Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
5 mm yani 0 o yok

Kizlar yasadigim ulkede ozel klinikler 7. Haftadan once ultrason randevusu vermiyor zaten devlet hastanesi 12. Haftada ilk ultrason randevusunu veriyor oncesinde asla gidemiyorsunuz ama neyse kiii haftaya tr gelecegim 21 ine randevu aldim doktorum kalp atisi icin erken ama keseyi görebiliriz dedi

Benimki de artık netleşti diye düşünüyorum ya sata göre 5+2 henüz kan tahlili yaptırmadım eşim geldiğinde randevu alıp doktora gidicem direk. Ben de emziriyodum oğlum 11 aylık daha emzirmeyi düşünüyodum ama bu gidişle erken kesicez mecbur nasıl olucak bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_7514.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 34
kredikartımda puanlar vardı 1 ay sonra biten,gittim e bebekten bişeyler aldım çok heyecanlıydı. Dedim kucağıma alamasam da birilerine hediye ederim baya hevesli alışveriş yaptım inşallah sağlıkla gelir
Kötüyü çağırma, sagsalim kucagina alacaksin insallah hepimiz alacagiz

Merhaba kızlar. Geçen hafta kesem görünmüştü bu hafta kalp atışlarını duymak için gittik fakat normal ultrason ile duyulmadı ve vajinal ultrason yaptı, orda duyuldu fakat çok yavaş olduğunu söyledi doktorum 6+4 olduğunu söyledi. Progestan iğne verdi çarşamba günü tekrar kontrole gideceğim. Çok erken çağırmadı mı bi hafta geçseydi en azından

kredikartımda puanlar vardı 1 ay sonra biten,gittim e bebekten bişeyler aldım çok heyecanlıydı. Dedim kucağıma alamasam da birilerine hediye ederim baya hevesli alışveriş yaptım inşallah sağlıkla gelir
Allah'ın izniyle kendi bebeğin giyecek inşallah Güle güle giysin

İğne vermiş ya, ondan dolayı erken çağırmıştır, etkisine falan bakacaktır. Kötü düşünmeyin

benim de 16 temmuz canım
kalp atışını duymuştuk ama net duymak için bu tarihe randevu verdi , hadi hepimiz için güzel haberler gelelim
Kasık ağrıların ve siskinlik devam ediyor mu ? Benim yine bu ara bir hafifleme var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…