- 18 Haziran 2025
- 464
- 135
- 18
Benim ilk bebek olacak. Gebeyken riskli diye hiçbir yere çıkamadım. Doğum yapınca ben de kendimi dışarıya atmak istiyorum ama bebekle nasıl olur bilmiyorum:) Tatile gitmek ya da uçak yolcuğu için sence ne zamanı beklemeliyim?:)Çıkarım da aşırı yağmur yağıyor ve eşim olmadan 3 çocukla çıkamam hemen alışmam lazım hepsini kontrol etmek kolay mı zor mu bir alışmam lazım
Canım stres yapma küvez durumlarını bilmiyorum ama çok erken haftalarda değilizKızlar ben daha önce bahsetmiştim size de ilk gebeliğimde 34+3 te şiddetli preeklamspi hellp sendromuyla doğum yapmıştım. Birkaç gündür aynı belirtileri tekrar yaşadığım için bugün kan ve idrar alındı ve sonuç daha bir hafta önce normal olan bütün değerler kötüleşmiş. Tansiyonum normalden 9-10 ken iki gündür 11- 12 çıkıyor. Yarın testler tekrar edilecek yine yükselmeye devam ederse bekleyemeyiz dedi doktorlar. Çünkü bekledikçe de karaciğer enzimleri bozuluyor ve çöküyor. Bugün tam 34+3 üm doğum yaptığım günde aynı şeyleri öğrenmek çok zoruma gitti en fazla bir hafta daha ertelenebilse yine küvöze girer mi? Sabah hissederek uyanmıştım canım çok sıkıldı nolur dua edin iki hafta daha dayanayım kızım küvöze girmesin
Ben ikinci doğumumda oğlum 25 günlükken tatile gitmiştim hiçbir sıkıntı yaşamadımBenim ilk bebek olacak. Gebeyken riskli diye hiçbir yere çıkamadım. Doğum yapınca ben de kendimi dışarıya atmak istiyorum ama bebekle nasıl olur bilmiyorum:) Tatile gitmek ya da uçak yolcuğu için sence ne zamanı beklemeliyim?:)
Artık bebeklerimiz büyüdü canım hiiç stres yapma. Ödem yapıcı şeyler yeme, hafif loş ışıkta dinlen. Doktoruna yeşilçay gibi ödem atıcı çayları sorabilirsin.Kızlar ben daha önce bahsetmiştim size de ilk gebeliğimde 34+3 te şiddetli preeklamspi hellp sendromuyla doğum yapmıştım. Birkaç gündür aynı belirtileri tekrar yaşadığım için bugün kan ve idrar alındı ve sonuç daha bir hafta önce normal olan bütün değerler kötüleşmiş. Tansiyonum normalden 9-10 ken iki gündür 11- 12 çıkıyor. Yarın testler tekrar edilecek yine yükselmeye devam ederse bekleyemeyiz dedi doktorlar. Çünkü bekledikçe de karaciğer enzimleri bozuluyor ve çöküyor. Bugün tam 34+3 üm doğum yaptığım günde aynı şeyleri öğrenmek çok zoruma gitti en fazla bir hafta daha ertelenebilse yine küvöze girer mi? Sabah hissederek uyanmıştım canım çok sıkıldı nolur dua edin iki hafta daha dayanayım kızım küvöze girmesin
Kültür turu mu denizli bir tatil mi yaptın? Ben de bir şeyler yapmak istiyorum hevesle:)Ben ikinci doğumumda oğlum 25 günlükken tatile gitmiştim hiçbir sıkıntı yaşamadımuçağı bilmiyorum ama araba ile gitmiştim.. küçükken daha kolay uyuyorlar çoğunlukla
mayısa denk gelmişti deniz tatiline gitmiştim bir hafta kaldım çok rahattı otelde temizlik yemekte yapmıyordum aşırı dinlendirici olmuştu.. imkanın varsa gidin: )Kültür turu mu denizli bir tatil mi yaptın? Ben de bir şeyler yapmak istiyorum hevesle:)
Yok yok baktırıcam tabi, bana ikisininde alması garip geldi. 2022 de kızım doğduğunda sadece hastane alıyordu o değişmiş ondan şaşırdımTopuk kanı çok önemli kızlar aman sosyal medya saçmalıkları kafanızı karıştırmasın yaşamın ilk 10 günü tespit edilmezse nörolojik hasar bırakan metabolik hastalıklara bakılıyor. Bebiş ağlar iki sn sonra unutur. Aman ihmale gelmez
Evet evet yaptırırız tabiSağlık ocağı kesin alıyor hastaneyi bilmiyordum demekki ben görmedim evet insanın canı acıyor ama önemli bir test canım.
açıklık doğum zamanı gelince çabuk ilerliyor diyorlar. Zamanın gelmemiştir daha ondandırKızlar 38+2haftadayım. Sadece 1 cm açıklığım var, normalmi? 38 haftadakiler 3-4 cm açıklığı var diye duyuyorum. Benimkimi yavaş ilerliyor acaba
Doğum sonrası ilk işim kendime gelip plan yapmak olacak:)mayısa denk gelmişti deniz tatiline gitmiştim bir hafta kaldım çok rahattı otelde temizlik yemekte yapmıyordum aşırı dinlendirici olmuştu.. imkanın varsa gidin: )
Kızzzz doğurdun mu ay ay ayyyyyCanlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Allah'ım hepinizi vakti zamanı gelince kurtarsın
Ben yukselenden anlamıyorum onu nasıl hesaplıyoruz canmBen bebiko dogunca ilk bakacağım sey dogum haritası olacak galiba biraz takıntılıyım 2 cocugumda da bakmıştım oğlumun yükselenini balik istemediğim için dakka saymistimcok duygusal oluyorlar cnku ama ay burcu balik oldu o konuda yapacak biseyim yoktu bunu da kesin hemen bakarim var mı benim gibi olan kesin yoktur
İnşaallah canımaçıklık doğum zamanı gelince çabuk ilerliyor diyorlar. Zamanın gelmemiştir daha ondandır
Ben baktım hatta yorumlattım annesiyle sorunlu bi haritası var...Ben bebiko dogunca ilk bakacağım sey dogum haritası olacak galiba biraz takıntılıyım 2 cocugumda da bakmıştım oğlumun yükselenini balik istemediğim için dakka saymistimcok duygusal oluyorlar cnku ama ay burcu balik oldu o konuda yapacak biseyim yoktu bunu da kesin hemen bakarim var mı benim gibi olan kesin yoktur
Hayırlı olsunCanlar benim doğum 12.19 da oldu iki gibi ameliyat haneden çıktım 3160 Aylin çok şükür sağlıklı ben biraz zorlandım ağrılarım varteşekkür ederim
Allah'ım hepinizi vakti zamanı gelince kurtarsın
Dogum saatinden hesaplanıyor canimBen yukselenden anlamıyorum onu nasıl hesaplıyoruz canm
Yapma yaa oyle olmaz umarım benim gibi meraklı olan varmis iyi bariBen baktım hatta yorumlattım annesiyle sorunlu bi haritası var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?