Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Yaa PhoebeBuffay00 nasılsın acaba kuzum yaa suni sancı ile baslatcaklardi ne durumda kimbilir yazmaya vakti bile olmadı kıyamam yaa insallah sürecin guzel geciyordur
İlk doğum uzun sürüyor neler çekiyordur canım benim tahmin ediyorum sabahtan beri aklım onda :/// PhoebeBuffay00 canımm inşallah her şey yolundadır ya

Yaa kuzum kıyamam şimdiden başlamış desene

Bir boğa olarak şoktayım o zmn burçlarla haşır neşirdir aslinda bogalar
İşte ondan inanmıyorum burçlaramesela boğalar için iştahlı yemek için yaşıyorlar sanki diyorlar yalan ben öyle birisi asla diğilim bak gebeliğin sonuna geldim çok şükür yine eskisi gibi çok yemiyorum

Evet insanı çileden çıkaran laflar oluyo yani siz çocuklarınızı büyütmüşsünüz torununuzu da sevin işte tadında
Bende çok takıyordum şimdi umursamıyorum asla sende boş ver eziyetini çeken biziz zamanında kendi çocuklarınıza istediğini yapsaydınız

Iste kuzu o yuzden dogum haritanın var seni suan belki yükselenin ya da ay burcun etkiliyor olabilir ben baya baya seni ikna etmeye çalışıyorum yalniz

Gözün aydın geçmişler olsun hayırlı sağlıklı sıhatli bir evlat olsn inşallah

Yalnız chatgpt den yapayım dogum haritasına dedim burcumu koç yapti yaa dogum haritasına ordan bakmayın derim cocuklariminda degisti herseyi

Bende çok takıyordum şimdi umursamıyorum asla sende boş ver eziyetini çeken biziz zamanında kendi çocuklarınıza istediğini yapsaydınız
Haklısın ilk çocuk olunca çok takıyorum herhalde onların ilk torunu iyice bunalıyorum bu kadar konuşmalarına. Bir de çok uzaklar şehir olarak. Sanki çocuğu onlar için yapmışım gibi davranıyorlar Onların isteğine karşılık duasına karşılık vermişim gibi

Iste kuzu o yuzden dogum haritanın var seni suan belki yükselenin ya da ay burcun etkiliyor olabilir ben baya baya seni ikna etmeye çalışıyorum yalniz
Onu ben diyecektim yabence bende seni ikna etmek çabasındayım inanma diyevalla kuzum ola bilir dediğin gibi ama ben yine inanmıyorum bak her şeyi takarım aşırı kafaya takarım birde ufak bir şeyi ama burcu diğil yani

İyiki uzaklar benimkiler yakınSen sanki benim kp anlatıyorsun kv umrunda diğil hiçbir şey hep diyor annesi iyi bilir o benden iyi diyor ama kp diyorki oğlum için kaç tane torunum olsa bile o benim için başka onu ayrı seviyorum onu şöyle yapıcam büyüsün azcık bende he he diyorum zamanla anladıki yalnış konuşuyor

Uzaklar evet ama bu sefer de yatılı kalma mevzusu oluyo gelip gittiklerinde. Bilmiyorum hangisi daha hayırlı

Bende chata sormuştum.hangi gün doğsa ne olur diye aman hepsine bi şey dedi. Unutrum bile çoğunu

Kız bak ben sana diyorum bırak bu işleri
Şaka gibi yaa yapay zekanin kafasi karismis hobi gibi bisi kuzu yaa yoksa yükselenim oğlak ama hiçte hırslı biri değilim mesela maksat oyle bakmak sana da saygım sonsuz

Yalnız chatgpt den yapayım dogum haritasına dedim burcumu koç yapti yaa dogum haritasına ordan bakmayın derim cocuklariminda degisti herseyi
Ben de smdi ona sordum senden farklı söyledi ay burcunu falan heralde orayı tam geliştirememişler zamanla astroloji bölümünü geliştirirler

Canım ya nasıl böyle yorumluyor chatgbt? Benimki sadece Mars ikizler merkül başak bilmem ne böyle saçma şeyler diyor

Şaka gibi yaa yapay zekanin kafasi karismis hobi gibi bisi kuzu yaa yoksa yükselenim oğlak ama hiçte hırslı biri değilim mesela maksat oyle bakmak sana da saygım sonsuz
Kafası karışmış ola bilir kuzumtabi normal canım her kesin bir hobisi var

Ben de smdi ona sordum senden farklı söyledi ay burcunu falan heralde orayı tam geliştirememişler zamanla astroloji bölümünü geliştirirler
Eşime dedim şimdi benim burcum kocmus dedim mee diye geziyorum evde koptuk gulmekten yapay zeka uctu baya bencede kendini gelistirmeli başka sayfalardan da baktim hep boğayim yükselen oğlak tamam ama ay burcum yengeç yapay zekada ay burcum kova çıktı ona da sok oldum zaten direkt kapattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…