Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Nasıl bişe acaba o sancı adet sancısı gibi mi farklı mı benimde bazen oluyor inşallah korkulacak bişe yoktur istersen doktoruna git bence

Nasıl bişe acaba o sancı adet sancısı gibi mi farklı mı benimde bazen oluyor inşallah korkulacak bişe yoktur istersen doktoruna git bence
Yok regli ağrısı gibi değil de kasılma gibi ara ara giriyor
Olmadı bi doktora yazıcam , bi yerde okudum da normal yazıyordu ama insan ister istemez korkuyor

Kendi doktoruma kontrole gittim. Cinsiyeti o da kıza benzetti. Ama sakın alışveriş yapma dedi. Ben sanırım kızım olacağını çok benimsedim

Canım acaba gaz sancısı olabilir mi? Ben sık yaşıyorum kötü çünkü.

Cumartesi randevum var kizlar dua edin 19+4 olmuş olacağım daha belirgin bir hareketlenme yok ama yerleri değişiyor sertlikten anlıyorum detaylı içinde gün söyler gitmisken randevu alırım diyorum sağlıklı olsunlar da gerisi gelir

Kızlar selam, aranızda grip geçiren var mı ya? Mahvoldum iki gündür, dün hastaneye gittik artık dayanamayıp, çok şiddetli öksürüyorum bütün vücudum ağrıyor bi de mide bulantısı başladı öksürmekten doktor Parol alıp bol bol dinlen dedi sadece, var mı bi tavsiyeniz ne iyi gelir?

Gitmişken bebişe de baktık bu arada tam 20 haftalık 355 gr çıktı cinsiyetimiz hala belli değil inatla göstermiyo

Hangi hastane

Benn 1 haftadır bununla uğraşıyorum Bugün artık diğer günlere göre biraz daha iyiyim ama bir türlü geçmedi hâlâ. Parol içip bol bol c vitamini alıyorum ıhlamur içiyorum başka da elimden birsey gelmiyor. Rabbim şifa versin inşallah
Kız mı acaba bu gizemli kişiliiik güzel büyümüş maşallah

Merhaba kızlar. 19+6da detaylı bakıldı,şükür sağlıklı görünüyor bebeğim sadece sağ uterin arterde akıma karşı direnç çıktı. Anne kilosundan da olabilirmiş. Geçici bir şey olabilirmiş. Benzer durum duyan var mı?
Mesela 1 ayda 2 kilo almışım, ben de kilo aldım diye sevinmiştim ama doktorum ayda 1.5 kiloyu geçmememi söylüyor. Bütün karbonhidratları çıkarıyorum menülerimden. Tatlı, hamurişleri hepsine veda ettim

Kızlar 10 gündür omega 3 multivitamin kullanıyorum. 2 gündür ara sıra midem bulanıyor bunun takviye ile ilgisi var mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…