2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bende bir fincan içiyorum çok stresliyim biraz rahatlamak için iki gündür basladim

Canım bizimkinde de var beyaz pütürcükler ama normalmiş herhalde öyle yazıyordu
Sindiremeyince oluyomus sıkıntılı bı durum yok deniliyo ama ben yinede mamadanmi bakmak istiyorum belki zor sindiriyodur mamayı hangisini denesem onu düşünüyorum bayb goat TC markasiymis kullanan varmı acaba

Bir haftadır aynıyız, yemek bile yiyemiyorum. Çıldırıcam

Kızlar molfiks 2 numara almıştım sırtından taşırıyo gece acaba kucukmu dedim 3 numara taktım bu sefer pişik olmuş sürekli değiştiriyorum numara farklılığı pişik yaparmi

Kızlar molfiks 2 numara almıştım sırtından taşırıyo gece acaba kucukmu dedim 3 numara taktım bu sefer pişik olmuş sürekli değiştiriyorum numara farklılığı pişik yaparmi
Ben sleepy denedim memnun kaldım ve molfixin cildine dokunduğunu tecrübe ettim sonra 2 numara da bir tekrar deneyeyim dedim bacak arasını pişik yaptı. Bu son oldu sleepy ile devam kalıp olarakta sleepy güzel prima da güzel ama boykot eşim almıştı bilemeyip.

Ay sinirim bozuldu gerçekten ya 2 numarada pişik olmayıp da 3 numarada neden oldu anlamadım bir de 2 numara taşma yaptı sanırım artık küçük geliyor 3 numarayı daha yeni açtım 2 numaranın yarısı var Ne yapacağım bilmiyorum

Kızlar bebeğim a gıv diye ses çıkarıyor daha erken degilmi yarın 1 aylik oluyoruz hangimiz yüzüne yaklaşsak bakıp gülüyor şimdiden böyle tatlılarsa büyüyene kadar deli olurum aşktan
Bizimki de ara ara ses çıkarıyor ama benim kızım biraz oğluma benzemiş herhalde asık suratlı hiçbir şeyden memnun olmuyor zar zor yakalıyoruz gülmesini uyurken bile güldüğünü görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…