Ben bı gun gecıkmeyle 35.8 le öğrendimKızlar benim bat yarın regle 3 gün kala kan verdim 24 cikti bana çok düşük geldi sizler kaç betayla ve regle ne kadar kala öğrendiniz iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah umut oldun banaBen bı gun gecıkmeyle 35.8 le öğrendim
merhaba benim de bir kimyasalım var. kimyasaldan sonraki ilk denememdi. bat günü pozitifi gördüm pazartesi doktora gidicem. Ben de kendimi geç döllenme mi diye düşünüyorumGeç döllenme miydi acaba benim reglim düzenli yumurtlama tarihimi de biliyorum ona göre hesap edince düşük gibi geliyo bana bi kimyasalim var insan korkuyo ister istemez aynı seyleri yaşarim diye
öncelerinde yaptığınız testlerde pozitiflik var mıydı gördünüz mü? ben görmedim sadece bat günümde pozitifi gördümBen bı gun gecıkmeyle 35.8 le öğrendim
Erken gidip benim gibi stres olmak istemiyorsan 7de gidebilirsin , ama doktor 6 da çağırdıysa ona uyman daha doğru6+2 de kalp atışı duyulur mu ya acaba haftaya cuma randevu alsam 6+2 oluyor gerçi doktor 2 hafta sonra gel dedi ama yine de haftaya mı gitsem beklesem mi acaba.
Ben 8 Eylül'de son betani verdim öğünden sonra hiç gitmedim doktorum 21 eylüle randevu verdi öğün gideceğim şuan 5+4 umErken gidip benim gibi stres olmak istemiyorsan 7de gidebilirsin , ama doktor 6 da çağırdıysa ona uyman daha doğru
üstten görebilmek için 5000 beta hcg seviyesine gelmiş olmak gerekiyor. ben 5+2de vajinalden keseyi görüp, 6+2de karından ultrasonla kalp sesini duymuştum.Kizlar alttan muayene kaçıncı haftada biter acaba . Üstten istesek artık olun mu ?
ben tam 6+2de duymuştum karından ultrasonda. hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar ben 2 gün önce gittim tam 5+0 ken alttan bakıp keseyi gördü 2 hafta sonra gel dedi. Ama bu sefer devlete gideyim diyorum randevu ancak 6+2 bulabildim yada daha geç. Sizce 6+2 de kalp duyulurmuyoksa 7 haftayımı beklesem ya
Sizede hayırlı olsun nasılsınız. Cinsiyet öğrendiniz mi galiba 11-12. haftalardasınızben tam 6+2de duymuştum karından ultrasonda. hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
iyiyim çok teşekkürler, evet bugün 11+6 her şey yolunda çok şükür. henüz cinsiyeti öğrenmedik. rahat bir gebelik yaşıyorum bulantı vs hiç yaşadım, inşallah sizin de böyle huzurlu geçerSizede hayırlı olsun nasılsınız. Cinsiyet öğrendiniz mi galiba 11-12. haftalardasınız
karından bilmiyorum ama dün hoca 6+0 a çekti beni o şekilde alttan ultrason ile kalp atısını duyduk. karından duyamadık. Ama tabi herkesin bedeni girdiği cihaz farklı belki duyulur karından.Kızlar ben 2 gün önce gittim tam 5+0 ken alttan bakıp keseyi gördü 2 hafta sonra gel dedi. Ama bu sefer devlete gideyim diyorum randevu ancak 6+2 bulabildim yada daha geç. Sizce 6+2 de kalp duyulurmuyoksa 7 haftayımı beklesem ya
Testlerle koyulaşmayi takip ediyor musunmerhaba benim de bir kimyasalım var. kimyasaldan sonraki ilk denememdi. bat günü pozitifi gördüm pazartesi doktora gidicem. Ben de kendimi geç döllenme mi diye düşünüyorum
7 haftayı geçti kalp atışı duyuldu sonra ki rendevuda artık üstten yapmasını isteyeceğim o zaman geriliyorumüstten görebilmek için 5000 beta hcg seviyesine gelmiş olmak gerekiyor. ben 5+2de vajinalden keseyi görüp, 6+2de karından ultrasonla kalp sesini duymuştum.
evett bugün dayanamadım baktımTestlerle koyulaşmayi takip ediyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?