Ben prima ve hipp kullanıyorum hangisi olursa. Diğerleri büyük çocuğumda da alerji yapıyordu kızartıyor pişik yapıyor bunlar iyi geliyor şimdilikKızlar bizimki geceeeleri uyumuyor gündüzleri de bir huysuzlasti meğerse çocuğum beze alerji olmuş kalça kenarları ve sırtı kırmızı Prima almıştık ilk sorun yoktu
Eşim organik diye diye sleppy almaya başladı uyardım yine almış sinirlendim artık kızınca iade edecek
Hangi Bebek bezi iyi geldi bebeklerinize yazarmisiniz
Kremin var mı yoksa krem alana kadar zeytinyağı vs yağlardan sür de rahatlasın zaten pişik kremi alırsan hemen iyileşir akşama sabaha bir şey kalmazOrganik mis güya bağırdım eşime organikse organik çocuğum kötü oldu napayım dedimkuuzm benim sürekli ağladı mutfağa lavaboya gecemedim bezi bağlarken kendini sıkıyor bağlatmak istemiyor
Canım pişik kremi aldım travazol aldım Bebek yağı aldım zeytin yağı sürdüm hatta pudra sürdüm yine geçmedi ah bu eşler benimkide öpüyor sakaliylaAcıyor canım doktora söylesen bir krem yazar 1 güne bile geçer gider..organik olsa ne olucakki her bebek farklı Miraçın yüzünde 3 tane kırmızı nokta çıkmış ben eşime bağlıyorum sakalı yüzü öyle öpmüş hala geçmiyor duruyor yüzünde
Bence doktorlar risk görseydi muhakkak yatırırlardı hele ki devlette en ufak şeyi bile dikkate alıyorlar siz de çok stres yapmayın sadece kontrollerinizi normalden sık yaptırın bebiş hareketlerine dikkat edin gerekirse iki üç günde bir görününBende kendime hayret ediyorum valla sabrıma Doktora göre endişelenecek hiç bişey yok Artık farklı doktorlara gidip farklı cevaplarda almaktan yoruldum hepsi başka telden çalıyor kuzum Allaha emanet Dua ediyorum Rabbim korusun yavrumu İnşalah kuzum kimseye evlat acısı yaşatmasın Rabbim devlete özele gitmediğim yer kalmadı şehir hastanesi bile risk görmedi düşün yani
Amin.. Erkek canımVaktinde sağlıkla gelsin minikler
Cinsiyeti neydi seninkinin canım
Sürüyorum canım bezi de almis değiştirirsem biseyi kalmazKremin var mı yoksa krem alana kadar zeytinyağı vs yağlardan sür de rahatlasın zaten pişik kremi alırsan hemen iyileşir akşama sabaha bir şey kalmaz
Heyecanlanmamak elde değil ☺ genelden memnun kalmamış mıydınızBanada 6bucukda hastane de ol dedi balım. Aynı durumdaym çok heyecanlıyım yarın bayilmazsam iyiilk dogumum genel anestezi ile olmuştum spinal biraz ürkütücü geliyor
Hahah bence de canım çok güzel oluyo ilk geliş anı filanÖyle derler ama içerde bir hatun vardı ameliyatta demezler bebeğe ağızları açık kalır
Bize iyi geldi şuan için. Demek bebekten bebege fark ediyor demekkiKızlar bizimki geceeeleri uyumuyor gündüzleri de bir huysuzlasti meğerse çocuğum beze alerji olmuş kalça kenarları ve sırtı kırmızı Prima almıştık ilk sorun yoktu
Eşim organik diye diye sleppy almaya başladı uyardım yine almış sinirlendim artık kızınca iade edecek
Hangi Bebek bezi iyi geldi bebeklerinize yazarmisiniz
Gümüş kapak bana iyi geldi iki gün takmadım meme emerken acısını anlayıp iyi geldiğine karar verdim ama kişiden kişiye değişir mi bilmiyorumMerhaba kızlar. Çoğunuz doğum yaptınız. Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde büyüsün bebişleriniz inşallah. Daha doğum yapmamış olanlara da Allah yardımcınız olsun. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.Size bir sorum olacak. Tecrübelerinize ihtiyacım var. İlk doğumum olacak. Bazıları gümüş kapak veya göğüs kalkanı öneriyor hangisi kullanışlı olur siz kullandınız mı deneyimleriniz nedir başka önerileriniz varsa açığım. Ona göre satın alıyım diyorum
Ben promalt içiyorum bir de bı damla aldım trendyoldan sen alabiliyor musun yurt dışından bilmiyorum ama bestlak damla onu da içiyorum. Yiyorum içiyorum. bazen memeler sönük bazen de taş gibi ebe kilosuna iyi dedi ama ben her kontrol gününe kadar heyecanla bekliyorum. Resmen sadece onun için yiyorum içiyorum uyuyorum 20 gündür kendim için hiçbir şey yapmadım ama onu çok seviyorum ve bunu önemsemiyorumHaklısın zaten gazlı bir bebek bari yulaf süt yapar çok kalori de değil diye aklıma geldiben malt bira alıp içemedim çok kalori gelir diye cesaret edemedim arpa yerine yulaf geldi aklıma
Gerçekten her şeyi unutuyorum ne zaman kendimize geleceğiz bakalım
Ayy nerde kuzum ya doktor 10gün sonraya çağırdı evde takip edeceğim hareketlerini az hissedersem giderim doktora kalsa nerdeyse doğuma çağıracakBence doktorlar risk görseydi muhakkak yatırırlardı hele ki devlette en ufak şeyi bile dikkate alıyorlar siz de çok stres yapmayın sadece kontrollerinizi normalden sık yaptırın bebiş hareketlerine dikkat edin gerekirse iki üç günde bir görünün
Amin.. Erkek canım
Bize iyi geldi şuan için. Demek bebekten bebege fark ediyor demekki
Ay ne güzel anlattın sen ne güzel bir annesin yaaBen promalt içiyorum bir de bı damla aldım trendyoldan sen alabiliyor musun yurt dışından bilmiyorum ama bestlak damla onu da içiyorum. Yiyorum içiyorum. bazen memeler sönük bazen de taş gibi ebe kilosuna iyi dedi ama ben her kontrol gününe kadar heyecanla bekliyorum. Resmen sadece onun için yiyorum içiyorum uyuyorum 20 gündür kendim için hiçbir şey yapmadım ama onu çok seviyorum ve bunu önemsemiyorum
Tek değilmişimKoydum artık.hadi biz doğurucaz onlara tatil gibi. Neyse artık
Bende zor kapattım valizibu kadar beklemiyordum
Bez değişilmezse geçmezki birde biraz açık koy azcık derisi kendine gelsin sen kaka yaptığında yıkıyormusun canım?Canım pişik kremi aldım travazol aldım Bebek yağı aldım zeytin yağı sürdüm hatta pudra sürdüm yine geçmedi ah bu eşler benimkide öpüyor sakaliyla
Islak mendille siliyorum bir gün durup bir gun banyo yaptırıyorumBez değişilmezse geçmezki birde biraz açık koy azcık derisi kendine gelsin sen kaka yaptığında yıkıyormusun canım?
Islak mendilde alerji yapa bilir canım bizim kaka aşırı yağlı normalde ben ilk oğlumda ıslak mendil stokladım ama kullanmadım hep yıkadım ama şimdi bebeğimin kakası yağlı elimden zor çıkıyor ondan kakası düzelene kadar ıslak mendil kullanıyorum mecburIslak mendille siliyorum bir gün durup bir gun banyo yaptırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?