Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sanırım Bir tek benim aklıma gelmiyordur ama aksi bir şey olsaydı Allah korusun belli olurdu değil mi. İnşallah ama inşallah duyulur bazen diyorum hani devlette belki duyulmaz ama devlette bile yolc sac erkenden göründüyse duyulması gerekiyor diyorum. Kız 2 trimestır gerçekten prenseslik dönemi cok enerjik olacagızzz cok

Bende 6+4 düm 6 gün adet geçikmesi ile ögrendım hiç hamile olacağım aklıma gelmezdi çünkü o dönem babannemi kaybettim ve sitresten dolayı olmuyor sanıyordum tahmını dogumum 10 Nisan
Öncelikle başın sağ olsun mekanı cennet olsun babaannenin. İkimizin de günü aynı. , hayırlı olsun

Belli olur tabi kanama ağrı vs başlar canım. Duyacağına eminim belirtilerimiz o kadar aynı gidiyorki ilk gebeliğimde şuan yaşadığım hiç bir şeyi yaşamadım. Sıfır belirtiydi neredeyse ki kaybettim zaten. Düşük sonrası sağlıklı gebelik gelir diyorlar ona tutunuyorum sağlıkla gelsinler eve geçince yaz kuzum sağ salim dön inşallah evine

Bende 6+4 düm 6 gün adet geçikmesi ile ögrendım hiç hamile olacağım aklıma gelmezdi çünkü o dönem babannemi kaybettim ve sitresten dolayı olmuyor sanıyordum tahmını dogumum 10 Nisan
Hoş geldiniz kızlar
Hayırlı olsun bebişler sağlıkla gelsinler

Ay geldim kuzum geldim kızımı yatırdım bile dün geceki gibi uyanmamak için biraz daha geç olmasını bekliyorum ama delinin teki beni zorladı çok fena yani daracık Yolda sağımdan geçti Çok hızlıca yine kasıldım çok fena kasılıyorum yani böyle direkt göbeğimin altı kasılıyor koltuk direksiyon mesafesini de çok iyi ayarlıyorum araba yüksek yolun belli bir kısmını görebiliyorsun Yani bilmiyorum O yüzden mi kasılıyorum ama. Ablama sorduracağım özel bir hastanede çalışıyor. Hatta benim o hastanede indirimim de var. Devlet gün vermeseydi oraya gidecektim ne merak ediyorsam hemen soruyor drlara ablam hatta en son mardin'deki doktor bana insitol kullan dediği için ablama sordurmuştum doktor kullansa da olur kullanması da olur demişti Ben kullandığım ay hamile kalınca ablama dedim git hemen doktora söyle bırakayım mı. Doktoru aramıs sormus demiş ki aa hamile mi kardeşin. Telefondan muayene oluyorum neredeyse drlara bunu da yazdım ama işte vakit geçsin gülelim hahahah 2. Gebelikler saglkklı olura katılıyorm maşallah artk kalbi duydunn tamam sırada minnak tekmeler varr zayıfsan 15 16. Haftada hissedeceksin

Çok şükür kuzum. Sadece araba kullanırken oluyorsa psikolojik olarak kendini kastığın için oluyor olabilir ama ablan sorsun bakalım ama bence bebekle alakalı değil karnın büyük olsaydı belki derdim. İnositol bende kullandığım ay hamile oldum kürtaj sonrası 2. Denemede aklıma geldi kullanmak çok şükür oldu aşırı zayıf sayılmam şuan olması gereken kilomdan 5 kilo fazlayım 54-55 arası kilom ama normal aralıktayım. Sağlıklı olsunda hissederiz onlarıda inşallah

C Clasroomteacher nerelerdesin ses veeer canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Bebeğimmm buradayım İl dışından arkadaşlarımız geldi onlarla vakit geçirdik, bir de bebek haberi verdik. Heyecandan çok stresliyim randevumuz keşle bugün olsaydı dedik ama inşallah sağsalim kalp atışını duyarız yarın
Bu arada benim de çok afedersin gaz sancım var neden böyle oluyor anlamadım ama her şey yolundadır inşallah.

Gözünü korkutmak gibi olmasın ama şahsen ben yiyemiyorum Folik asit kullanıyorum umarım o tolere ediyordur mide bulantilari basladigi için böyle tabi herkes aynı şeyi yaşamıyor bulanmadigi sürece bol bol meyve yiyebiliyorum kendimi yoracak herşeyden kaçınmaya çalışıyorum bol su içmeye çalışıyorum sürekli yatmaktan ya da sürekli ayakta durmaktan kaçınıyorum kahve icmemeye direniyorum :) arada mineralli su içiyorum bu şekilde ilerliyor benim miden iyiyse yiyebildigini ye araştirarak tabi bazı besinler yasak gazlı içecekler midye salam sosis vs.

Allah yardımcın olsun canım benim daha çok yeni 5+2 hiçbir belirti yok göğüs hassasiyetim var sadece bulantı falan yok belki de bu yüzden bu kadar rahatım yeme de iyiyim

Kızlar bugün doktora gittim ilkkez keseyi gördük daha 5 haftalık folik asit verdi 400 mg solgarin aldım ama kullanan vR mı Solgar ürünleri genelde iyi oluyor ama bilemedim

İyi yapmışsın kuzum benimmmm yazmayınca merak ettim. İyi olmana çok sevindimgaz en başından beri var bende de normal yani bugün yarın farketmez mutlaka yaz çıkınca. Hayırlı haberlerle gel inşallahhhhh

Allah yardımcın olsun canım benim daha çok yeni 5+2 hiçbir belirti yok göğüs hassasiyetim var sadece bulantı falan yok belki de bu yüzden bu kadar rahatım yeme de iyiyim
Yiyebildigin kadar ye artık Bebek için faydalı şeyleri özellikle hayırlı olsun bu arada sağlikla ilerlesin hamileliğin benim 8. Hafta 14. Haftaya kadar böyle olabilirmiş dua edelim de senin ki bulantisiz olsun en zoru o çünkü

Kızlar bende kabızlık başlıyor gibi sanırım progesteron aniden tekrar çıkmaya başladı diye. Bu arada doktor benden hiç progesteron falan istemedi keseyi gördüğünde rahim çok güzel kese güzel yerde yumurtalıklarında sıkıntı yok falan diye anlatmıştı Bir sıkıntı olursa şüphe uyanınırsa istiyorlar değil mi progesteron hormonu değeri

Eveeet dünyanın en güzel hissi. Belki inanmayacaksın ama kızımı doğurduğumdan beri arada karnımda tekmeler hissettim asla gaz değildi ve yaklaşık bir yıl önce okudum ki doğum yapan kadınlarda hayalet tekmeler olurmuş belli bir süre.Bende de oldu çok.Gerçekten bebek tekmesi hissediyordum asla gazla alakası yoktu eşime bile anlatınca gülüyordu. Öğrenince çok şaşırdık.O anlarda gerçekten hamileliği özlediğimi fark etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…