- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.781
Valla bende senin gibiyim bakalım bana ne dicek bende şekerden şüpheleniyorum ama inşallah çıkmaz bende ekimin 1 ine 58 kiloydum 4 gün önce tekrar tartıldım 60 kilo geldim ama ben yiyorum yani aciktigimdaMerhaba kızlar. 19+6da detaylı bakıldı,şükür sağlıklı görünüyor bebeğim sadece sağ uterin arterde akıma karşı direnç çıktı. Anne kilosundan da olabilirmiş. Geçici bir şey olabilirmiş. Benzer durum duyan var mı?
Mesela 1 ayda 2 kilo almışım, ben de kilo aldım diye sevinmiştim ama doktorum ayda 1.5 kiloyu geçmememi söylüyor. Bütün karbonhidratları çıkarıyorum menülerimden. Tatlı, hamurişleri hepsine veda ettim
Evet yapıyor mide bulantısı ama sonra geçiyorKızlar 10 gündür omega 3 multivitamin kullanıyorum. 2 gündür ara sıra midem bulanıyor bunun takviye ile ilgisi var mı sizce
çok şükür sağlıkla gelsin inşallah. Geçici olanı da duydum kalıcı da duydum sanırım takip gerektiriyor bebeğin kilo durumundan da belli oluyor sanıyorum. 1,5 değil de 2 kilo almanın bebeğe bir zararı mı olmuş ??Merhaba kızlar. 19+6da detaylı bakıldı,şükür sağlıklı görünüyor bebeğim sadece sağ uterin arterde akıma karşı direnç çıktı. Anne kilosundan da olabilirmiş. Geçici bir şey olabilirmiş. Benzer durum duyan var mı?
Mesela 1 ayda 2 kilo almışım, ben de kilo aldım diye sevinmiştim ama doktorum ayda 1.5 kiloyu geçmememi söylüyor. Bütün karbonhidratları çıkarıyorum menülerimden. Tatlı, hamurişleri hepsine veda ettim
Evet ben de 1 ay önce 58 dim. Sık sık yeme özelliği eklendi son 20 gündür, 2 kilo aldırmış bana. Doktor şu an tansiyon şeker yolunda olsa bile 33. Hafta gibi aniden başlayabilir eğer kilo alımı çok olursa dedi.Valla bende senin gibiyim bakalım bana ne dicek bende şekerden şüpheleniyorum ama inşallah çıkmaz bende ekimin 1 ine 58 kiloydum 4 gün önce tekrar tartıldım 60 kilo geldim ama ben yiyorum yani aciktigimda
Sağol canım, hepimizin bebişi sağlıkla gelsinçok şükür sağlıkla gelsin inşallah. Geçici olanı da duydum kalıcı da duydum sanırım takip gerektiriyor bebeğin kilo durumundan da belli oluyor sanıyorum. 1,5 değil de 2 kilo almanın bebeğe bir zararı mı olmuş ??
Ben çok ağır grip atlatmıştım ateşli.Kızlar selam, aranızda grip geçiren var mı ya? Mahvoldum iki gündür, dün hastaneye gittik artık dayanamayıp, çok şiddetli öksürüyorum bütün vücudum ağrıyor bi de mide bulantısı başladı öksürmektendoktor Parol alıp bol bol dinlen dedi sadece, var mı bi tavsiyeniz ne iyi gelir?
Gitmişken bebişe de baktık bu arada tam 20 haftalık 355 gr çıktıcinsiyetimiz hala belli değil inatla göstermiyo
Kaç kilosunuz ki?Merhaba kızlar. 19+6da detaylı bakıldı,şükür sağlıklı görünüyor bebeğim sadece sağ uterin arterde akıma karşı direnç çıktı. Anne kilosundan da olabilirmiş. Geçici bir şey olabilirmiş. Benzer durum duyan var mı?
İnşallah geçicidir zaten anlamak için çok erken sanıyorum 26-28. haftalarda yok oluyor. Dikkat etmekte fayda var tabii geçici bile olsaSağol canım, hepimizin bebişi sağlıkla gelsinKalıcı olursa bebek gelişimini geriletirmiş çünkü.
Şu an bebişin değerleri ve kilosu normal olduğu için geçici olduğunu düşünüyorum
Kilo almak bi ihtimal plesentaya kan taşıyan damarları etkileyebilirmiş, şimdi her şey yolunda olsa da hamileliğin 30. Haftalarında annede şeker tansiyon çıkabilirmiş. Doktorum da, hamileyken değil de doğumdan sonra ne istiyorsan yersin dedi
60 kiloyum şimdi. Bana da normal gelmişti, hatta kilo aldım diye sevinmiştim ama düşündüğüm gibi değilmiş, doktorum ayda max1.5 kiloda kararlı.Kaç kilosunuz ki?
Yani 1 ayda 2 kg çok normal değil mi?
doktorum haftada yarım kg normal dedi ayda 2 kg yapar.
Oo 28. Haftaları bulabiliyor muymuş geçmesi. Ben 24. Haftamda kontrole gidince geçer de beni tribe sokmaz umarım.İnşallah geçicidir zaten anlamak için çok erken sanıyorum 26-28. haftalarda yok oluyor. Dikkat etmekte fayda var tabii geçici bile olsa
Beni görse kovar herhalde60 kiloyum şimdi. Bana da normal gelmişti, hatta kilo aldım diye sevinmiştim ama düşündüğüm gibi değilmiş, doktorum ayda max1.5 kiloda kararlı.
MaşallahKızlar bende bugün ayrıntılıya girdim. İlk muayene de pozisyondan dolayı kalbine ve yüzüne bakamadı. Ögleden sonra yine girdim çok şükür bir sıkıntı yok377 gr olmuş. Kız olduğu da kesinleşti
Beni görse kovar herhalde
ben yarın sabah gidiyorum gelince hemen buraya yazarım inşallah hepimizin bebişi iyidirBenim de öyle 20+3 gidicem bana da normal dendi inşallah güzel haberler alırız
en fazla 28, o yüzden senin 24te hallolması için dua edeceğizOo 28. Haftaları bulabiliyor muymuş geçmesi. Ben 24. Haftamda kontrole gidince geçer de beni tribe sokmaz umarım.
ayyy maşallah ya çok şükür minik prenseseKızlar bende bugün ayrıntılıya girdim. İlk muayene de pozisyondan dolayı kalbine ve yüzüne bakamadı. Ögleden sonra yine girdim çok şükür bir sıkıntı yok377 gr olmuş. Kız olduğu da kesinleşti
ben de şimdiden kovuldumBeni görse kovar herhalde
Biz senle yuvarlancazBeni görse kovar herhalde
Hadi inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruzayyy maşallah ya çok şükür minik prensesebenim de detaylım yarın darısı başımızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?