Gözün aydın kuzum çok şükür kavuştun yavruna.Bizim içinde bol bol kokla kucaklaCanlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Allah'ım hepinizi vakti zamanı gelince kurtarsın
Yarın inşallah güzel haberler alırsın yüreğin ferahlat, nasıl oluyor bilmiyorum ama diğer arkadaşların doğumu bir süre geciktirmişlerdi zaten ileri haftalardayızKızlar ben daha önce bahsetmiştim size de ilk gebeliğimde 34+3 te şiddetli preeklamspi hellp sendromuyla doğum yapmıştım. Birkaç gündür aynı belirtileri tekrar yaşadığım için bugün kan ve idrar alındı ve sonuç daha bir hafta önce normal olan bütün değerler kötüleşmiş. Tansiyonum normalden 9-10 ken iki gündür 11- 12 çıkıyor. Yarın testler tekrar edilecek yine yükselmeye devam ederse bekleyemeyiz dedi doktorlar. Çünkü bekledikçe de karaciğer enzimleri bozuluyor ve çöküyor. Bugün tam 34+3 üm doğum yaptığım günde aynı şeyleri öğrenmek çok zoruma gitti en fazla bir hafta daha ertelenebilse yine küvöze girer mi? Sabah hissederek uyanmıştım canım çok sıkıldı nolur dua edin iki hafta daha dayanayım kızım küvöze girmesin
Ayyyyy Allah sağlıkla analı babalı büyütsün, bebişi aldın mı kucağına nasılsınız?Canlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Gözün aydın inşallah tez zamanda toparlanırsınCanlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Allah analı babalı büyütsün, çok şükür ikinizde iyisinizCanlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Gözün aydınCanlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Umarım ama en fazla bir hafta daha uzatabilir sanırım baş ağrısından gözümü açamıyorum tansiyonum yükseliyor ödemim çoğaldı idrarda protein de yüksek. Umarım bir çözümü yolu vardırYarın inşallah güzel haberler alırsın yüreğin ferahlat, nasıl oluyor bilmiyorum ama diğer arkadaşların doğumu bir süre geciktirmişlerdi zaten ileri haftalardayız
Yaaa çok şükür canım evet sezeryan malesef hiç kolay diğil ama gecicek önemlisi bebeğine kavuştun kilosuda iyi MaşAllahCanlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Hayırlı uğurlu olsun canımm Allah analı babalı büyütsün inşallahCanlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Arada kasiklarda agri oluyor bndede belki baskidanda olabilir kac haftaliksiniz suan?Benim bugün kasıklarım da sancılar var zor yürüyorum hayır olsun birde makat bölgeme de sancı girip çıkıyor arada adet olurken de olur bu sancı bende daha çok erken biraz daha durması lazım ya
Gozun aydin gecmis olsun darisi bizlere insallahCanlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallahCanlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Gözün aydııın olsun kavuştunuz yavrunlaaCanlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Endişelenme bence daha vakti vardırNormal kontrol'a dahilmiş açılma varmı diye. Yavaşça ilerliyor, idare eder gibi söyledi. Sanki çok geç kalmışım gibibirde en fazla 7 gün geçikebilirsin yoksa suni sancı veririz dedi. Böyle diyince modum düştü, acaba doğumum çokmu zor olacak, karnımda inmedi zaten. Baya yukarda duruyo. Doğuracak gibi durmuyorum, zor çıkacak sanırım Bahsettiğin çaydan içtim azönce.. faydası olurmu acaba
Gözün aydın canımmm mutluluklar miss kokulu Aylin dünyaya hoş geldiCanlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Doğru diyorsun lohusayken dışarı çıksan çıkamazsın evde insanın canı sıkılırYenidoğan hep uyuyorevi toplayıp küçüğüyle oynuyorum ya da burda takılıyorum ne yapayım dışarda bir hayatım yok evdeyim bir süre markete de gitmiyorum eşim getiriyor öyle yani temizlikten sonra çok vaktim oluyor
Canım stres yapma bebeğinde tansiyonum da daha çok etkilenir. İnşallah yarın tahliller yenilenince sonuçlar iyi çıkar.Kızlar ben daha önce bahsetmiştim size de ilk gebeliğimde 34+3 te şiddetli preeklamspi hellp sendromuyla doğum yapmıştım. Birkaç gündür aynı belirtileri tekrar yaşadığım için bugün kan ve idrar alındı ve sonuç daha bir hafta önce normal olan bütün değerler kötüleşmiş. Tansiyonum normalden 9-10 ken iki gündür 11- 12 çıkıyor. Yarın testler tekrar edilecek yine yükselmeye devam ederse bekleyemeyiz dedi doktorlar. Çünkü bekledikçe de karaciğer enzimleri bozuluyor ve çöküyor. Bugün tam 34+3 üm doğum yaptığım günde aynı şeyleri öğrenmek çok zoruma gitti en fazla bir hafta daha ertelenebilse yine küvöze girer mi? Sabah hissederek uyanmıştım canım çok sıkıldı nolur dua edin iki hafta daha dayanayım kızım küvöze girmesin
Gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanızaCanlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Gözün aydın canımCanlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Çıkarım da aşırı yağmur yağıyor ve eşim olmadan 3 çocukla çıkamam hemen alışmam lazım hepsini kontrol etmek kolay mı zor mu bir alışmam lazımDoğru diyorsun lohusayken dışarı çıksan çıkamazsın evde insanın canı sıkılır
Gözün aydın canım
Kaç haftalıkken doğum yapmış oldun?Canlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?