aa anladım şimdiden bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın diye duamızı edelim o zaman :)Ben cok zor gebe kalabildim, iki negatif tüp bebek denemem var, 4. Yılımda çatlatma iğnesiyle oluştu bu gebelik. Doktorum zor elde edilen gebeliklerde bebeği riske atmak istemiyoruz o yüzden 39. Haftada alalım diyor
Aminaa anladım şimdiden bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın diye duamızı edelim o zaman :)
Teşekkür ederimInstagram'da bir doktor var ben çok seviyorum, onun bir videosu var bu konuyla ilgili. Hemen link bırakıyorum, izleyin isterseniz..
35+6Arada kasiklarda agri oluyor bndede belki baskidanda olabilir kac haftaliksiniz suan?
Düzenli değil ama çok uzun süre sürüyor kasılma anlamadım hiçCanim kasılmalar düzenli mi onu kontrol etmen lazım
Kuzu is fln yapma dinlen yorma kendini düzenli olursa korkmak gerekir yalancı kasılmalar yaşıyorsun buyuk ihtimalDüzenli değil ama çok uzun süre sürüyor kasılma anlamadım hiç
Açıklığına neden baktılar ki :/ ben sancı aldım iki saat sonra iki cm açıklığım oldu. O doğum sırasında belli olur açılır merak etmeKızlar 38+2haftadayım. Sadece 1 cm açıklığım var, normalmi? 38 haftadakiler 3-4 cm açıklığı var diye duyuyorum. Benimkimi yavaş ilerliyor acaba
Bazı günler ben de öyleyim, öyle hafif ve rahat oluyorum ki sanki hamile değilmişim gibi. Ama bazı günler oturduğum yerden bile kalkacak halim olmuyor. Normal bence yaa ben alistim artık bu hallerimebugün 35+0'dayım, hamile değilmişim gibi rahatlıkla hareket ediyorum hiç ağrım falan da olmuyor normalde ama bugün işte yürürken vajinama ve kasıklarıma ağrı saplandı birkaç kez tekrarladı hızlı yürüdüğüm için mi oldu acaba yoksa doğurma alametleri mi bunlar
Julettae enerjine hayranım hepimize yetişiyorsun maşallahkolaylıkla gelsin inşallah
Hep vardı canım, ikisi birlikte değerlendiriliyorKızlar sağlık ocağına gittim. Topuk kanını hem hastane alıyormuş hem sağlık ocağı. Eskiden hastanede olsa yetiyordu ama şimdi bizde alıyoruz dedi hemşire. Buda yeni çıkmış
Yenidoğan hep uyuyorJulettae enerjine hayranım hepimize yetişiyorsun maşallah
Benim oğlum bırakmıyordu yemek yiyeyim tuvalete bile gidemiyordum inşallah kızım annesini hiç yormazYenidoğan hep uyuyorevi toplayıp küçüğüyle oynuyorum ya da burda takılıyorum ne yapayım dışarda bir hayatım yok evdeyim bir süre markete de gitmiyorum eşim getiriyor öyle yani temizlikten sonra çok vaktim oluyor
Normal kontrol'a dahilmiş açılma varmı diye. Yavaşça ilerliyor, idare eder gibi söyledi. Sanki çok geç kalmışım gibiAçıklığına neden baktılar ki :/ ben sancı aldım iki saat sonra iki cm açıklığım oldu. O doğum sırasında belli olur açılır merak etme
Doktorun ne diyor
ilk kez böyle oldu çok in çık yapmıştım hızlı da yürüyordum dedim noluyorBazı günler ben de öyleyim, öyle hafif ve rahat oluyorum ki sanki hamile değilmişim gibi. Ama bazı günler oturduğum yerden bile kalkacak halim olmuyor. Normal bence yaa ben alistim artık bu hallerime
Kesinlikle katılıyorum asılar içinde aynısını düşünüyorumTopuk kanı çok önemli kızlar aman sosyal medya saçmalıkları kafanızı karıştırmasın yaşamın ilk 10 günü tespit edilmezse nörolojik hasar bırakan metabolik hastalıklara bakılıyor. Bebiş ağlar iki sn sonra unutur. Aman ihmale gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?