Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Gözün aydın kuzum çok şükür kavuştun yavruna.Bizim içinde bol bol kokla kucakla

Yarın inşallah güzel haberler alırsın yüreğin ferahlat, nasıl oluyor bilmiyorum ama diğer arkadaşların doğumu bir süre geciktirmişlerdi zaten ileri haftalardayız

Ayyyyy Allah sağlıkla analı babalı büyütsün, bebişi aldın mı kucağına nasılsınız?

Gözün aydın inşallah tez zamanda toparlanırsın

Allah analı babalı büyütsün, çok şükür ikinizde iyisiniz

Gözün aydın Çok güzel bir ömrü olsun

Yarın inşallah güzel haberler alırsın yüreğin ferahlat, nasıl oluyor bilmiyorum ama diğer arkadaşların doğumu bir süre geciktirmişlerdi zaten ileri haftalardayız
Umarım ama en fazla bir hafta daha uzatabilir sanırım baş ağrısından gözümü açamıyorum tansiyonum yükseliyor ödemim çoğaldı idrarda protein de yüksek. Umarım bir çözümü yolu vardır

Yaaa çok şükür canım evet sezeryan malesef hiç kolay diğil ama gecicek önemlisi bebeğine kavuştun kilosuda iyi MaşAllah bizim kilolar aynıydı nerdeyse oğlumdan bu perfomansı bekliyorum

Hayırlı uğurlu olsun canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah Ağrıların zamanla azalacaktır Aylin’ini doya doya öpüp koklayınca

Benim bugün kasıklarım da sancılar var zor yürüyorum hayır olsun birde makat bölgeme de sancı girip çıkıyor arada adet olurken de olur bu sancı bende daha çok erken biraz daha durması lazım ya
Arada kasiklarda agri oluyor bndede belki baskidanda olabilir kac haftaliksiniz suan?
Gozun aydin gecmis olsun darisi bizlere insallah

Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallah
Ağrı pompası taktırabildiniz mi

Gözün aydııın olsun kavuştunuz yavrunlaaağrıların da kısa zamanda geçer inşallah

Endişelenme bence daha vakti vardır
Gözün aydın canımmm mutluluklar miss kokulu Aylin dünyaya hoş geldi
Çok geçmiş olsun ağrıların da çabuk geçer umarım canım

Doğru diyorsun lohusayken dışarı çıksan çıkamazsın evde insanın canı sıkılır

Canım stres yapma bebeğinde tansiyonum da daha çok etkilenir. İnşallah yarın tahliller yenilenince sonuçlar iyi çıkar.

Gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanıza

Gözün aydın canım

Doğru diyorsun lohusayken dışarı çıksan çıkamazsın evde insanın canı sıkılır
Çıkarım da aşırı yağmur yağıyor ve eşim olmadan 3 çocukla çıkamam hemen alışmam lazım hepsini kontrol etmek kolay mı zor mu bir alışmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…