• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Cok
Takmıyoruz canım doğduğundan beri çok nadir şapka giydik ama İstanbuldayız biz oldukça sıcak havÇok teşekkürler yorumlardan

Takmıyoruz canım doğduğundan beri çok nadir şapka giydik ama İstanbuldayız biz oldukça sıcak hava
Çok teşekkürler yorumlardan sonra takmayı bıraktık

Bu arada taze annelere iki çocuk annesi olarak önerim şu. En zorlandığımız kafaya taktigimiz bebegin memede doyup doymamasi . Şöyle bir önerim var en kolay yöntem. Hashas tartiniz varsa önce kendiniz sonra bebisinizle tartilin arkadaslar ki bebişin kilosu çıksın. Ertesi gün aynı saatte tekrar tartilin. Kilo alımı var mı yok mu..en kolay bu şekilde bilirsiniz . Bol bol yoğurda dereotu doğrayın yiyin önce su sonra dereotu ..ve eğer mümkünse uyku🙂
Hepinizin bebeğine sağlıklı ömürler dilerim

Selam guzel anneler bende Sahra kusumda iyiyiz cok.guzel bir operasyon gecirdim spinal anestezi ignesini hissetmedim bile ultrasonda cok.yanildi doktorum 3100 bekliyirduk 3600 geldi tosunum iki gogsumdende hemen sut geldi emiyoruz dogumum 11 bucukta gerceklesti 2 kere kaka 2 kere cis yaptik ama malesef bn henuz gaz cikartamadm hareketimde sorun yok yuruyorum geziyorum bol bol insallah gazda cikartirsak yarina evimize gidicezz
Masallah canım sana ben yeni yeni bugün kalkmaya başladım tuvalete falan gittim😊

Kızlar doğum yapalı 20 gun oldu hala ara ara kanamam oluyor koyu renkte normalmi, ilkınde bu kadar sürmemişti dıye hatırlıyorum

Gelirken bir pastaneden bir paket kuru pasta alıp da gelmeyi akıl etseler sen de yanına çayı yapsan ne olur işte insanlar biraz düşünceli olsa 🥲
Hiç deme ya hediye getireceklerine kurabiye getirse biri de yükümüzü hafifletseler

Çok teşekkürler cevap için. Ama pek mantıklı gelmiyor bana. Gunduz oda sıcaklığı 28 derece..ter daha çok hasta eder..ama gece bilemedim. Gece de 26-27 derece gösteriyor oda
Ben takmıyorum çok sıcak çocuğa eziyet gibi geliyor bu sıcakta şapka ki zaten sıcakladığı zaman da huzursuzlanıyor

Back
X