2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar biz çarşamba günü spa seansına başlıyoruz, gaz sancısına felan iyi geliyormuş, düzenli yaptıracaz bakalım ne olacak

Otun ismini hiç duymadım canım ama bebeğine bişey içirme bence daha çok küçük, gazı gidecek diye başka yerine zarar verme
Peryavşan mış canım adı internetten baktım da gaz gidericiymiş çocuklara da kullanılır diyor da onu ben içemem ki çocuğuma da vereyim

Bebekler 6 aya kadar ek olarak su bile verilmiyor, Ek gıdaya geçerken bile az az tadım yaparak veriliyor . alerji vs durumu olursa Allah korusun el kadar bebek. Bir şey vermeden önce doktora danış mutlaka.
Onu vermem ki canım ben bile içemem küçücük bebek nasıl içsin gaz damlasını bile korkarak veriyorum bir de Bi kaç kaşık rezene veriyorum o da ben içersem yoksa yok

Kızlar bebeğim şuan sadece meme istiyor aç değil uyumuyor da sadece meme de olmak istiyor kollarım yoruldu çok uykum var
Vallahi benimkide aynı 5 dk emip uyuyor koyduğum an uyanıyor ben aç sanıp mama verdim mama verince uyuyor biraz ama hemşireye sordum açlıktan değil duygusal olarak istiyormuş

Doğum yardımı başvurusu yazıyorsun canım ordan yapıyorsun eşinin ve bütün çocukların bilgisini giriyorsun ben 29 mayıs da yaptım hala onaylanmamış

Onu vermem ki canım ben bile içemem küçücük bebek nasıl içsin gaz damlasını bile korkarak veriyorum bir de Bi kaç kaşık rezene veriyorum o da ben içersem yoksa yok
Rezenede verme bence sen içersen sütünde geçer bende rezene içiyorum birde kimyon bebeğime sadece Meme arada mama bide vitaminleri haricinde hiç bişey vermem

Kızlar kızımın kakasinda beyaz parçaciklar oluyo neden olur sindiremiyomu acaba internette öyle yaziyo ama
Chatgpt böyle diyor

Evet, 2 aylık bir bebeğin kakasında beyaz parçacıklar genellikle normaldir, özellikle de sadece anne sütüyle besleniyorsa.

Neden Olabilir?​

• Sindirilmemiş süt yağları: Anne sütündeki yağların tam sindirilememesi sonucu kakada beyaz pütürlü, tanecikli veya lor gibi görünebilir. Bu, bebeklerde yaygındır ve genelde endişe verici değildir.
  • Mama ile besleniyorsa, mamanın içeriğine bağlı olarak da bu tür parçacıklar oluşabilir.

Ne Zaman Dikkat Edilmeli?​

Aşağıdaki durumlarda bir çocuk doktoruna danışmanız iyi olur:

• Kaka çok soluk gri-beyaz renkte ve beyaz parça değil, tümüyle açık renkliyse (bu safra problemi olabilir).
  • Bebekte kusma, kilo alımında durma, huzursuzluk, ateş, ishal gibi ek belirtiler varsa.
  • Kakada kan veya sümük gibi anormal görünüm varsa.

Gunde bir kez 30ml mama veriyorum sabah uyanınca sütüm olmuyo acaba omu yapio hipp veriyorum degistirsemmi

7 den beri daha uyutamadım ya bebişi gözler fıldır fıldır uyuyor tam yatıracağım geri gözünü açıyor delireceğim uykusuzluktan ölüyorum

Canım biz stanley termos, çekirdek kahve ve baileys aldık böyle bir takım gibi oldu uyumlu olduğunu düşünüyorum. termos güzel bir hediye bence düşünebilirsin
Canım benim çok uyumlu olmuş bence de. Teşekkür ederiiim Benim de çok sevdiğim bir üçlü zaten. Hele Baileys hamilelik boyunca aşerdim zaten burnumda tütüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…