Geç döllenme ihtimali olabilir mi bilmiyorum çünkü 3+4 te öğrendim gebeliğimi. İnşallah dediğin gibi olur teşekkür ederimBos gebelik ve düşük anca 9 haftada belli olur o yüzden canını sıkma. Yolk sac gozukmus bos gebelik olması mümkün değil. Eğer geç döllenme olduysa da şuan görünür. Kimisinin 8 haftada belli oluyor. Ve cihazdan cihaza fark oluyor. Sen duanı eksik etme kalbini ferah tut.
İnşallah ben de yarın 7. Haftada görürüm bebeğimi ve kalp atışını teşekkür ederimMerhaba yukarıda kendimle alakalı bilgileri yazmıştım ben.
(5+2) 31.07.2025: kese 4.5mm (yolk sac ve embriyo yok)
(6+2) 07.08.2025: kese 13 mm (yolk sac var ve embriyo yok)
(7+0) 12.08.2025: CRL 6+5 kalp atışı ve embriyo var
Her bebek aynı olmuyor bazen geç döllenme falan olabiliyor. İlla 6+2'de görülecek herkeste diye bir şey yok. Bence yarın kendi doktorunuza gidin o şekilde muayene olun, doktorunuz sizi daha iyi bilgilendirir. Ve görülme ihtimali yüksek bence.
Ablasına söylemişsiniz çok mutlu olmuşturCanmmmGerçekten öyle kocaman olacak yaa kızımla videoları izliyoruz mercimeğim diyoruz kardeşine hep. Anne diyor artık büyümedi mi o gun 7+4 olcak 5+4de bile yolc sacı gördük şükür biliyorsun güzel seyler hayal ediyorum . Yalnız dün gece 21.30da uyudum 1.30 uyandım 2 de geri yattım sabaha karşı zor daldım bende aşırı uyku halinden cok bazen uykusuzluk oluyor çok garip şekilde bu sabah yine sevineceğim bir şey oldu öğürdüm ve azıcık söylemesi ayıp su cıkardım sende durumlar nasıl canm
İnşalllahhh görürsünüz, bebişinizi de sağ salim kucağınıza alırsınız. Ben öğrendiğimde beta-hcg 8'di ve benim de 3+4'tü bu arada. Reglime 3-4 gün vardı. 19 temmuzda öğrendim daha kalp atışını geçen hafta duydum. Çok uzun süre bekledim kalp atışı duymayı. Gönlünüzü ferah tutun:)İnşallah ben de yarın 7. Haftada görürüm bebeğimi ve kalp atışını teşekkür ederim
İçimi ferahlattın arkadaşım Allah da senin gönlüne ferahlık versin inşallahİnşalllahhh görürsünüz, bebişinizi de sağ salim kucağınıza alırsınız. Ben öğrendiğimde beta-hcg 8'di ve benim de 3+4'tü bu arada. Reglime 3-4 gün vardı. 19 temmuzda öğrendim daha kalp atışını geçen hafta duydum. Çok uzun süre bekledim kalp atışı duymayı. Gönlünüzü ferah tutun:)
Aminnn inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızİçimi ferahlattın arkadaşım Allah da senin gönlüne ferahlık versin inşallahsağlıkla bebeğini kucağına alırsın umarım
Ayyy inşallah ilk buraya yazıcam Allah’ın izniyleAminnn inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızyarın giderseniz Allah izin verirse güzel haberleri bekliyoruuuuz
yarım doktora gideceğim zaten fitil kullanıyorum bir günde iki defa vajinal muayene oldum ve az canım da acıdı bence onun etkisi oldu umarımBen dr a sormuştum alttan muayenede riskli olmaz mı die.riskli olsa yapmayız demisti.Kahverenginin normal olduğunu söylüyorlar kırmızı olmadıkça.dr a ne zaman gideceksiniz
hangi uygulama acaba canım benimmmBu dönemlerde olabilirmiş takip ettiğim uygulamada öyle yazıyor. Açık kırmızı olursa problemmis. O zaman doktora gidilmeli
Elika hamilelik ve gün gün gebelik iki uygulamada da yazıyorhangi uygulama acaba canım benimmm
Çok sevindim ishalinin geçmesine canım ama uzun mu sürdü sanki ağır bir enfeksiyon durumu yok değil mi doktorla bunu konuşmuşsundur. Tam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz çok garip yorgunum ama uyuyamıyorum akşam erken yattığım için de böyle olmuştur diye düşünüyorum Bu akşam i11.00 gibi uyumayı düşünüyorum. Bir de ben namaza uyandım bir buçukta namaz kıldığım için uykum hepten açıldı sanırım eşim de döndü durdu birbirimizi uyandırdık sürekli saçma bir gece oldu kimisinde hormonal uykusuzluk olur diyorlardı hep bana çok uzaktı ama sanırım bunu yaşıyorum ben bu hamilelikte. Çok sevindim midende bir şey olmasınnn. Benim de şimdilik sabah öğürmesi olarak var umarım ilerlemez sizler için de hep bol bol dua ediyorumAblasına söylemişsiniz çok mutlu olmuşturyolk sacın görünmüştü zaten için rahat olsun kuzum
Ya sorma önceki gece 4 te uyandım bir daha uyuyamadım. Dün gece de 11 de uyudum 2 de uyandım ishalim durmuştu yağlı yemek yedim azcık devam etti gece limonlu su içtim biraz tv izledim. 4 gibi uyudum tekrar. Benimde uyku problemim var ilk haftalarda yattığım gibi sabaha kadar uyuyordumsen yine tecrübelisin ben sıfırım her şey ilk olacak benim için midem ile ilgili bir şikayetim yok sanırım rahat geçecek
Dualarında bize de yer verdiğin için teşekkür ederiz canımcımÇok sevindim ishalinin geçmesine canım ama uzun mu sürdü sanki ağır bir enfeksiyon durumu yok değil mi doktorla bunu konuşmuşsundur. Tam olarak aynı şeyleri yaşıyoruz çok garip yorgunum ama uyuyamıyorum akşam erken yattığım için de böyle olmuştur diye düşünüyorum Bu akşam i11.00 gibi uyumayı düşünüyorum. Bir de ben namaza uyandım bir buçukta namaz kıldığım için uykum hepten açıldı sanırım eşim de döndü durdu birbirimizi uyandırdık sürekli saçma bir gece oldu kimisinde hormonal uykusuzluk olur diyorlardı hep bana çok uzaktı ama sanırım bunu yaşıyorum ben bu hamilelikte. Çok sevindim midende bir şey olmasınnn. Benim de şimdilik sabah öğürmesi olarak var umarım ilerlemez sizler için de hep bol bol dua ediyorum
Merhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım iki gün sonra test verdiniz mi yükseliş önemli değere takılmayın, bende yaşayarak öğrendimMerhaba benim 3 gün gecikti adetim ve hcg değerim 55 çıktı bende çok düşük bulduğum için sevinemiyorumçünkü geç döllenme falan olamaz yumurtlamam tam 14-15. Gün civarı oldu ve yumurtlamanın üstünden 16 gün geçtiği halde 55 çıktı. Ama sizin bu yorumunuza denk gelince umut oldu tam olarak anlatır mısınız rica etsem.
Hep sormak istediğim soruyu sorayım sizlere. Araba kullanırken kasılman oluyor mu canım. Benim günden güne cogalıyor kısa mesafede bile oluyor frenleme ile mi alakalı bilmiyorum. Trafikte zten sakin bir yapım yok bazen geriliyorum onda da daha çok kasılıyorum. Bu kadar tesadüf olamaz benim de bugunnden beri uykum Çok gece ile alakalı mı bilmiyorum ama asla yatmaya fırsatım olmadı yegenimin dogum gününe geldim uykudan bayılıcamDualarında bize de yer verdiğin için teşekkür ederiz canımcım
Bence hormonal kuzum ishal de bir salgın var sanırım o ama şuan iyiyim çok şükür beslenmeme dikkat ediyorum artık. Bundan sonra bebeğe iyi gelip bana kilo aldırmayacak şekilde beslenmeye çalışacağım.
Ayy ben bütün gün nasıl uyukladım var ya geçen haftaki belirti tekrar başladı telefonun sesine uyandım hep. Biraz arabayla dolaştım ama aşırı yordu beni ve eve girer girmez tekrar uyku bastı. Niloya gibi sürekli yuhum gelir diyip yatasım var
Sucuk yasaklar arasında benim canım çekmişti araştırınca çok iyi pişip yenmesi lazım vs yaziyodu pek guvenemedim o yüzden yemedimYaa tatlıdan ben de soğuduğum ilk haftalar cacık ve acılı şalgama sarmıştımson 2 gündür de canım kahvaltıda sucuk istiyo ne alakaysa normalde pek yemem
Aaa acaba kendini kastığın için olabilir mi? Ben öyle bir şey hissetmedim şuana kadar. Gerildiğin ve şuan aşırı hassas olduğun içindir canım merak etme. Kendini kötü hissediyorsan bir süre kullanma istersen çiçeğimHep sormak istediğim soruyu sorayım sizlere. Araba kullanırken kasılman oluyor mu canım. Benim günden güne cogalıyor kısa mesafede bile oluyor frenleme ile mi alakalı bilmiyorum. Trafikte zten sakin bir yapım yok bazen geriliyorum onda da daha çok kasılıyorum. Bu kadar tesadüf olamaz benim de bugunnden beri uykum Çok gece ile alakalı mı bilmiyorum ama asla yatmaya fırsatım olmadı yegenimin dogum gününe geldim uykudan bayılıcamgoguslerimdekı hassaslık da arttı. Bizim hcgler arttıkca bebişler kendini belli ediyorlar
Ben kızımdaki herşeyi unutmusum nerdeyseAaa acaba kendini kastığın için olabilir mi? Ben öyle bir şey hissetmedim şuana kadar. Gerildiğin ve şuan aşırı hassas olduğun içindir canım merak etme. Kendini kötü hissediyorsan bir süre kullanma istersen çiçeğimya valla bizim seninle her şey nasıl aynı gidiyor 2-3 hafta sürüyormuş aslında dalınca bir uyusam rahatlarımda uykumu bölenler olmasa bu arada ben hala kimseye söylemedim benim göğüslerdr hem şiş hem ağrılı sütyen asla giyemiyorum bralet giyiyorum hep
Rahatça dönersin merak etme kuzum. Tansiyon da düşükse mideni de etkiler o. Hiiiç kasılma güvenli aylardasın daha merak etme bebiş minicik ve korunaklıBen kızımdaki herşeyi unutmusum nerdeysekasmıyorum kuzum asla neden bilmiyorum. Belki istemsiz oluyordur tabi eşime dedim beni bırakır msn o da arkadasları ıle plan yaptı uyusmadı saaatleri baya bir kasıldım gelırken dönüşü dusunuyorum tansynm hep dusuk GB ondandır belki de dıyorum. Senin heyecanın dhaa fazladır şimdi ah o ilk bebiş heyecanı cok ayrı aldı de heyecanlı ve meraklıyım ama herseyn ilki ayrı derler ya. Sen kalbı duydun bi de bu şeyimiz eşitlense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?