrar edilecek yine yükselmeye devam ederse bekleyemeyiz dedi doktorlar. Çünkü bekledikçe de karaciğer enzimleri bozuluyor ve çöküyor. Bugün tam 34+3 üm doğum yaptığım günde aynı şeyleri öğrenmek çok zoruma gitti en fazla bir hafta daha ertelenebilse yine küvöze girer mi? Sabah hissederek uyanmıştım canım çok sıkıldı nolur dua edin iki hafta daha dayanayım kızım küvöze girmesin

Kesinlikle katılıyorum asılar içinde aynısını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…