Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Valla bende senin gibiyim bakalım bana ne dicek bende şekerden şüpheleniyorum ama inşallah çıkmaz bende ekimin 1 ine 58 kiloydum 4 gün önce tekrar tartıldım 60 kilo geldim ama ben yiyorum yani aciktigimda

çok şükür sağlıkla gelsin inşallah. Geçici olanı da duydum kalıcı da duydum sanırım takip gerektiriyor bebeğin kilo durumundan da belli oluyor sanıyorum. 1,5 değil de 2 kilo almanın bebeğe bir zararı mı olmuş ??

Valla bende senin gibiyim bakalım bana ne dicek bende şekerden şüpheleniyorum ama inşallah çıkmaz bende ekimin 1 ine 58 kiloydum 4 gün önce tekrar tartıldım 60 kilo geldim ama ben yiyorum yani aciktigimda
Evet ben de 1 ay önce 58 dim. Sık sık yeme özelliği eklendi son 20 gündür, 2 kilo aldırmış bana. Doktor şu an tansiyon şeker yolunda olsa bile 33. Hafta gibi aniden başlayabilir eğer kilo alımı çok olursa dedi.

Sağol canım, hepimizin bebişi sağlıkla gelsin Kalıcı olursa bebek gelişimini geriletirmiş çünkü.
Şu an bebişin değerleri ve kilosu normal olduğu için geçici olduğunu düşünüyorum
Kilo almak bi ihtimal plesentaya kan taşıyan damarları etkileyebilirmiş, şimdi her şey yolunda olsa da hamileliğin 30. Haftalarında annede şeker tansiyon çıkabilirmiş. Doktorum da, hamileyken değil de doğumdan sonra ne istiyorsan yersin dedi

Ben çok ağır grip atlatmıştım ateşli.
Parol verdiler sadece serum şeklinde de

Kaç kilosunuz ki?
Yani 1 ayda 2 kg çok normal değil mi?
doktorum haftada yarım kg normal dedi ayda 2 kg yapar.

İnşallah geçicidir zaten anlamak için çok erken sanıyorum 26-28. haftalarda yok oluyor. Dikkat etmekte fayda var tabii geçici bile olsa

ayyy maşallah ya çok şükür minik prensese benim de detaylım yarın darısı başımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…