Yok canm ama sen kan ver dha kesinlesir bu arada bnde gecen ay kimyasal gecirdm bnde çok korktum tekrar olur diye ama çok şükür keseyi gördük sende stres etmeben de pcos var çatlama 29 eylüldü ve daha dün testim pozitifleşti. geç değil dimi çok korkuyorum yeniden kimyasal olursa diye
İnşalah canm senide aramızda görürüzselamm sanırım buradayımdün bat günümdü ve awox test pozitif çıktı. başka testte yapmadım pazartesi direkt doktora gidicem inşallah sağlıklıdır
pazartesi günü doktora gidicem inşallah sağlıklıdırYok canm ama sen kan ver dha kesinlesir bu arada bnde gecen ay kimyasal gecirdm bnde çok korktum tekrar olur diye ama çok şükür keseyi gördük sende stres etme
Geç döllenme miydi acaba benim reglim düzenli yumurtlama tarihimi de biliyorum ona göre hesap edince düşük gibi geliyo bana bi kimyasalim var insan korkuyo ister istemez aynı seyleri yaşarim diyeCanım bnmki reglin 4 gün gecikmesiydi 17 örendim ve çok şükür süreç iyi geçti gecen hafta keseyi gördük haftayada kalp atısı icn gidecem iste
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Irem 28 1 25 Ağustos görüldü evet bilmiyorum bilmiyorum mayis sonu haziran başı
Ay maşallahh. Erkek hissettimBugün kalp atışımızı duyduk 120 civarında atıyorduSat 26 Ağustos 7+2 olması gerekiyordu ama 6+4 gibi şuanda yarın tekrar bakılıp belli olacakmış. Kese etrafında kanama alanı varmış( fotoğrafta soldaki kanama alanı, sağdaki kese) cinsel ilişkiyi yasakladı ve kendini yorma dedi. Kese şeklinden cinsiyet tahminlerinizi alırız Eki Görüntüle 3659872 Eki Görüntüle 3659873
Günaydın ben ilk 117 ile öğrendiğimde bi çok test istemişti dr sonra sağlık ocağına gittim orada 2. testi verirken aile hekimi tekrar bir sürü test almıştı. Yanlış hatırlamıyorsam dr 91 satır test vardı. Sonra özeldeki druma gittim diğer testlere bakarak TSH için ilaç yazdı. dünde aspirin başladık. oyle... 2 hafta sonra gel dedi. test ister mi bilemiyorum.Gebeliginiz belli olduktan sonra doktorunuz kan tahlilleri istedimi
masalllah tebrik ederim. sağlıkla ilerlesin. Beslenmede diyetislenle calısıyorum Dr um bi 10 kilo daha verelim demişti. oyüzden diyet yapıyorum. Aslında baştan düzenli beslenme Gebelik diyeti yaparsak 20. haftalarda gebelik şekeri ile mücadele etmek zorunda kalmayız. Dr umda aynısını soylüyor düzenli beslenirsen şekerle uğraşmayız dedi...Merhaba herkeseen son 14 ekimde kan verdim 450 idi doktorum haftaya kandan sonra muayeneye cagıracak ama zaman hıc gecmıyor uygulamaya gore bugun tam 4.haftalık. Yorgunluk var, mide yanması var cok sukur bulantı baslamadı. Bır de kasık agrım var kendını gun ıcınde bellı eden. Sizler de durumlar nasıl? Beslenmenizde neyi değiştirdiniz? Sadece folik asit kullanıyorum ben. Umarım her şey hepimiz için yolundadır.
Teşekkür ederimAy maşallahh. Erkek hissettimhadi hayırlısı inşallah
Merhaba inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Diyetisyen önerisi yapabilir misiniz ben uzun zamandır arıyorum ama instagramda popüler olan kişilerden emin olamıyorum bu yüzden direkt giden birisinden tavsiye almak istiyorum. Çok teşekkür ederimmasalllah tebrik ederim. sağlıkla ilerlesin. Beslenmede diyetislenle calısıyorum Dr um bi 10 kilo daha verelim demişti. oyüzden diyet yapıyorum. Aslında baştan düzenli beslenme Gebelik diyeti yaparsak 20. haftalarda gebelik şekeri ile mücadele etmek zorunda kalmayız. Dr umda aynısını soylüyor düzenli beslenirsen şekerle uğraşmayız dedi...
Bende folik ast ve D vit kullanıyorum. Birde coraspirin ve tsh ilacı verdi o kadar.
Her birimizin sağlıkla ilerllesin allah üzütüp incitmesin. Güzellikle sağlıkla kavuşalım amin.
Allah allah ben saglik ocaginada bildirdim onlarda birsey istemedi bu ne benim şansimdanGünaydın ben ilk 117 ile öğrendiğimde bi çok test istemişti dr sonra sağlık ocağına gittim orada 2. testi verirken aile hekimi tekrar bir sürü test almıştı. Yanlış hatırlamıyorsam dr 91 satır test vardı. Sonra özeldeki druma gittim diğer testlere bakarak TSH için ilaç yazdı. dünde aspirin başladık. oyle... 2 hafta sonra gel dedi. test ister mi bilemiyorum.
Benide saflik ocağı aradı kişisel bilgilerimi falan aradı ama kan falan hicbirsey talep etmedi her sağlık ocağı farklı çalışıyor benceAllah allah ben saglik ocaginada bildirdim onlarda birsey istemedi bu ne benim şansimdan
Canımm ne zaman gidiceksin doktoraKızlar benim çok uykum var çok uyumaya başladımyorgunum , geceleri acıkmaya başladım
Pazartesi inşaallah tam 6 hafta olacak sata göreCanımm ne zaman gidiceksin doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?