- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #12.821
Aç mıydınız? Sanmıyorum özel de kabul etmez bu saatten sonra . Perinatolog neden şeker yükleme istedi böyle erkenden ?Kızlar merhaba. Bugün perinatolog şeker testi için yönlendirdi. 14.55 de kan verdim. Karışım içtim. 15.55 de tekrar kan vereceksiniz dediler. Ama biz endokrine gidip sonuç göstermek istedik arada. Trafiğe takılıp geciktik. 16.05 de ordaydık. Ama kapanmıştı. Ortada kaldım yükleme yapılmış halde. Sizce ne yapmalıyım. Acile sordum onlar alamayız dediler. Özel alır mı ki kan. Bir de 1 saatten fazla geçince geçerliliği olur mu?
Evet ben öyle yapıyorum doktorumda ebede öyle dedi diğer hastanede kaydının bulunması önemli bi detay aylık kontrolden çıktıktan sonra 15 gün içerisinde merkeze randevu alıyorum ondan çıktıktan sonrada kendi doktorumun zamanına uygun şekilde alıyorum 15de bir bakılmış oluyoruz oda iyi oluyorİki hastaneye demi gidim yani
Çok teşekkürlerBence 21-22 daha kesin olur organlar tam gelişmiş oluyor
Kızlar bende bugün ayrıntılıya girdim. İlk muayene de pozisyondan dolayı kalbine ve yüzüne bakamadı. Ögleden sonra yine girdim çok şükür bir sıkıntı yok377 gr olmuş. Kız olduğu da kesinleşti
ayyy maşallah ya çok şükür minik prensesebenim de detaylım yarın darısı başımızaa
Benimde sert şuan karnımSert olur dedi bakıyorum her yerim sert
Hem burada sordum hem de doktoruma sordum. Karnımı doyurup gidiyorum tatlı yemeden, fazla hareketli olmalarını istemiyoruz çünkü. Sonra fazla hareketsiz olursalar da çantamda çikolata bulundurup hemen yiyorummunzevimsi canım gözün aydın kızçen sağlıkla geldin prensesimiz
Ay kızlar benimde cumartesi detaylım
Aşırı heyecanlıyım ya ne yapcam
Varmı öneriniz tok gideyim diyorum, başka aklınıza gelen varsa yapalım
Açtım. Kilo var ondan tespit etmek istedi herhalde.Aç mıydınız? Sanmıyorum özel de kabul etmez bu saatten sonra . Perinatolog neden şeker yükleme istedi böyle erkenden ?
Evet gezdik özel acil vs kabul etmediler. Çok pişmanım. Keşke haftaya yapılsın deseydim. Boş yere şeker yüklendim. Off.Maalesef tam birinci ve ikinci saatteki değerler önemli. Kan şekeri düzeyiniz her dakika değişiyor böylelikle gerekli saattekileri görememiş oluyorsunuz. İsterseniz bir sorun yine ama sanırım tekrarlama gerekir.
Detaylı ultrason yapıldı bugün. Sonuçlar güzel. 20+6 dayız. 376 gr olmuş kızım. Ama bu şeker yükleme olayı tüm modumu bozdu ya. Mutlu günüm zehir oldu.Açtım. Kilo var ondan tespit etmek istedi herhalde.
Evet gezdik özel acil vs kabul etmediler. Çok pişmanım. Keşke haftaya yapılsın deseydim. Boş yere şeker yüklendim. Off.
Parmaktan test yapsaydınız eczane vs yapıyor şekerime bakar mısınız diyince hamilr olduğunuzu söyleseydinizKızlar merhaba. Bugün perinatolog şeker testi için yönlendirdi. 14.55 de kan verdim. Karışım içtim. 15.55 de tekrar kan vereceksiniz dediler. Ama biz endokrine gidip sonuç göstermek istedik arada. Trafiğe takılıp geciktik. 16.05 de ordaydık. Ama kapanmıştı. Ortada kaldım yükleme yapılmış halde. Sizce ne yapmalıyım. Acile sordum onlar alamayız dediler. Özel alır mı ki kan. Bir de 1 saatten fazla geçince geçerliliği olur mu?
Keşke arkadaşım. O testlerden alayım en iyisi. Şeker yükleme yaptırmam artık.Parmaktan test yapsaydınız eczane vs yapıyor şekerime bakar mısınız diyince hamilr olduğunuzu söyleseydiniz
Ben 2. Gebelikte yaptırmıstım bana sıvı içirio parmak ile ölctüler bunda kendim takip editorum ailemde var şeker hastalığı ama bnm düşüyır geneldeKeşke arkadaşım. O testlerden alayım en iyisi. Şeker yükleme yaptırmam artık.
Ay hadi güzel sonuçlarını bekliyorum canımHem burada sordum hem de doktoruma sordum. Karnımı doyurup gidiyorum tatlı yemeden, fazla hareketli olmalarını istemiyoruz çünkü. Sonra fazla hareketsiz olursalar da çantamda çikolata bulundurup hemen yiyorumbenimki yarın sabah bu gece meraktan zor uyurum artık
Aminn, ayynnı beni tarif ettinAllah yardımcımız olsun valla yemesem aç gibiyim yesem şişiyorum arafta kaldım
Evet canım, benim bu anlarda hissettiğim bu gerginlik iç sıkıntısı veriyor, kendimi dışarı atıp hava alma ihtiyacı oluyor. Çok garip bişey.Kızlar 20. Haftalarında olan gebelerim karnınızın içini çok gergin hissediyor musunuz? Ya ben hissediyorum çok korkuyorum acaba bu kasılma falan olabilir mi ben mi anlamıyorum
Ben bu gece heyecandan uyuyamam diyip iş çıkışı eve gelince uyumuşumAy hadi güzel sonuçlarını bekliyorum canım
Tamam bende o şekilde yapayım kahvaltımı yer çantama da ne olur ne olmaz çikolata atarım giderim
Ay bu heyecan bizi bitirdi ya hep bişeyleri beklemekten doğuma geldik
Sen çıktığında yazarsın canım mutlaka, hayırlı güzel haberler inşallah
Ben 5 dk aralıklarla 3 kere ultrasona girdim. Aralarda koridorda yürüyüş yaptım, su içtim, fındık badem atıştırdım.munzevimsi canım gözün aydın kızçen sağlıkla geldin prensesimiz
Detaylı Ultrason bence hepsinden çok önemliydi çok şükür güzel bitmiş darısı başımızaDetaylı ultrason yapıldı bugün. Sonuçlar güzel. 20+6 dayız. 376 gr olmuş kızım. Ama bu şeker yükleme olayı tüm modumu bozdu ya. Mutlu günüm zehir oldu.
Ben karnımı doyurdum. Biraz da çikolata yedim ama hareketli değildi ama pozisyon müsait değildi. ( Bütün gece tekmeledi muhtemelen uyanamadımunzevimsi canım gözün aydın kızçen sağlıkla geldin prensesimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?