2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Yarın arkadaşım mevlute cagirdi öğlen çok yakın dostum diyeyim evde bebeğime bakacak kimse yok kalabalık ortama sokmak istemiyorum Arkadas diyo oda da kalırsın ayy ne yapsam bilmiyorum

Doğum yardımı başvurusu yazıyorsun canım ordan yapıyorsun eşinin ve bütün çocukların bilgisini giriyorsun ben 29 mayıs da yaptım hala onaylanmamış
İşte bende doğum yardımı yazıyorum aile sosyal olanı seçiyorum sonra direk açılan sayfa 600₺ olan falan diye açıklama yazıyor diğer çocuk bilgileri girdirmiyor sadece bu bebeği seçiyorsun. O yüzden dedim sanırım yanlışlık yapıyorum

Tarihlere dikkat edin 1.1.2025 öncesi doğanların aldığo yardım miktarı o yazıyor. Bizim ki 2025 yılı doğru yer ama ordan yapacaksınız

Vallahi ya birde meme de uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor ben bazen doymuyor mu diye düşünüyorum valla
Biz henüz o aşamaya gelmedik yatağa koyunca da devam ediyor uykusuna şükür ama doymadığından kaynaklandığını düşünmüyorum ya bebiş kucağındaki sıcaklık ve senin kokunu istediği için bence

Birinde ilksen yazıyor o değil diğerine tıklayacaksın aile sosyal yardımlaşmaya git başvur olmazsa canım bizde miktar yazmıyordu 1238 TL süt parası yattı eşime hastaneden başvuru yaptık doğum yardımı da bu ay yatarsa alırız

Sürüyor ya benim gorumcemin 2 ogluda 5 yaşına kadar masmaviydi 5 yaşından sonra biri yeşil diğeri ela oldu yaş aldıkça da değişiyor çok şaşırmıştım. Benim oğlum 3 ay masmavi 3 ay yeşil gezdi sonra ela oldu sonra kahverengiye döndü diğer 2 si direk kahverengi gözlü doğdu.

Canım biz stanley termos, çekirdek kahve ve baileys aldık böyle bir takım gibi oldu uyumlu olduğunu düşünüyorum. termos güzel bir hediye bence düşünebilirsin
Çok beğendim, güzel bi kombinasyon olmuş. Ben de çarşamba günü 40 gün kontrolüne gideceğim kadın doğuma. Şarap ve çikolata götürelim dedik eşimle.

Değişiyor bebekten bebeğe demekki bizim çevrede hiç öyle bir şeye denk gelmedim

Kızlar hm de indirim var şu takımlar inanılmaz kullanışlı ben yenidoğanda da çok memnun kalmıştım sadece bunları kullandım desem yeridir kışa aldım şimdiden 6-9 ay. baya avantajlıya geliyor

91nana91 merhabalar. Sanırım sizin bebeğinizde dil bağı problemi vardı. Şuan bebeğim 17 günlük aynı sorunu yaşıyoruz. Siz kestirdiniz mi? Bizim emmede sorun yaşıyoruz ve bundan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Doktorumuz takip edeceğiz dedi ama ben kestirmek için geç kalmaktan korkuyorum

Merhaba, kbb doktorları genel olarak kesmeye gerek yok diyorlar bizde de kbb görüşü alındı gerek yok dediler ama çocuk doktorumuz kilo kaybı fazla olduğu için ben kesilmesini tavsiye ediyorum dedi. Vm Medical park Maltepe’de genel anestezi ile kestiler 5 günlükken . İlerleyen zamanlarda konuşmada sorun yaratıyormuş ayrıca çok güzel kilo almaya başladı. Bir de geç yapıldığında oradaki damar sinir yapısı arttığından tamamen kesilemeyebiliyormış. İstanbul daysanız bir görüşebilirsiniz Yalın Hoca yaptı işlemi

Bu arada ben kesilmeden önce memeyi tutturamıyordum çocuk çok emmek istiyordu ama kavrayamıyordu. Kesildiği gün itibariyle bile çok güzel emmeye başladı. 3100 e kadar düşmüştü kilosu, totalde 1,4 kg aldı kesildikten sonra. Ben kesinlikle öneririm Dr kabul etmiyorsa başka Dr la görüşün kesinlikle yaptırın çok faydasını göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…