Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Şu çanta nasıldır sizce

2025 ten önce doğanlar sayıya dahil oluyor. Yani 2025 te ikinci çocuğunuzu kucağınıza alırsanız aylık 1500 alacaksınız

Merhaba canım aylık 1500 alacaksın arkadaşımın bir cocugu 14 yaşında falan, ikincisi 2025 doğumlu ve aylık alıyor

İlk çocuk 2025den önce doğması değiştirmez o ilk sayılır ikinci çocuk 2025 sonrası nasipse doğacağı için 60 ay boyunca aylık 1500 canım arkadaşım aldı Yeni doğum yaptı
Tşkler kızlar iyi kar kardır aylık 1.5 bin bebişin bez masrafı

Ben geçen hafta yurt dışına çıktım 5 günlüğüne bazı günler 26 bin adım atmışım çok şükür bir sıkıntı olmadı, gezmeyi seven biriyseniz ve size iyi geleceğini düşünüyorsanız bence gidin gezin bana çok iyi geldi Öncesinde ve sonrasında dr kontrolüne gittim ama hatta rahim ağzı uzunluğuma filan baktırdım doktorum da sıkıntı yok git dedi öyle ayarlayıp gittim

Bu arada bence benim de hamile değil de şişkoymuşum gibi duruyor karnım yandan çok belli ama ben üzerime hep bol bişeyler giyiyorum o da kapatıyor xs den xl e geçtim arkadaşlar
Şey geldi aklıma okuyunca, ilk L taytımı aldığımda dedim ki kızım bu ne böyle kocaman boşuna deneme iade et direk. Sonra denedim. Sonra tam oldu. Sonrası sessizlik

Amann aman kalsın bidaha papaz olmak istemiyorum bu işleri beceremiyorum ben valla uğraştım yapamadım imza fasa fiso sizde söyleyin cağnım kaç haftalık olduğunuzu elinize yapışmaz ellam demi
Yapmışsın tebrik ediyorum
Amin canım benimde var çevremde örnekler malesef bu yüzden herkes vicdanına mantığına bilgisine güvenip hareket etmeli inşallah yanlış kararlar vermeyiz diyorum
Şöyle zaten ben aradığımda sesli yanıt çapa da inşaat olduğunu söylüyordu otopark durumu için sanırım bu yüzden doğumhane kapalı Uykusuz Koala
Yaa anladımm o zaman çapada doğum olayı yatıyor desenize baya heveslenmiştim şimdi yine ilk seçenek özel hastane olmak zorunda kendi adıma
Şu setten yaptırıyorum kızlar çikolata raf ömrü de 1 yılmış
Çok şekermiiiiş

Azimle s... Duvarı delermiş valla biraz zor yaptım ama yaptım

Şey geldi aklıma okuyunca, ilk L taytımı aldığımda dedim ki kızım bu ne böyle kocaman boşuna deneme iade et direk. Sonra denedim. Sonra tam oldu. Sonrası sessizlik
Ahhahahahahajshah
Ay benim moralim bozuluyor ya öyle hamilelik ışıltısı falan demesin kimse kendimi çok şişko hissediyorum eşim de sus kızımız alınacak ama diyor

Kızlar ben de böyle bi çikolata kutusu ve kolonya süsledim hepsini ayrı ayrı trendyoldan sipariş edip silikonla yapıştırdım
Çikolata ve etiket alip içine koyacağım
Çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı nişan hediyeliklerimi de kendim yapmıştım
Pleksi çikolata kutusu diye geçiyor

Eklentiler

• IMG_0873.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 70
Linkleri atarmısın canım bende keimyspmak istyorumm

Çok beğendim aşağıdaki modelleri

Eklentiler

• 1000123112.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 62
  • 1000123113.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000123114.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar selamm, size de bebişleriniz bazı günler çok bazı günler az hareket ediyor gibi gelior mu? Yada sabah harektli id diyelim öğlen/ akşam az hareket etse tedirgin oluyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…