- 18 Mart 2023
- 1.344
- 938
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #32.681
Bende bir fincan içiyorum çok stresliyim biraz rahatlamak için iki gündür basladimChatgpt böyle diyor
Evet, emzirme döneminde papatya çayı genellikle ölçülü miktarda içilebilir ve bazı durumlarda rahatlatıcı etkisiyle anneye fayda sağlayabilir. Ancak dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var:
Faydaları:
- Rahatlatıcı ve uyku düzenleyici etkisi olabilir.
- Hafif sindirim rahatlatıcı etkisiyle mideyi yatıştırabilir.
- Hafif stres ve gerginlikte yardımcı olabilir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler:
- Alerji riski: Papatya, özellikle polen alerjisi olanlarda alerjik reaksiyon yapabilir.
- Aşırı tüketim: Günde 1 fincandan fazla önerilmez. Aşırı tüketimi bebeğe geçerek huzursuzluk veya alerjik tepkilere yol açabilir.
- Bitki karışımları: Sadece saf papatya çayı içmeye dikkat edin. Karışık bitki çaylarında başka maddeler olabilir ve bunlar emzirme için uygun olmayabilir.
Öneri:
Günde 1 fincan (200 ml’yi geçmeyen) papatya çayı, özellikle akşam saatlerinde, rahatlamak amacıyla içilebilir. Ancak yeni deneyecekseniz ilk kez az miktarla başlayın ve bebeğin davranışlarında ya da cildinde bir değişiklik olup olmadığını gözlemleyin.
Yeni doğum yaptik yapamazlar mi hemen ayy bı denemek istiyorum inşallah yan etkisi olmazBen yarın kontrole gidicem devlet e , bir sorcam yapıyorlar mı ben de taktırcam sanırım. Rahim ağzı daha açık olduğu için regl iken takıyorlar diye biliyorum
Günde 2 kere veriyorum canım memeyi sömürüyor o zaman huzursuzlandığında veriyorum.Ne zaman veriyorsun canım
Bende çok stresliyim 4 saatlik uykuyla duruyorum günlerdir gün içinde bebek uyurken uyuyamıyorum çok uykum olmasına rağmen papatya önceden içince çok rahatlatıyirdu beniBende bir fincan içiyorum çok stresliyim biraz rahatlamak için iki gündür basladim
Canım bizimkinde de var beyaz pütürcükler ama normalmiş herhalde öyle yazıyorduHipp veriyorum ama ben sabahları sadece ama degistiricem kakasinin içinde beyaz parçacıklar oluyo sindiremeyince oluyomus bı mama değiştirip bakicam mamadanmi yoksa anne sütündenmi
Sindiremeyince oluyomus sıkıntılı bı durum yok deniliyo ama ben yinede mamadanmi bakmak istiyorum belki zor sindiriyodur mamayı hangisini denesem onu düşünüyorum bayb goat TC markasiymis kullanan varmı acabaCanım bizimkinde de var beyaz pütürcükler ama normalmiş herhalde öyle yazıyordu
Uyurken benimkide ole yapmaya basladi.sebebi neymisBizim tam tersi gece huysuzlanma uyurken ıkınma sürekli sancı ceker gibi kıvranma vardı canım
Bizimkinin nedeni inek sütü alerjisi cıktıUyurken benimkide ole yapmaya basladi.sebebi neymis
Bir haftadır aynıyız, yemek bile yiyemiyorum. ÇıldırıcamBen bugün yine uyutamıyorum yatağında ya, sadece koynuma sokulup sakinliyor. Yemek yok çamaşırlar salonun ortasında katlanmayı bekliyor ben daha geceliğimi çıkaramadım. Bir gün çok güzel uyuyor bir gün uyumuyor nasıl düzene girecek bu
Bende sptamil var kaasımı yapamıyor 8 gündür bende o yüzden değiştireyim diyorumHipp veriyorum ama ben sabahları sadece ama degistiricem kakasinin içinde beyaz parçacıklar oluyo sindiremeyince oluyomus bı mama değiştirip bakicam mamadanmi yoksa anne sütündenmi
Aptamilde gördüğüm genel bir gaz problemi oluyor.Bende sptamil var kaasımı yapamıyor 8 gündür bende o yüzden değiştireyim diyorum
Deneye deneye bulcaz artıkBende sptamil var kaasımı yapamıyor 8 gündür bende o yüzden değiştireyim diyorum
Gündüzleri sling takıp işimi yapmaya çalışıyorum kızlar ama gece sürekli uyanıyor meme istiyor oyüzden uyuyamıyorumBir haftadır aynıyız, yemek bile yiyemiyorum. Çıldırıcam
Ben sleepy denedim memnun kaldım ve molfixin cildine dokunduğunu tecrübe ettim sonra 2 numara da bir tekrar deneyeyim dedim bacak arasını pişik yaptı. Bu son oldu sleepy ile devam kalıp olarakta sleepy güzel prima da güzel ama boykot eşim almıştı bilemeyip.Kızlar molfiks 2 numara almıştım sırtından taşırıyo gece acaba kucukmu dedim 3 numara taktım bu sefer pişik olmuş sürekli değiştiriyorum numara farklılığı pişik yaparmi
Ne güzel canım bizde geçsek o döneme hemenKızlar bebeğim a gıv diye ses çıkarıyor daha erken degilmi yarın 1 aylik oluyoruz hangimiz yüzüne yaklaşsak bakıp gülüyor şimdiden böyle tatlılarsa büyüyene kadar deli olurum aşktan
Ay sinirim bozuldu gerçekten ya 2 numarada pişik olmayıp da 3 numarada neden oldu anlamadım bir de 2 numara taşma yaptı sanırım artık küçük geliyor 3 numarayı daha yeni açtım 2 numaranın yarısı var Ne yapacağım bilmiyorumBen sleepy denedim memnun kaldım ve molfixin cildine dokunduğunu tecrübe ettim sonra 2 numara da bir tekrar deneyeyim dedim bacak arasını pişik yaptı. Bu son oldu sleepy ile devam kalıp olarakta sleepy güzel prima da güzel ama boykot eşim almıştı bilemeyip.
Bizimki de ara ara ses çıkarıyor ama benim kızım biraz oğluma benzemiş herhalde asık suratlı hiçbir şeyden memnun olmuyor zar zor yakalıyoruz gülmesini uyurken bile güldüğünü görmedimKızlar bebeğim a gıv diye ses çıkarıyor daha erken degilmi yarın 1 aylik oluyoruz hangimiz yüzüne yaklaşsak bakıp gülüyor şimdiden böyle tatlılarsa büyüyene kadar deli olurum aşktan
Bizimki de bir süredir gülmeye ve agulamaya başladı. Özellikle sabahları emdikten sonra çok tatlı bakıp bakıp gülüyor bir de dişsiz ağzı çok komik ısırmak istiyorum o an yaKızlar bebeğim a gıv diye ses çıkarıyor daha erken degilmi yarın 1 aylik oluyoruz hangimiz yüzüne yaklaşsak bakıp gülüyor şimdiden böyle tatlılarsa büyüyene kadar deli olurum aşktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?