- 4 Şubat 2025
- 248
- 427
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
- #30.401
Hemen alıyorumCanım solgarin B12 sini kullaniyorum. Hem bana enerji hemde cidden bol süt yapıyor. Senin memelere şelale gibi süt diliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen alıyorumCanım solgarin B12 sini kullaniyorum. Hem bana enerji hemde cidden bol süt yapıyor. Senin memelere şelale gibi süt diliyorum![]()
Maşallah canım gözün aydın bize de dua et lütfen kavuşalım bir an önceSelam guzel anneler bende Sahra kusumda iyiyiz cok.guzel bir operasyon gecirdim spinal anestezi ignesini hissetmedim bile ultrasonda cok.yanildi doktorum 3100 bekliyirduk 3600 geldi tosunum iki gogsumdende hemen sut geldi emiyoruz dogumum 11 bucukta gerceklesti 2 kere kaka 2 kere cis yaptik ama malesef bn henuz gaz cikartamadm hareketimde sorun yok yuruyorum geziyorum bol bol insallah gazda cikartirsak yarina evimize gidicezz
Gelirken bir pastaneden bir paket kuru pasta alıp da gelmeyi akıl etseler sen de yanına çayı yapsan ne olur işte insanlar biraz düşünceli olsaMisafir olayı zor ya gelmeden temizlik yap gidince temizlik yap dün komşular aniden geldi hepsi toplanmış Bi de Allah dan annemler buzluğa kurabiye yapıp atmıştı çayla ikram ettik hemen
ben diğerlerinde karışım olarak yanıma koyuyordum termosta suyum hazır oluyordu gidip gelip demleyip içiyordum. Humana, bestlak içiyorum aman aman sütüm yok yetecek kadar solgarı denemedim. Bugün dut kompostosu yapicam inşRezeneyi kuru bitki gibi alıp çayını mı yapacaksınız? Bu humana iyi değil mi bir de Solgar b12'li kapsül var onu kullanan var mı acaba bana çok süt lazım
Benim oğlum ilk 10 gün tutmadı douladan falan destek aldım hastanede eğitim aldım yok yani tutmamak için ısrar etti kaşıkla biberonla sağdığım sütü verdik ve mama ile destekledik. Pazartesi günü kızım doğacak nasipse bu kez zorlamayacağım ne onu ne de kendimi bende mama ile büyümüşüm keşke anne sütü alsa yetse falan ama olmuyorsa olmasın yani… oğlum 4. Ayında beni ve emziği bıraktı maşallah çok hasta da olmadı sağlıklı 20 aylık bi bebiş o da şu an. Kızımda aynı hataları yapıp aynı gözyaşlarını dökmeyeceğim kendini harap etme sen ağladıkça üzüldükçe bebeğe yansıyor huzursuz oluyor. Böyle düşününce yetemiyorsun lütfen pozitif olKendimi mama verdiğim için çok suçlu hissediyorum süt var ama yetmiyor gibi geliyor emdiğinde kaka yapamıyor mamadan sonra kaka yapıyor. Doyduğından emin olamıyorum zaten silikon uç ile emzirmeye çalışıyorum. Yetememezlik psikolojisi beni mahvediyor her gün günde 6-7 posta ağlıyorum. Eşim arayıp kızım napıyor dediğinde bile kıskanıyorum artık beni sevmiyor mu diyorum. Lohusalık çok zormuş![]()
Aynı hatayı ben de yaptım ama atlatıyorum sen de kendine gel . Emzirme 2 kişilik bir iş . Biri istekli değilse olmuyor . Çevremde yıllarca emzirip bağışıklığı düşük olan çok çocuk var bu bir iyi annelik kriteri değil asla . Her geçen gün büyüyorlar bence keyfini çıkaralım![]()
Lütfen stres olmayın ağzına bir damla sutunuz gelse yine korur, yeter. Etrafa kulaklarınızı tıkayin herkes emiyor mu o mu bu mu yapıyor bu Türkiye de insanlar genel olarak aşırı mobbing yapıyor. Evlendin mi cocuk oldu mu hamile misin sezaryen mi normal mi emiyor mu iki ne zaman iki olursa üç ne zaman bitmez yani.
Ben hep az akışlı biberon ucunu kullandım ilk cocugumda ve ek gıdaya geçene kadar da hep mama ile destekledim. Sonra biberon reddi oldu ve hamile kalıp biraz zaman geçene kadar hep emzirdim yani 15 16 ay. O nedenle hic canınızı sıkmayın. Biberon ağzını kucuk delik kullanın ne kadar zorlanırsa memeyi o kadar bırakmaz, bebeklerimiz de zeki onlar da kolay ne ise onu istiyor. Bunun dışında sadece meme emenlerde de red olabiliyor.
Uyuyabiliyorsa genel olarak doyuyordur. Kakadan ziyade çisli bez onemli. Cunku mamalarda probiyotikler olabiliyor, onlar da sık kaka yaptırıyor. İçinize sinmezse tarttırmaya götürün. İlk ay 500 gr alması yeterli.
Emzirme danışmanından destek aldım eve geldi, gittim hastane tipi süt sağım cihazı kiraladım emiyor ama doymuyor mu diyorum bugün sabah 1.5 saat belki memedeydik asla uyumadı 60lık mama aldı küt uyudu bunu gördükçe kendimi daha çok yetersiz hissediyorumBenim oğlum ilk 10 gün tutmadı douladan falan destek aldım hastanede eğitim aldım yok yani tutmamak için ısrar etti kaşıkla biberonla sağdığım sütü verdik ve mama ile destekledik. Pazartesi günü kızım doğacak nasipse bu kez zorlamayacağım ne onu ne de kendimi bende mama ile büyümüşüm keşke anne sütü alsa yetse falan ama olmuyorsa olmasın yani… oğlum 4. Ayında beni ve emziği bıraktı maşallah çok hasta da olmadı sağlıklı 20 aylık bi bebiş o da şu an. Kızımda aynı hataları yapıp aynı gözyaşlarını dökmeyeceğim kendini harap etme sen ağladıkça üzüldükçe bebeğe yansıyor huzursuz oluyor. Böyle düşününce yetemiyorsun lütfen pozitif ol![]()
Ay siz elinizden geleni yapıyorsunuz. Uzmana da danışmışsınız, mama vermeniz gerekiyorsa verin tabii ki. O kadar çok insan sizin yaşadıklarınızı yaşıyor ki, mamalar bu yüzden üretiliyor zaten. Elinizden geleni yapıyorsunuz bence en önemlisi bu. Çok uzun bir süreç önümüzde, herkes her şeyi tam yapamaz/yapamayacak. Kendinizi kötü ya da yetersiz hisedeceğiniz bir şey yok ortada. Çocuğunuza gerektiği zaman mama alabilecek imkanı sağlıyorsunuz, daha ne olsunEmzirme danışmanından destek aldım eve geldi, gittim hastane tipi süt sağım cihazı kiraladım emiyor ama doymuyor mu diyorum bugün sabah 1.5 saat belki memedeydik asla uyumadı 60lık mama aldı küt uyudu bunu gördükçe kendimi daha çok yetersiz hissediyorum
Mantıklıymıs yaptığınız ben de öyle yapayimben diğerlerinde karışım olarak yanıma koyuyordum termosta suyum hazır oluyordu gidip gelip demleyip içiyordum. Humana, bestlak içiyorum aman aman sütüm yok yetecek kadar solgarı denemedim. Bugün dut kompostosu yapicam inş
Merak etmeyin sizi çok iyi anlıyorum. Hiç canınızı sıkmayın, mama da sonuçta zehir değil, yanlış bir sey yapmıyorsunuz. Evladınızı bırakmadınız, yetersiz değilsiniz. İyi anneliğin emzirmek,vajinal doğum yapmak gibi kıstasları olduğu algısı işlenmiş sadece etrafınız tarafından. İnanın bu değil. Herkesin kendi koşulları var, herkes bildiği en iyi şekilde anneliğini yapıyor. Benim annem ben 3 aylıkken bırakıp çalışmaya gitmiş çünkü eve para girmesi için çalışması gerekiyormuş, bu onu kötü bir anne yapmıyor. Siz de muhtemelen sezaryen olmak zorunda kaldınız ve basta sütünuz gelmedi, geç geldi. Şartlar bu şekilde gelişti, şu anda da elinizden gelen en iyisini yapıyorsunuz. Önemli olan da bu.Emzirme danışmanından destek aldım eve geldi, gittim hastane tipi süt sağım cihazı kiraladım emiyor ama doymuyor mu diyorum bugün sabah 1.5 saat belki memedeydik asla uyumadı 60lık mama aldı küt uyudu bunu gördükçe kendimi daha çok yetersiz hissediyorum
Vajinal doğum yaptım sütüm geldi fakat hastanedeki hemşire çok ilgilenmedi bebek mememi tutamadı hemen mamaya başladılarMerak etmeyin sizi çok iyi anlıyorum. Hiç canınızı sıkmayın, mama da sonuçta zehir değil, yanlış bir sey yapmıyorsunuz. Evladınızı bırakmadınız, yetersiz değilsiniz. İyi anneliğin emzirmek,vajinal doğum yapmak gibi kıstasları olduğu algısı işlenmiş sadece etrafınız tarafından. İnanın bu değil. Herkesin kendi koşulları var, herkes bildiği en iyi şekilde anneliğini yapıyor. Benim annem ben 3 aylıkken bırakıp çalışmaya gitmiş çünkü eve para girmesi için çalışması gerekiyormuş, bu onu kötü bir anne yapmıyor. Siz de muhtemelen sezaryen olmak zorunda kaldınız ve basta sütünuz gelmedi, geç geldi. Şartlar bu şekilde gelişti, şu anda da elinizden gelen en iyisini yapıyorsunuz. Önemli olan da bu.
Canım danışman sana sütünden doymadigi için değil mama zor sindirildiginden uyuyorlar bunu söylemedi mi. Bak burda sütü bol olan annelerin bebekleride hiç doymuyor gibi hep meme de stres yapma anne sütü alan bebek sık kalkar. Mamayida sütünün dolmasını istediğin zaman ver hem bebek uyurken sütün dolar içinde rahat eder.Emzirme danışmanından destek aldım eve geldi, gittim hastane tipi süt sağım cihazı kiraladım emiyor ama doymuyor mu diyorum bugün sabah 1.5 saat belki memedeydik asla uyumadı 60lık mama aldı küt uyudu bunu gördükçe kendimi daha çok yetersiz hissediyorum
Benim de sancım kasıktan gelmişti canım regl olacak gibi ağrıyordu kasılma programı indir takip et zaten eğer sancıysa sürekli olamayacak programda kaç sn olduğunu da girebiliyorsunuzKızlar 39+3 günlüğüm, az önce iç çamaşırım da nokta gibi kan vardı akıntı vs değil sadece nokta gibi kan sabahtan beri de adet ağrısı gibi ağrı var ama gelip birşey olur mu bilemedim doktora gitmeme gerek var mı ?
Evet canım söyledi ama öyle bir psikoloji ki bunu kendime kabul ettiremiyorumCanım danışman sana sütünden doymadigi için değil mama zor sindirildiginden uyuyorlar bunu söylemedi mi. Bak burda sütü bol olan annelerin bebekleride hiç doymuyor gibi hep meme de stres yapma anne sütü alan bebek sık kalkar. Mamayida sütünün dolmasını istediğin zaman ver hem bebek uyurken sütün dolar içinde rahat eder.
Süt toplayıcılar var trendyolda ben ondan aldım çok da uygun fiyatı. Eğer 2. Doluysa ama emmiyorsa onla belki sağıp sonra verebilirsin. Hem de süt akıp ziyan olmuyor
![]()
Kiwi Baby Göğüs Pompası Kbaby 51 - Fiyatı, Yorumları
Kiwi Baby Göğüs Pompası Kbaby 51 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
İşte sırayla veriyorum her uyanmasında farklı göğüs böyle uyanacağı zaman akıyorSüt toplayıcılar var trendyolda ben ondan aldım çok da uygun fiyatı. Eğer 2. Doluysa ama emmiyorsa onla belki sağıp sonra verebilirsin. Hem de süt akıp ziyan olmuyor
![]()
Kiwi Baby Göğüs Pompası Kbaby 51 - Fiyatı, Yorumları
Kiwi Baby Göğüs Pompası Kbaby 51 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kan gelmiş miydi canım yani bokta gibi sonra ilişki yaşadık hani faydalı olur diye eşime de hafif bulaşmıştı kan… hangi uygulamaBenim de sancım kasıktan gelmişti canım regl olacak gibi ağrıyordu kasılma programı indir takip et zaten eğer sancıysa sürekli olamayacak programda kaç sn olduğunu da girebiliyorsunuz
Zaman tani kendine gerçekten anne sütü uzun uyutmuyor. Az zaman geçince alışıyorlar uyumaya. 1 hafta sonra tart eğer yeteri kadar almamışsa ozaman desteklersin. Benimde sütüm az biliyorum ama şükür ki emiyor memeden inmiyor ptesi kontrol var olmamış yetmemişse mecbur desteklicez ama ozamana kadar şükrediyorum ki emiyor redde yaşayabilirdimEvet canım söyledi ama öyle bir psikoloji ki bunu kendime kabul ettiremiyorum
Önemli olan bebeğinin doyması, kilo alması, gelişmesi değil mi? Bence fazla dramatik bakma olaya . Sagıp verirsin gözün görür kaç cc süt içiyor . Yetmediği yerde mama destekli gidersinEmzirme danışmanından destek aldım eve geldi, gittim hastane tipi süt sağım cihazı kiraladım emiyor ama doymuyor mu diyorum bugün sabah 1.5 saat belki memedeydik asla uyumadı 60lık mama aldı küt uyudu bunu gördükçe kendimi daha çok yetersiz hissediyorum