- 28 Şubat 2025
- 1.091
- 1.174
- 48
- 31
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #17.901
2025 ten önce doğanlar sayıya dahil oluyor. Yani 2025 te ikinci çocuğunuzu kucağınıza alırsanız aylık 1500 alacaksınız
Merhaba canım aylık 1500 alacaksın arkadaşımın bir cocugu 14 yaşında falan, ikincisi 2025 doğumlu ve aylık alıyor
Tşkler kızlar iyi kar kardır aylık 1.5 bin bebişin bez masrafıİlk çocuk 2025den önce doğması değiştirmez o ilk sayılır ikinci çocuk 2025 sonrası nasipse doğacağı için 60 ay boyunca aylık 1500 canım arkadaşım aldı Yeni doğum yaptı
Ben geçen hafta yurt dışına çıktım 5 günlüğüne bazı günler 26 bin adım atmışım çok şükür bir sıkıntı olmadı, gezmeyi seven biriyseniz ve size iyi geleceğini düşünüyorsanız bence gidin gezin bana çok iyi geldiKızlar merhaba Çarşamba şeker yükleme için hastaneye gideceğim 24. Haftamda sonrasinda bir İzmir kaçamağı yapmak istiyorum minibüs yolculuklarını da katarak toplamda 8 saat gitmiş olacağım eşimin ödü kopuyor otobus yolculuğunda birşey olur diye ya da zorlanirim diye (annemle gideceğim) ama bende çok istiyorum ilerleyen haftalarda hiç gidemem hem de değişikliğe çok ihtiyacım var yakın zamanda aracımızı sattığımız ve havalar hep bozuk oldugu için bı yere çıkamaz olduk izmirde ablam ve yegenlerim var iyi gelir diye düşünüyorum ama bı yandan da ben de tereddütteyim o kadar uzun saat yolculuk yapan var mı zorlandiniz mi uzun süre oturduğum da oluyor evde sıkıntı yaşamıyorum öyle pek biraz sırt ağrısı oluyor ama otobüs yolculuğu zorlar mı bilemiyorum tuvalet olayı biraz korkutuyor çok sık gitme isteği vs. Bı delilik yapsam mı kafamda deli sorular ? Öneriye açığım kısacası bu arada umarım herkes iyidir çok takip edemiyorum burayı birşeyler okumak bile kafamı allak bullak ediyor bu aralar sizde durumlar ne sagliginiz nasıl kilolar alındı mı heyecan ne durumda alışverişler yapıldı mı ? Bebiş hareketleri çok güzel değil mi
Şey geldi aklıma okuyunca, ilk L taytımı aldığımda dedim ki kızım bu ne böyle kocaman boşuna deneme iade et direk. Sonra denedim. Sonra tam oldu. Sonrası sessizlikBu arada bence benim de hamile değil de şişkoymuşum gibi duruyor karnım yandan çok belli ama ben üzerime hep bol bişeyler giyiyorum o da kapatıyorxs den xl e geçtim arkadaşlar
Düzenli sayılır mı bilmiyorum ama her akşam yatmadan önce ölçüyorum ben canım. 10-7, 11-8 arasında değişiyor. Senin ne alemde?Kızlar düzenli tansiyon ölçüyor musunuz ?
Tansiyon durumunuz ne durumda ?
Yapmışsın tebrik ediyorumAmann aman kalsın bidaha papaz olmak istemiyorum bu işleri beceremiyorum ben valla uğraştım yapamadım imza fasa fiso sizde söyleyin cağnım kaç haftalık olduğunuzu elinize yapışmaz ellam demi
Amin canım benimde var çevremde örnekler malesef bu yüzden herkes vicdanına mantığına bilgisine güvenip hareket etmeli inşallah yanlış kararlar vermeyiz diyorumEvet canim Allahim korusun butun cocukalrimizi ya ben olaya sahit olmasam ihtimal vermezdim yani bu zamanda olmaz diye dusunuyordum duyunca şok olmustum aşilarla ilgili ben de korkmuyor degilim her gün yeni bir bilgi cikiyor yani insan ne yapacagini sasiriyor ya
Yaa anladımm o zaman çapada doğum olayı yatıyor desenize baya heveslenmiştim şimdi yine ilk seçenek özel hastane olmak zorunda kendi adımaŞöyle zaten ben aradığımda sesli yanıt çapa da inşaat olduğunu söylüyordu otopark durumu için sanırım bu yüzden doğumhane kapalıUykusuz Koala
Çok şekermiiiişŞu setten yaptırıyorum kızlar çikolata raf ömrü de 1 yılmış
Azimle s... Duvarı delermiş valla biraz zor yaptım ama yaptımYapmışsın tebrik ediyorum
Amin canım benimde var çevremde örnekler malesef bu yüzden herkes vicdanına mantığına bilgisine güvenip hareket etmeli inşallah yanlış kararlar vermeyiz diyorum
Yaa anladımm o zaman çapada doğum olayı yatıyor desenize baya heveslenmiştim şimdi yine ilk seçenek özel hastane olmak zorunda kendi adıma
Çok şekermiiiiş
AhhahahahahajshahŞey geldi aklıma okuyunca, ilk L taytımı aldığımda dedim ki kızım bu ne böyle kocaman boşuna deneme iade et direk. Sonra denedim. Sonra tam oldu. Sonrası sessizlik
Ay o alttaki iyi ki geldin canım oğlum yazısını nasıl yaptın pekiAzimle s... Duvarı delermiş valla biraz zor yaptım ama yaptım
Nereye yaptırıyorsun ve fiyat ne kadar anlaştın canım ben de araştırıyorumEki Görüntüle 3685474 Eki Görüntüle 3685475 Eki Görüntüle 3685476
Şu setten yaptırıyorum kızlar çikolata raf ömrü de 1 yılmış
Ay lütfen ben 5 bin alıcamTşkler kızlar iyi kar kardır aylık 1.5 bin bebişin bez masrafı
Bende de durumlar farklı değilAhhahahahahajshah
Ay benim moralim bozuluyor ya öyle hamilelik ışıltısı falan demesin kimse kendimi çok şişko hissediyorumeşim de sus kızımız alınacak ama diyor
Kız öyle birşey sordun ki nasıl yaptığımı bende bilmiyorum valla onuAy o alttaki iyi ki geldin canım oğlum yazısını nasıl yaptın peki
Profil resmi tıkla , hesap detayları , özel başlik yazan kısmını doldurursan olur bu işAy o alttaki iyi ki geldin canım oğlum yazısını nasıl yaptın peki
Linkleri atarmısın canım bende keimyspmak istyorummKızlar ben de böyle bi çikolata kutusu ve kolonya süsledim hepsini ayrı ayrı trendyoldan sipariş edip silikonla yapıştırdım
Çikolata ve etiket alip içine koyacağım
Çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı nişan hediyeliklerimi de kendim yapmıştım
Pleksi çikolata kutusu diye geçiyor
Teşekkür ederiimProfil resmi tıkla , hesap detayları , özel başlik yazan kısmını doldurursan olur bu iş
5 yıllık kk tecrübelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?